Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov bratislavské Nivy - hore na autobusovej stanici :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g aj ja sa už mooc teším :) tak supeeer,ubehne to ako voda... zachvíľu budeme všetky vydaté :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 dakujeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov niet zač :)
Odpovedať
dievčatá, no mne zas šibe.. :-p v noci sa mi snívalo, že už bol deň D a ja som bola s mamkou na prechádzke, kuknem na hodiny a zistím, že je trištvrte na 5 - o piatej máme sobáš.. a ja nemám ani účes, ani nalíčená nie som.. tak bežím domov sa rýchlo líčiť, neviem ani make-up nájsť :-S a potom plačem, že ako sa ja vydám, keď ani učesaná nie som.. a že prečo som si aspoň na ten jedenkrát nezajednala kaderníčku.. a že som sprostá, že som si aspoň ten závoj nekúpila, že by som si dala vlasy len tak do copu a zakryla to závojom.. :-( a potom ma, chvalabohu, drahý puskou zobudil.. :-S
Odpovedať
@simcab och moja zlata :-D aj som sa zasmiala, ale keby to bola skutocnost, plakali by sme. Ja taketo sny mavam tiez...Ty si dobra, aspon 15 min. pred sobasom si si spomenula. To mne sa snivaju sny take, ze drahy je uz v kostole, omsa zacata a ja este len silonky hladam, strapata...atd, atd. :-| To su stresy, nas den D sa blizi, malo casu na vsetko, tak to preto ;-) Neboj, vsetko dobre dopadne. Inak, chcem poradit, dievcence. Keby som dala na stoly miesto organzy vlizelin??? =-) Myslite, ze by to nevyzeralo dobre? Som uz zufala, hladam organzu cyklamenovu ale vzorovanu, no marne. A klasicka sa mi velmi nepaci. :-(
Odpovedať
@bambula27 vieš, z toho sna vyplýva, že si už mám objednať tú kaderníčku a aj závoj kúpiť pre istotu :-N
Odpovedať
uz mame rezervovany datum v kostole konecneeeeeeeeeeeeeeee, ale oznamenia mozem robit az v juni, lebo papiere krsny list...nemoze byt starsi ako 3 mesiace.A este na hdine sme sa nedohovorili ale to je jedno lebo v ten den uz nebude ziadna ina svadba :-D ;-)
Odpovedať
@dracica6663 no super drači! x-) a prečo si farár nepoznačil čas?? však nás sa hneď spýtal, že o koľkej to chceme.. =-)
Odpovedať
@simcab no tak...povedal ze to potom sa dohodneme...s nim je to tazke :-D
Odpovedať
@dracica6663 kokso, porazilo by ma z neho.. ]-(
Odpovedať
@simcab no a on sa nevie ani vyjadrovat jedna veta mu vies ako dlho trva kym ju dopovie...to sa neda ani predstavit ked to nezazijes...boli sme tam hodinu a to nam len tolko vysvetloval....moje nervy...skoro ma porazilo....to si este s nim uzijeme ,,srandu,, :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte baby neviete aka siroka je najsirsia spodnicka v Nicole? Myslim ze bola dvojkruhova. Dakujem
Odpovedať
@michala.s miška, ja neviem aké máš nakoniec šaty .. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Simi zadaj si do googlu Rialto wedding dress a ukaze ti ich, len moje su krasne biele
Odpovedať
@michala.s krásne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 draci akoze krstny list nemoze byt starsi ako 3 mesiace? Ved moj originalny krstny list je 28 rokov stary............ :-N
Odpovedať
@ladyjh nie tak to nemyslim, to knazi maju v takej velkej knihe a on to len vystavi taky papier - potvrdienie ci co to je...a to nemoze byt starsie nez 3 mesiace ...ze to je kvoli nejakym potvodom aby neboli neviem nepochopila som dovod...
Odpovedať
@dracica6663 draci nam bolo povedane, ze krstny list nesmie byt starsi ako 6 mesiacov... Odniesli sme v decembri a svadba je v maji, takze tesnotka.. :-D Naco to vlastne potrebujete? Je jeden z vas ineho vierovyznania?
Odpovedať
Profilova fotka
jaj aha, uz chapenzi! :-N Baby, prajem vam vsetkym pekny vikend!
Odpovedať
@ladyjh napodobne! pekny vikend aj tebe!! este stale si v praci?
Odpovedať
Profilova fotka
este som, ale uz idem teraz! maj sa :-D
Odpovedať
Poslušne sa hlásim tri týždne pred svadbou :) Kuchár nám včera odvolal varenie a dnes som si zmenila šaty za úúúúplne iné :)))) a bola som na poslednej skúške teda :)) Nejak sem nestíham chodiť, dúfam že Vám všetko vychádza. Ja som občas hysterická, občas flegmatická, ale na to, že nemáme kuchára, nemám dohodnutú kvetinárku, menu nie je 100%... totálny chaos :-D hlavne, že som tento týždeň stihla urobiť 400 zúčtovaní dane :-D baby, hovorte, čo máte novééééééééé??? ;-)
Odpovedať
@barborav Ahoooj. Ze 400 :-N Ja som spravila jedno svoje a som mala dost :-D Citam ze sa bavite o krstnom liste. Ja som si akurat tento pondelok bola po moj krstny list tam kde som bola pokrstena a nic nam nehovoril o tom ako ma byt stary ale co si pamatam niekde som citala tak ja viem tiez tak ze nesmie byt starsi ako 6 mesiacov do svadby.
Odpovedať
h.a.i.n.y aj mám dosť :D jaaaaj baby... už začínam mať šteklenie v bruchu :) idem pokukať vaše albumy, čo máte nové :)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky :-) Vcera mi prisli topanocky, su krasne x-) x-) x-) Budem potrebovat tie veci za patu, ale aj tak dobre, inak by ma asi odrali :-) A kocky, dneska sa nam @bajka1 vydava x-) x-) x-) Hm, neviem kedy mala obrad, ale mozno je uz pani :-) Zavidiiiiiim x-) @lucia3006 Lucka a ty za tyzden :-) :-N 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoooj moja, no veru, bajka to už má asi za sebou :) teda obrad ... no a ja idem na radu v piatok :) akurát mi mamina urobila poriadne stresy, vraj ak pôjde drahý v uniforme, tak ona nejde na svadbu ... tak ešte v pondelok musíme ísť zháňať oblek ... šlak ma trafí ... :( :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav ahoooj Barborka, tak aj ty to máš už iba za pár :) dva týždne po mne :) tak čo, už všetko vybavené, nachystané? :)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj kočky nervy mám, okrem toho, že musíme na poslednú chvíľu zháňať svadobný oblek, tak mi ešte aj tetuška z cukrárne napísala, že som vraj neuhradila zálohu za zákusky - pritom som jej to v januári zaplatila, ešte mi poslala aj potvrdzujúci mail... asi v tom majú pekný bordel... ešte že som si ten mail odložila a platila to bankingom, tak jej to mám ako zdokladovať... len dúfam, že nakoniec nezostaneme bez zákuskov kvôli ich chybe... jaaaj...:(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?