Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@usacek79 Ked to je tvoj sen tak jednoznacne nevahaj!!! Drzim palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky :-) @lucia3006 Luckaaa, krasne si to zajtra uzi, jaj, budem cely den na teba zajtra mysliet x-) x-) O kolkej mate obrad, keby uz budes pani? x-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ake mate skusenosti s predavanim veci cez bazar? ja mam doma koselu, ktoru som kupila drahemu ako svadobnu ale kedze som zmenila saty tak on musi zmenit koselu. Kosela je kremova cislo 39 ale nemam jej fotografiu. Myslite si zeby ju niekto kupil aj bez fotky alebo to mam nafotit aspon mobilom?
Odpovedať
@bybi 14.30 ma to lucka v albume na oznameni :-) to bude zajtra radosti....a my budeme mysliet na nu a budeme v praci co uz...nevadiii
Odpovedať
Profilova fotka
Kockyyyyy, pisala mi mamina prave, vcera nam prisli obrucky.... tesiiiiiim sa aj ked som ich este nevidela x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 uzi si to poriadne, urcite to cele dobre dopadne a uz budes pani :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Miska ved ju nafot fotakom, ved mate sikovne fotaciky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi No len sa mi nechce vytahovat a ja taketo veci vobec neviem dobre nafotit, ale je skoda aby mi ostala doma ked ju drahy uz nikdy nevyuzije a nemal ju na sebe anir az oblecenu.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Ja myslim ze sa ti oplati to vytiahnut, urcite mas vacsiu sancu predat nieco ked su aj fotky krajsie :-)
Odpovedať
@bybi to je peknuckee...super...aj nam ked prisli tolko sme sa na ne pozerali...pockaj ked ich budes mat na ruke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak som sa k tomu dokopala a už tu aj visi, tak som veľmi zvedavá
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s no super, sikulka :-) @dracica6663 no dneska ich uvidime cez skype a za tyzden aj nazivo x-) Tak mi to dneska zdvihlo naladu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak som dnes konečne dovymýšlala rôzne veci a už môžem konečne tlačiť
Odpovedať
@lucia3006 Tak uz len raz sa vyspis a budes pani..... :-D Zelam vam, aby ste si to zajtra krasne uzili a aby vsetko bolo, ako si si to ty naplanovala!!!!!! Krasnu svadbu!!! :-) @bybi super, ze uz mate obrucky!! A ako ze ich na buduci tyzden uvidite? Aj nase su uz doma a este sme ich nevideli. Moj kamarat, co tiez zije tu, je teraz doma, tak by nam ich aj mohol priniest, ale moja mamka ich nechce poslat, ze co ak sa stratia, co ak ich tu zabudneme, co ak, co ak...... :-p :-p @usacek79 Ak ti na tom mieste zalezi, ak je tvoje vysnivane, tak povedz si, ze tych 170 Eur sa v tej celkovej sume "strati" a uz na to nemysli.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche dakujem :-) veru, asi to tak aj urobim.. Ono len teda toto je navyse 170,-eur, ale keby som uplne od hradu upustila, tak usetrim okolo 700,-eur, lebo by mi odpadla cela vyzdoba hradneho priestoru, altanok, lavice atd atd. Takze aj preto tolko zvazujem, ze ci sa na to cele nevykaslat :-| ale stale si opakujem "je to moj sen a je to len raz" :-D peniaze sice neboli, prisli nie su, ale urcite buduuuuu 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, zacala som besne makat v posilke, som tam kazdy den takmer dve hodiny, tristvrte hodina kardio, zvysok posilnovanie, ja budem do svadby hadam aj fitnesska! :-D aj stravu som radikalne upravila, strasne ma to tesi, musim sa s vami podelit :-) fakt, jednak uz po tyzdni zacinam vidiet zmeny, jednak sa citim skvele a nabita energiou a v neposlednom rade aj s tou energiou prichadza aj energia v posteli :-D a zacal cvicit aj moj drahy, takze je to skvele! odporucam ;-)
