Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@wera.g ale neboj sa, vies, kolko tehotnych sa uz pred tebou vydavalo?
s tymto urcite problem nebude
ved tehotenstvo nikdy nebolo prekazkou ku svadbe
9. mar 2011- Sponzor fóra
@wera.g Tak ti velmi moooc gratulujem! My uz mame po svadbe, tak snad sa nam podari uz! Len mam taky svadbovy osial este :o)))...
9. mar 2011@wera.g Ano do Nicole na Dostojevskeho. My mame sobas na matrike resp. pod holym nebom podla pocasia.
tak snad pan farar neni na hlavu. este som nepocula, ze by sa nieco takeho stalo. takze sa neboj.9. mar 2011@bajka1 ahoooooj moja
hej hej podarilo sa a pred svadbou a moooc sa tešíme
A ako po svadbičke, ako sa cítiš ako pani?a kedy budú fotočky, hmm?
moooc držím palce, aby sa vám zadarilo !
@barborav ďakujem moc moc
@agnieska - áno veľa tehotných, ale neviem či v kostole... ako náš farárko je super, ale neviem dúfam že nebude problém, by ma asi porazilo9. mar 2011@wera.g neboj moja.. fakt si nemyslím, že by si sa nevydala preto, že čakáš mimi
9. mar 2011baby, myslíte, že by sa mi hodil takýto závoj k mojim šatám??
http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadobne-zavoje/qv81/zavoj/9. mar 2011@wera.g aj v kostole
fakt si pre toto tazku hlavu nerob
max. ti pri spovedi pred svadbou nieco na to povie, ale fakt to nie je prekazka na svadbu v kostole
9. mar 2011@wera.g To je parada! Moc vam gratulujem a tesim sa :o))).
No pocity su hocijake, neviem kedy si zvyknem a zacnem sa predstavovat ako Mullerova :o))) a vydata, snad to pride skoro.
Na fotky cakam aj ja, neboj ked budu ich uvidis ako prve na FB :o)))! Staraj sa o seba!9. mar 2011@wera.g nevoľnosti zatiaľ nemá, ani bruško ešte moc nemá, takže je to zatiaľ celkom v pohode
jej sestra bola tehotaná v období keď sme spolu pracovali a tej teda bolo zle stále. Raz doniesla do roboty kandizovaný zázvor, vyzeralo to celkom dobre, tak poponúkala skoro všetkých kolegov. Neviem či si už jedla zázvor ale je to dosť sila, skoro ako feferónka, ale je to super vec práve na nevoľnosť počas tehotenstva a všeobecne na žalúdok.
9. mar 2011@simcab ja si myslím, že by sa ten závoj hodil k tvojim šatám, a je to super cena
9. mar 2011@wera.g blahozelaaam aj ja k miminku
) Taktiez prajem vela zdravicka vam obom. A neboj, farar isto nebude robit problemy. Ved urcite chce aby dieta vyrastalo v usporiadanej rodine ako sa patri.
9. mar 2011@wera.g jeeeeej Wery gratulujeeeeeem
tak to je dneska tá najlepšiaaa správa
teším sa s tebou, tak už chápem prečo pozeráš iné šatky
hlavne dávaj na seba pozor aj na malinké v brušku
9. mar 2011@wera.g vsetko dobre to je ale skvela spravickaaa. ja asi odpadnem vy uz tu budete mamicky a aj uz zachvilku vydate....ale to mate stastickoooo
9. mar 2011- Sponzor fóra
@wera.g moja zlata, blahozelam a velmi vam to prajem !!!
