Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
no tak ja som v auguste po statniciach vazila 44kg.. myslis ze teraz to slo nejak rapidne hore?
ani nahodou.. som rada ze uz vnutorny stres pomynul a prestali mi vypadavat vlasy
ale s vahou som stale na tom biedne
videla som tu na stranke temu o chudnuti za 90 dni..
ale o priberani ani slovo
diskriminacia
12. apr 2010- Sponzor fóra
biela ruza ja veci okolo svadby preberam len s priatelom. s nikym inym. a teda este tu s vami. a to je vsetko, nemam zatial potrebu sa o tom bavit s niekym inym. svokrovci su mimo hru a s mojou mamou momentalne riesime byvanie,takze svadbou ju absolutne nezatazujem.
a keby to zalezalo len cisto na mne, tak vsetko vybavim sama aby nikto nic nevedel a zrazu by som len oznamila - za tyzden mame svadbu,pridite
13. apr 2010rora si zlata, ale tak napriklad ja vobec nechudnem,teda aspon myslim
inak baby kukala som nejake ine temy, nieco ohladne harmonogramu svadobneho dna a pisali tam uz vydate baby, ze fotograf ich fotil tak 2 ay 3 hodiny...preboha je to tak? ved mi aj hostia od cakania zutekajuneviem, mozno teda ak to fakt hentak dlho trva, radsej sa ist cisto len v trojici ja,manzel a fotograf fotit dopredu teda chvilu pred samotnym obradom..hmmm
13. apr 2010no ja planujem v priebehu tohto roka (ak budeme mat financie nazvys
) ist sa dat fotit, take akoze foto z rande,niekde vonku, aby sme si to vyskusali, a rovno aj otestujeme fotografa ktoreho som si vybrala (ma v ponuke totiz taky mini balicek takychto fotiek), aby sme potom na portretnom foteni zhruba vedeli co a ako,a kolko to bude trvat
13. apr 2010- Sponzor fóra