Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
dievčatá, no mne zas šibe.. :-p v noci sa mi snívalo, že už bol deň D a ja som bola s mamkou na prechádzke, kuknem na hodiny a zistím, že je trištvrte na 5 - o piatej máme sobáš.. a ja nemám ani účes, ani nalíčená nie som.. tak bežím domov sa rýchlo líčiť, neviem ani make-up nájsť :-S a potom plačem, že ako sa ja vydám, keď ani učesaná nie som.. a že prečo som si aspoň na ten jedenkrát nezajednala kaderníčku.. a že som sprostá, že som si aspoň ten závoj nekúpila, že by som si dala vlasy len tak do copu a zakryla to závojom.. :-(
a potom ma, chvalabohu, drahý puskou zobudil.. :-S
@simcab och moja zlata :-D aj som sa zasmiala, ale keby to bola skutocnost, plakali by sme. Ja taketo sny mavam tiez...Ty si dobra, aspon 15 min. pred sobasom si si spomenula. To mne sa snivaju sny take, ze drahy je uz v kostole, omsa zacata a ja este len silonky hladam, strapata...atd, atd. :-| To su stresy, nas den D sa blizi, malo casu na vsetko, tak to preto ;-) Neboj, vsetko dobre dopadne.
Inak, chcem poradit, dievcence. Keby som dala na stoly miesto organzy vlizelin??? =-) Myslite, ze by to nevyzeralo dobre? Som uz zufala, hladam organzu cyklamenovu ale vzorovanu, no marne. A klasicka sa mi velmi nepaci. :-(
uz mame rezervovany datum v kostole konecneeeeeeeeeeeeeeee, ale oznamenia mozem robit az v juni, lebo papiere krsny list...nemoze byt starsi ako 3 mesiace.A este na hdine sme sa nedohovorili ale to je jedno lebo v ten den uz nebude ziadna ina svadba :-D ;-)
@simcab no a on sa nevie ani vyjadrovat jedna veta mu vies ako dlho trva kym ju dopovie...to sa neda ani predstavit ked to nezazijes...boli sme tam hodinu a to nam len tolko vysvetloval....moje nervy...skoro ma porazilo....to si este s nim uzijeme ,,srandu,, :-D
@ladyjh nie tak to nemyslim, to knazi maju v takej velkej knihe a on to len vystavi taky papier - potvrdienie ci co to je...a to nemoze byt starsie nez 3 mesiace ...ze to je kvoli nejakym potvodom aby neboli neviem nepochopila som dovod...
@dracica6663 draci nam bolo povedane, ze krstny list nesmie byt starsi ako 6 mesiacov... Odniesli sme v decembri a svadba je v maji, takze tesnotka.. :-D
Naco to vlastne potrebujete? Je jeden z vas ineho vierovyznania?
Poslušne sa hlásim tri týždne pred svadbou :)
Kuchár nám včera odvolal varenie a dnes som si zmenila šaty za úúúúplne iné :)))) a bola som na poslednej skúške teda :))
Nejak sem nestíham chodiť, dúfam že Vám všetko vychádza.
Ja som občas hysterická, občas flegmatická, ale na to, že nemáme kuchára, nemám dohodnutú kvetinárku, menu nie je 100%... totálny chaos :-D
hlavne, že som tento týždeň stihla urobiť 400 zúčtovaní dane :-D
baby, hovorte, čo máte novééééééééé??? ;-)
@barborav Ahoooj. Ze 400 :-N Ja som spravila jedno svoje a som mala dost :-D
Citam ze sa bavite o krstnom liste. Ja som si akurat tento pondelok bola po moj krstny list tam kde som bola pokrstena a nic nam nehovoril o tom ako ma byt stary ale co si pamatam niekde som citala tak ja viem tiez tak ze nesmie byt starsi ako 6 mesiacov do svadby.
Caute kocky :-)
Vcera mi prisli topanocky, su krasne x-) x-) x-) Budem potrebovat tie veci za patu, ale aj tak dobre, inak by ma asi odrali :-)
A kocky, dneska sa nam @bajka1 vydava x-) x-) x-) Hm, neviem kedy mala obrad, ale mozno je uz pani :-) Zavidiiiiiim x-) @lucia3006 Lucka a ty za tyzden :-) :-N 8-)
@bybi ahoooj moja, no veru, bajka to už má asi za sebou :) teda obrad ... no a ja idem na radu v piatok :) akurát mi mamina urobila poriadne stresy, vraj ak pôjde drahý v uniforme, tak ona nejde na svadbu ... tak ešte v pondelok musíme ísť zháňať oblek ... šlak ma trafí ... :( :)
jaaaaj kočky nervy mám, okrem toho, že musíme na poslednú chvíľu zháňať svadobný oblek, tak mi ešte aj tetuška z cukrárne napísala, že som vraj neuhradila zálohu za zákusky - pritom som jej to v januári zaplatila, ešte mi poslala aj potvrdzujúci mail... asi v tom majú pekný bordel... ešte že som si ten mail odložila a platila to bankingom, tak jej to mám ako zdokladovať... len dúfam, že nakoniec nezostaneme bez zákuskov kvôli ich chybe... jaaaj...:(