9. mar 2011joooj baby... chcete vedieť srandu? Skoro som zošedivela na začiatku týždňa... Museli sme meniť sálu :-/ necelé tri týždne pred svadbou... Ešte že to nebol len týždeň pred ňou
Správy o tehu sú vždy také krásnetoľko očákavania, dúfania a o pár mesiacov človiečik, čo je na vás 200% odkázaný..malé ručičky a nožičky.. júúúúj
10. mar 2011@simcab pekný je ten závoj, ale neviem či tie volániky na konci už moc nebudú k šatičkám... Prípadne ak chceš, ak si kúpim tie šatky čo som link posielala, k tomu dostanem aj dvojvrstvový závoj, tak ti ho s radosťou požičiam - taký istý, len nie je na koncoch zvlnený
@z.junasova - nooo kandizovaný zázvor som teda ešte nejedlato my sme s kamoškou vyjedali minule kyslú kapustu, namiesto popcornu pri telke
ale o tom, ako mi bolo potom strašne zle už radšej nehovorím
@kacennnka ďakujem ti moja veľmi pekne, si pokladík10. mar 2011@lucia3006 ďakujem ti moooooc moja
na našom stretku už bude asi čosi aj na mne vidieť
))
@dracica6663 ďakujeeeem moc
@liviapeto ďakujem veľmi pekne10. mar 2011@barborav ahoooj
a čože ste museli sálu meniť? čo sa stalo?
ale tak ako hovoríš, radšej teraz, než týždeň pred
10. mar 2011@wera.g veď to je také krásne keď budúcej mamičke už vykukuje bruško
tebe to určite sekne
jaaaaj teším sa už na to stretko
a kedy by sme tak mohli? čo tak ten budúci týžden? v piatok? opýtam sa ešte aj Peťky, či sa jej bude dať
ja by som prišla za vami do BA ...
10. mar 2011@lucia3006 hlavne vy si ten VAS den uzite co najlepsie a kazdu sekundu si vychutnaj lebo to rychlo ubehne
co je skoda...
10. mar 2011@dracica6663 ďakujeeeeeeme
10. mar 2011@lucia3006 neni za co...ty sa mas uz to mas len za jeden den...a este my ostatne musime tolko cakat....ach...
10. mar 2011@dracica6663 neboj, aj my sa dockame
Po svadbe to inac bude take zvlastne. Posledny rok a pol kazdy den rozmyslam nad svadbou, co by ako mohlo byt ... a zrazu uz nebude o com, ziadne pripravy a tak ... zase budu ine starosti a radosti ale toto mi bude chybat.
10. mar 2011@kacennnka vsak to ze sa na to tolko tesime a pripravujeme a potom uz sa nebude na co pripravovat....iba tak na babetko
skoda ze to trva len jeden den a rychlo to ubehne...
10. mar 2011No baby, tak ako pozeram kazdemu ten svadobny den prebieha inak :o). Tiez som si myslela, ze to bude najuzasnejsi den v zivote a kratky...ale moj zacal uz o 3tej rano a bol veeeeelmi dlhy a kedze som bola total nevyspinkana, tak som bola ako v tranze a nevedela si ho poriadne uzit
...A som rada, ze uz nemusim pripravovat :o), lebo to bolo dost narocne a aj tak som zabudla na par veci, ktore neboli az tak podstatne, inak vsetko vyslo na jednicku. Mozno ked si pozriem CD, tak si vspomeniem :o)))
10. mar 2011@lucia3006 Drziiim palce! Aby ti to vyslo podla predstav....SUPER!
10. mar 2011@h.a.i.n.y
@simcab
dakujem baby za podporu, veru, aj ja zacinam byt presvedcena, ze do toho pojdem, kaslat na 170,-eur
hainy - ten poplatok je normalny, vsade v BA (a asi aj inde), ak maju ist sobasit na "netradicne" miesto mimo obradnej miestnosti, tak sa za to plati. Napr. Zrkladlova sala v Primacialnom palaci je este drahsia
nuz ale tak co uz, veru, je to len raz v zivote (dufajme), tak kdesi tie peniaze vyhrabem
10. mar 2011
@wera.g Werus, tak sa Vam podarilo???? Ani som nestihala citam pred svadbou! :o). Je to pravda?