Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahojte dievcence :-) ako sa mate, ako pokracuju pripravy? Pomaly sa nam to vsetkym krati :-) a vam kocky co to mate za sebou prajem vsetko dobre v manzelskom zivote ;-) za chvilku budeme vsetky vydate pani :-) :-)
@angieska este ani poriadne neviem, asi tri dni dozadu som tu videla nadherny uces - nieco na styl princeznej sisi, ale kratsi a blond a uuplne by sa mi k tymto satam hodil...chce to nieco romanticke
Ahojte baby, aky ste mali vikend? My uplna katastrofa, dnes som uz bola tak nahnevana ze som dala dolu z ruky zasnubak( inak ho nosim 24 hodin denne) . No uplny des, v nedelnom obede my plavali cerviky, na spagety som otvorila skysnutu mortadelu a jediny vikend co sme mali stravit u nasich po velmi dlhej dobe sa rusi... Neviem nejako v poslednej dobe nemam na nic sily :-(
dobré ráno kočky, ako ste víkendovali? my sme ešte celý víkend roznášali jedlo, zákusky, boli sme odniesť návleky, pobehať po BA... taký rušný víkend... som bola nevyspatá, dneska je to už lepšie len ma akosi noštek neposlúcha... asi si dám nejaký liek proti prechladnutiu ... michala.s to ma mrzí s tým víkendom - občas sa stáva že tie dni sú není podľa našich predstáv... snáď sa to teraz vylepší ...
@lucia3006 dobré ránko, pani x-) ja som dnes vstala s tým, že musím všetko upratať, lebo máme v dome ako v chlieve.. a aj sa stalo.. :-D odchádzala som s dobrým pocitom do práce, že idem upratať aj tu.. no ma to aj nejako prešlo :-D tak uvidím ako bude.. x-)
Dobre ranko :-)
@lucia3006 Lucka tebe gratulujem mlada pani a prajem vam krasny spolocny zivot x-) A teda ti poviem, ze si to super postihala ked uz v sobotu si tu bola :-D
@michala.s Miska no kazdy ma obcas taky den blbec, v tvojom pripade vikend, nic sa neboj, coskoro bude zase len dobre ;-)
@simcab dobré ránečko Simonka, no ja som včera trošku upratovala lebo tiež to u nás vyzeralo všelijako - však tri dni sa u nás vôbec neupratovalo... :) ja si varím čajíček a teraflu, lebo sa necítim nejako dobre...
@bybi ahoooj moja, ďakujeeeeeeeem veľmi pekne :) no veru, nejako sa mi po svadbe ani nedalo spať, som bola v ešte takom posvadobnom ošiali :) a ty ako sa máš? ako si víkendovala? :)
@simcab tak to sa musím priznať že som riadne vyčerpaná, tá svadba a to všetko ma stálo mooc energie ... tak sa kočky pripravte že po svadbe budete asi vyčerpané ... teda ja som hrozne mooc... ešte dneska si idem vybaviť nový občiansky a zobrať sobášny list, odniesť šaty do salónu aj oblek a do soboty už nič nerobím ... :) len relax :)
@lucia3006 ja tak lenivo doma, v sobotu som vybehla do mesta vyzdvihnut si certifikaty a diplom co som robila kurz, len som nemala cas sa tam este zastavit :-D A potom sme isli na dlllhuuu prechadzku s havom, bolo krasne teplo a slniecko svietilo :-) A vcera sme upratali doma, lebo v tyzdni nic nestihame a ani sa nam nechce, tak vecer bol este poriadok, ale asi vydrzi len do dneska :-D
A ake mas pocity po svadbe, spokojna s priebehom dna??? Ako sa citis ako manzelka? :-p
@bybi áno, pozerala som to.. prepáč, asi som ti to zabudla napísať :-N :-p veru z toho nie som nejaká múdrejšia, tam mi to pripadalo, že sú to len tylové vlečky, také ľahké.. a to veru naše sú obrovské a ťažké, tak neviem.. |-| hádam budeme múdrejšie keď sa na to pozrie tvoja mamička šikovná ;-)
@simcab Simi mne to pride celkom jednoduche, len na to treba ozaj minimalne dve osoby, lebo ja budem musiet mat saty oblecene :-D A mozes spravit take tie zahyby viac a kde potrebujes aby ti sedela dlzka a aj to pekne vyzerala... vies ako to myslim??? Ze ich mozes mat aj 3 nad sebou priklad a aj po boku :-) Take tie podbrane :-) davam nejaky zmysel?
@bybi cítim sa supeeer, len dosť vyčerpano ... ale to sa spraví, len si musím teraz trošku oddýchnuť :) ... všetko prebehlo supeeer, celý deň ... len doobeda boli trošku stresy ale potom to už išlo ako po masle :) ešte teraz si utriedujem všetky myšlienky, lebo v ten deň to človek akosi nestíha... :) ale máte sa na čo tešiť kočky - je to ozaj krásny dník... :)
@simcab jasné máme spolu dovolenku :) dneska ideme ešte čosi povybavovať a potom si budeme užívať voľno ... lebo už cez víkend opäť ideme do práce... :)
@bybi áno áno, viem čo chceš povedať.. no tie moje originál šaty sa vsúvali dospodu.. hmmm teda vlečka sa zapínala do vnútra, tak potom z nej vznikli také "pufy" - neviem ako to inak nazvať :-N
cafte dievcata,
luci uzi si to posvadobne volno. uz sa tesim na tvoje fotky.
nam dnes volali zo zlatnictva, ze obrucky su uz hotove. tak si ich v stredu pojdeme vybrat.
inak som sa dnes vytocila pri citani nazorov niektorych dievcat, ze tehotna nevesta nema mat biele saty. vrrrrr ]-(
@sinov ahoj.. no tak to som aj ja čítala, že vydatá alebo tehotná by mala mať inú farbu.. ale z toho si netreba nič robiť. lebo som sa dozvedela aj to, že hoci som pokrstená a mám aj prijímanie, nemám mať svadbu v kostole, keďže tam nechodím.. ako nepochopím niektoré názory..
@simcab ja viem. ale aj tak ma takyto obmedzeny pohlad na zivot rozculuje. co si kto vymysli na buduce? ze brat sa mozu len bohati alebo len ludia z rovnakeho mesta? kuuuurnik
@sinov vieš, by som chcela vidieť tie baby, čo píšu takéto obmedzenosti ]-( ako sú panny až do svadby, keď oni MôŽU mať biele šaty vo svadobný deň.. ]-( kravy
@simcab simi ved dovnutra to spravit, ale tak viac... ja to tie budem dovnutra robit :-) No uvidim, skusime to spravit cez vikend a ak sa podari ( co v zasade musi :-N ), tak odfotim a poslem ti fotku ;-)
@sinov z toho si nic nerob, mne tiez bolo povedane ked sme oznamili ze sa ideme brat, ze na co saty, ze mi staci kostym kedze mam uz dieta ]-( nech sa stara kazdy o seba... A co, za to ze mam dieta uz nemozem mat poriadnu svadbu alebo co??? ]-( jaj, nervy ma chytili :-D A ze staci len taka pri svedkoch a rodicoch... hej, lebo ti co to hovorili vedeli, ze na tej svadbe budu... by sa zatvarili keby sme si niekde odcestovali na dovolenku a tam sa zobrali a potom len oznamili, ze ved oni nam radili malu svadnu so svedkami :-D