Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@h.a.i.n.y ďakujeeeeeme, no som zvedavá, na to počasie ...
ale tak nech už je akékoľvek - svoj deň si užijem
27. feb 2011@lucia3006 lucuska moja, uz len 12 dni
))) juuuj, som nervozna aj za teba
strasne by som ti chcela prist aspon zablahozelat, ale kedze som v novej praci, tak ma nepustia27. feb 2011- Sponzor fóra
@petkaa28 jeeeej Peťka, ďakujeeeem, po svadbe dáme stretko aj s Werou a oslávime to
už sa na to moooc teším .... ja som zase vôbec není nervózna, všetok ten stres a nervozita zo mňa opadla pred pár dňami...
28. feb 2011@bybi dobre aj tebe...no hej zase pondelok ale to letiii....coskoro kazda bude mat svadbicku
28. feb 2011@dracica6663 Strasne tie vikendy letia
Ale ano, mas pravdu, kazdy vikend a pondelok spat v praci znamena blizsie k svadbicke
@bajka1 to ma uz v sobotu sa mi zda, uz sa to pomalicky rozbieha
28. feb 2011@simcab a ako bolo na lyzovacke Simi?
28. feb 2011@bybi joooj, parádne bolo
v sobotu bolo prenádherné počasie, tak sme z vrchola chopku mali krásny výhľad na vysoké tatry, no proste nemý úžas
aj lyžovačka bola super, sme sa riadne namakali - z toho mám tú svalovicu
ale aspoň viem, že tam tie svaly mám
28. feb 2011@simcab jaj super, aspon si mala krasny vikend
My sme boli v sobotu vecer na koncerte, draheho kamarat ma kapelu a hrali nedaleko od nas, tak sme sli. Super bolo, ja som ich nazivo videla prvy krat, ale maju uz aj videoklip k jednej pesnicke, tak len to som do vtedy videla. Ale fajne bolo. V aprili hraju v Londyne, tak chceme ist. Zalezi len ci draheho brat bude moct zostat pri Zarke28. feb 2011@bybi veru, po dlhom čase pekný víkend.. ale aj vy ste mali aspoň trochu rozptýlenia
28. feb 2011@simcab
Ja pracujem, teda tvarim sa... Nejako je dnes ticho a klud
28. feb 2011@bybi no však aj ja sa len tvárim
mala by som si zas trochu poupratovať, no kašlem na to..
28. feb 2011- Sponzor fóra
@simcab Nam zacne zajtra trosku viac roboty, vzdy prve 4 pracovne dni mame "billing run", to sa vsetko uctuje. Tie dni nemozeme ani dovolenku brat. Ale v poslednej dobe aj tieto dni su relativne kludne
Si pamatam na zaciatku, tolko sme mali roboty, ze som ani na maily nemala cas odpisovat a nie to este na net chodit... A teraz - vegeeeeet
28. feb 2011@bybi tak len o tom nevrav, aby si si to neprivolala..
28. feb 2011@simcab mne nevadi viac roboty, aspon mi ide den lepsie, takto len rozmyslam co spravim aby som vyzerala, ze robim
28. feb 2011@bybi veeeeeľa musíš písať
28. feb 2011@simcab len nechcem sediet cely den na nete, ak to monitoruju, tak to asi dobre tiez nevyzera
28. feb 2011@bybi a čo iné by si ešte mohla robiť?? neviem si predstaviť ako prebieha tvoja práca..
28. feb 2011@bybi tak na to som uz tiez myslela... ak mi monitoruju pc, tak mam pruser ako hrom...
Spolieham sa, ze na to nemaju dovod..
28. feb 2011@simcab Simi nemam co robit
Ak nemam pracu, tak vymysliet si ju nedokazem
@beronsche Ja tiez dufam ze nemonitoruju, hoci u nas dost ludi sedi cez den na nete. Ja mam teraz prestavku, tak teraz mozem, ale pocas dna len sem tam nakuknem28. feb 2011Babule neviete ci je nejaky limit do kolko dni (mesiacov) si musim vymenit doklady od svadby??? Vsade sa pise co treba vymenit, ale nikde sa nepise ze do kedy...
Ja budem doma len tyzden a chcem si vymenit pas, ale to nestiham. A mam 2, tak som rozmyslala, ze by som vymenila jeden a druhy si zatial nechala (na stare meno) a ked pridem najblizsie na SK, tak ho vymenila. Ale neviem kedy to bude a ci by som to stihla ak je tam nejaky limit28. feb 2011@bybi Myslim, ze som niekde citala, ze mesiac... Neviem isto...
Ako je to mozne, ze mas 2 slovenske pasy? Je to legalne?
ja si planujem vymenit len obcianku, kedze som doma tiez len tyzden a cestovat na stare meno.. Pas vymenim neskor, ak by bol problem, vyhovorim sa, ze som pas nepouzivala..
Neviete, za aky najkratsi cas sa da vybavit nova obcianka? Da sa za 24 hod ako pas? Mna toto zaujima, ale nikde to neviem na nete najst...28. feb 2011@beronsche ja mam odkedy som v UK 2 pasy, jasne ze to je legalne, ale maximalne mozes mat 2, uz viac nie
Ja som si vybavila pred odchodom druhy, ze keby sa nieco stalo a stratim, nasi mi poslu druhy
A odvtedy mam 2
A obcianska sa vybavuje na pockanie, aspon u nas je to tak. Tak neviem ze ci vsade, alebo nie28. feb 2011@bybi jaj aha, som nevedela...
Inak dobry napad, lepsie ako sa trepat na velvyslanectvo, ak by sa nahodou nieco stalo s pasom...
Teraz tak rozmyslam, ze ked sa da obcianka vybavit na pockanie a pas do 24 hod. tak stihame vymenit oba..28. feb 2011@beronsche Len ten pas do 24h stoji dost vela sa mi zda. Ten do mesiaca stoji 33 eur tusim, ten do 24 h bol myslim 4000 Sk vtedy, tak to je nejakych 130 eciek??? To ja si radsej pockam, ale je super ze sa to da
A tiez mam v plane hned nabehnut vybavit obciansky a potom aspon jeden pas, mozno aj obaA vodicak mam anglicky, ten vymenim uz tu
28. feb 2011@beronsche a este sa mi zda, ze ten pas do 24h si treba ist osobne vyzdvihnut do BA, tam kde to robia
28. feb 2011@bybi Nasla som, ze OP je neplatny ak
•obsahuje neplatné alebo nesprávne údaje, alebo neoprávnene vykonané zmeny - cize ak sa zmeni meno, tak je OP neplatny, aspon ja tomu tak rozumiem.
A obcan je povinny
•požiadať príslušný úrad o vydanie nového občianskeho preukazu do 30 dní od neplatnosti občianskeho preukazu podľa § 10 ods. 1 písm. b), c), e) až h),
Dalej ze je priestupok ak:
•nepožiada o vydanie občianskeho preukazu v lehote určenej týmto zákonom,
Za to je pokuta 33 Eur.
http://www.minv.sk/?obcianske-preukazy
To ma nenapadlo, ze sa za ten pas plati az tolko...V tom pripade si vystacim s obciankou...
28. feb 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@michala.s to je v pohode, veď sa vydávame iba raz a takéto šaty si treba dobre vybrať a premyslieť
lebo už ich nebudeme mať nikdy na sebe ...