Odpovedať
@usacek79 No tak 700 Eur je uz dost... Ty sa musis rozhodnut, ci ti to zato stoji... ;-) Nam je tazko ti radit... ;-) Ja zas hovorim, ze peniaze neboli, nie su a ani nebudu... Tak naco sa tym trapit... :-D :-D :-D A gratulujem k pevnej voli cvicit!!! Mne sa to absolutne nedari... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche bero pride mi mamina v stredu, tak mi ich donesie :-) @usacek79 700 je dost, ale zase je to raz za zivot... Kolko davame za svadobne cesty a podobne a tiez to "obetujes", lebo je to len raz x-) Keby to bol moj sen, asi by som si ho splnila, zvlast ked uz taka moznost nebude... Moj sen je ist na Hawai a Maledivy, viem ze na svadobnu cestu sa nam to nepodari, ale viem ze raz tam pojdem. To mi neujde, ale tebe svadobny den na Devine hej ak si to rozmyslis :-N ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Lucka prajem ti nech sa zajtra vsetko podari, tak ako si si to predstavovala. Drzim palce. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@wera.g weri, tak som si objednala ten závoj.. však ho chcem len na fotenie, tak hádam bude ok.. a ak by aj nebol, tak 8€ oželiem..
Odpovedať
@simcab A ty mas kremove saty? A ako si sa rozhodla s tym ucesom? :-) Inak podla mna ti ten zavoj k satam pojde, spanielsky by nesiel.. ;-)
Odpovedať
@beronsche ja šaty nemám :-S ale keď budú, tak budú smotanové/natural/off white :-D účes neviem stále.. ale asi si dám ten veľký, však už nikdy nebudem mať príležitosť dať si taký zázrak na hlavu.. :-D a ten závoj chcem len na fotení mať, len zopár záberov..
Odpovedať
@simcab simi ty si ale pesimista, ze "saty nemam"... ved uz su usite, ci nie? Budes este potrebovat upravy? Neboj, dobre bude! :-) Vsimla som si, ze bielo biele saty nie su velmi popularne.. Ktovie preco... :-D :-D
Odpovedať
@beronsche no áno, už sú, ale ešte som ich nevidela, tak neviem aké sú :-N dúfam ale, že budú ok, no nejaké úpravy budú potrebné, keďže som ich objednávala v decembri a do júla hádam ešte schudnem.. a dávala som ich taktiež šiť k vyšším topánkam, ako nakoniec budem mať.. ale to je už najmenej.. ja som bielo biele nechcela jednak preto, že drahý má hnedo-béžový oblek, tak sa mu bude hodiť viac taká maslová košeľa a na druhej strane tie bielo biele dosť "kričia" na fotkách.. neviem no.. proste som nechcela bieľučké..
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ja mam snehovo biele saty :-N Prave mi pristanu k mojej mucnej pleti :-)
Odpovedať
@simcab Vidis, to ma nenapadlo, ze na fotkach biele viac kricia.. =-) Tiez mam biele kvoli tomu, ze som biela ako stena, presne ako @ladyjh ... :-D :-D Rozmyslala som nad solarkom, ale asi sa na to vykaslem.. nikdy som v solarku nebola, bojim sa, ze budem oranzova... A ani som vlastne nikdy nebola opalena, tak by to asi bolo cudne zrazu byt ... :-D :-D
Odpovedať
@beronsche ja kašlem na opaľovanie :-S práveže si budem dávať pozor, aby ma nepripieklo, takže až do júla bude faktor 50 môj kamarát :-D chcem si trošku opáliť len chrbát a to kvôli tomu, že po zime a tak zjari ho mám vždy vyhádzaný a slniečko mu pekne pomôže..
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh @beronsche @simcab Ja zase planujem chodit do solarka, aj tento rok som asi mesiac chodila a krasne ma opalilo a vobec nie do oranzova :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?