Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
baby myslíte že keď mám uzučký chrbát a 4ky prsia, že mi korzetové šaty bez ramienok nebudú padať? :-O
rora - 2014? jejda to je strašné, ja už teraz počúvam že odkiaľ som prišla keď plánujem svadbu rok a pol vopred.. A nič si z toho že nemáš prsia ako Pamela nerob, môžeš doplniť podrprsenkou s vypchávkami, ale keby si mala veľké, tie neodrežešMne by úplne stačili 2ky - 3ky..
Joj baby takto o rok už budeme písať čo nám ešte chýba, keďže toho bude menej než toho čo budeme maťTešííím
3. nov 2009- Sponzor fóra
ahojte,
môžem sa k vám pridať? čítam vás pravidelne, ale akosi sa neviem rozhýbať, aby som niečo napísala
my to tiež vidíme na 2011, konkrétne ešte nemáme, ale rozoberali sme august-september...my sme spolu 5 rokov, obaja študujeme 4.ročník, ja externe, on má denné š.
h.a.i.n.y
viem si predstaviť, že máš nervy, ale skús nájsť v tom odklade pozitíva, pomáha tomy sme tiež mali termín cca o pol roka, lenže môj snúbenec sa toho trochu zľakol a ešte aj moja mamina sa začala do toho miešať. takže momentálne si neviem predstaviť, že by bol pôvodný termín. ale o tom roku 2011 sa bavíme preto, že už budeme po škole a dovtedy sa nám podarí definitívne vyriešiť bytovú otázku a na svadbu ušetríme o niečo viac
s tými šatami je to problém, pretože srdiečkové korzety by mali ísť na menšie prsia-mala som ho na stužkovej a vyzeralo to podstatne lepšiea moja kamoška má recept na veľk prsia, dá si taký výstrih, že sa za ňou každý otáča
ale wera.g, neviem, čo tak skúsiť menší výstrih do V, čo to urobí?
3. nov 2009my sme z povazskej bystrice, ja priamo, on z jednej dedinky kusok od PB. no a kedze studujeme to, co studujeme (ja politologiu, on manazment), tak tu mame len tazke uplatnenie. takze chceme ist za pracou do BA. jasne, ze to nepojde hned do svojho, ale pomaly na tom pracujeme... tak dufam, ze sa nam podari co najskor postavit na vlastne, pretoze moj drahy ma z mojej maminy niekedy nerv
teraz byvame kazdy u svojich rodicov, aj ked sme mali moznost byvat spolu u nich este od minuleho roku, jeho rodicia nam vysli v ustrety, lenze stroskotalo to u nas, ked sa mamina vyjadrila, ze pre nu koncim... tak prispievam financne doma nadalej a so snubencom pomalicky vymyslamezatial len pomaly, lebo su povinnosti do skoly a este k tomu, je to len kratko, co spracoval to, ze ma poziadal o ruku (a to ma poziadal pred rokom
)
3. nov 2009ani nemam, pretoze ono je to este relativne vela casu, takze ked to zoberiem postupne, tak verim, ze bude aj na statnice dost casu. napriklad, uz teraz stahujem do pocitaca obrazky, ktore sa mi pacia, takze potom uz len vyselektujeme, co ano a co nie a pojdeme konkretne za tym
no konkretna predstava uz je, tak verim, ze to pojde jednoduchsie. na poslednu chvilu nechame len veci, ktore sa inak nedaju, aby sme mali cas aj na statnice, aj ine veci... teraz pojdeme na svadbu, ktoru planuju tri mesiace, cakaju babatko a este stihaju aj skolu a pracu, takze ja sa nebojim, ze to potom my nebudeme stihat3. nov 2009zasnuby sme mali sami pre seba, a potom to uz vyriesime len tak, ze v dostatocnom predstihu pozveme rodicov a surodencov niekam na veceru a tam im povieme konkretny datum, kedy sa chceme vziat a nech sa robi, co chce
my by sme mozno brali aj take oficialne, lenze u nas doma sa k tomu postavili tak (mamina teda), ze to je trapne a ona taketo rodinkovanie neuznava. tak nevadi, my mame obrovsku vyhodu, ze mame podporu u snubencovych rodicov,takze s nimi sme to uz oslavili, nasi nam ani pol slova k tomu nepovedali...
akurat, ze ked videla mamina, ze to myslime vazne, zacala do toho zasahovat, ale v negativnom zmysle... to si este uzijeme,och... a preto si to sme si to zacali pripravovat takto priebezne, aby co najmenej do toho zasahovali.
ale oni maju mojho snubenca radi, to musim uznat, akurat, ze u nas su vztahy trosku komplikovanejsie, takze sa tazko hlada spolocna rec, pretoze ked chcem nieco riesit, maminu to nezaujima, ale ked su veci, ktore sa jej netykaju, zaujima ju to prvu...ale to by bolo dost na inu temu
takze aj preto rok 2011 a verim, ze to zvladneme
a vy uz nieco pripravujete, okrem rezervacii? myslim nejake napady alebo predstavy?3. nov 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
hainy, a aspon mam viac casu schudnut do siat