Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@lucia3006 .. a možno sa raz stretnem s vami aj ja..
14. mar 2011@simcab to by bola parádička
ja sa zase chystám na 1dňový výlet do BB, tak aj tam by sme sa mohli stretnúť
14. mar 2011- Sponzor fóra
@lucia3006 no len mne sa dá len v nedeľu, alebo v sobotu poobede..
14. mar 2011@bybi tak pridte k nam na navstevu..
Koncom mesiaca sa budeme stahovat (juj ani som sa nepochvalila.... ) do domceka, takze budeme konecne sami, aj ked este nie vo vlastnom...
14. mar 2011@beronsche A kde vy ste Maji??? Daleko od nas??
14. mar 2011@bybi Veru daleko..... South Yorkshire - Sheffield
14. mar 2011@beronsche to je ozaj daleko
14. mar 2011@simcab jasné to by som prišla cez víkend
14. mar 2011@bybi @ beronsche
baby stretnime sa v srtrede - v birminghame alebo nottinghame. a mozme dat kafe na stanici v starbucks14. mar 2011@beronsche bero gratulujem k novemu byvaniu, a mozte si uzivat sukromie
14. mar 2011@lucia3006 Pani manzelka, este stale si v posvadobnom osiali? Daj nejake perlicky zo svadby, na co rada teraz spominas?
14. mar 2011@beronsche aj ja gratulujeeem k novému bývaniu
nech sa vám tam skvelo býva
14. mar 2011- Sponzor fóra
@ladyjh no ešte áno, dneska sme konečne všetko už povracali, bola som si vybaviť nový občiansky ... perličky? no napríklad sa nám na hostine hneď na začiatku chytila servítka, tak sme trošku hasili ...
skoro som si zabudla svadobnú kytičku na fotenie... a inak sa nič také nestalo... nič sme nevyliali, obrúčky nám nepopadali, nezakoktali sme sa ... a naši kolegovci si pre nás pripravili supeer prekvapko - horiaci domček po obrade, ktorí sme museli uhasiť
14. mar 2011@lucia3006
paaaaaaaaani, aj ja chcem mat taku bezproblemovu a dobre prebiehajucu svadbu. tesim sa s tebou, ze to vsetko tak dobre dopadlo. Mate super kamosov, ked vam taketo mile prekvapko pripravili.
Jedla, pitia a zakuskov vam vela zostalo?14. mar 2011@lucia3006 no tak sa budem tešiť, ak niečo spáchame
14. mar 2011@ladyjh určite budeš mať
ja som mala tiež katastrofické scenáre pred svadbou a všetko dobre dopadlo
14. mar 2011@simcab niečo vymyslíme
14. mar 2011@sinov @wera.g
tu je súťaž pre vás, naše tehuľky
http://www.funradio.sk/sutaze/sutaz-pre-tehulky
a dajte vedieť, ak sa zapojíte, nech vám klikáme!14. mar 2011@ladyjh lady ja mam Birmingham 3 hodiny autom
to je moc daleko ist 3 hodiny na kavu
14. mar 2011@bybi to je skoda, ze byvate tak daleko...
@ladyjh tak to vychadza na manchester, co ty na to?
@lucia3006 teda to bola prava poziarnicka svadba, ked este aj tam horelo!!14. mar 2011@beronsche no veru hej
naštastie sme to rýchlo uhasili
15. mar 2011@wera.g ahooooj Wery, veľmi pekne ďakujeeeeme
teraz ste na rade vy
sa pripravte tiež na nejaké prekvapko od hasičov, to si určite nenechajú újsť
a ako sa inak máš, cítiš? ako si to vyriešili so šatičkami? už si si vybrala iné?...
15. mar 2011dobré ráno kočky, tak dneska je mi konečneee dobre, vyčerpanie a únava zmizla, dnešné bezstarostné ráno si pekne doma užívam pri kávičke a nete
všetko už sme vrátili, vyplatili, teraz už len čakať na nový občiansky a potom nahlásiť zmeny ... dúfam, že to vybavím tak rýchlo, ako všetko ostatné...
jedine čo ma trápi, že mi stále neprišiel papier zo školy kvôli štátniciam... asi tam idem zavolať...
15. mar 2011Dobre ranko
@lucia3006 Luci a ako je to s obcianskym, kolko sa caka???15. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
@simcab asi sú zaneprázdnené ... dúfam, že sa nám podarí dať tento piatok stretko