Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@bybi tak pridte k nam na navstevu.. ;-) Koncom mesiaca sa budeme stahovat (juj ani som sa nepochvalila.... ) do domceka, takze budeme konecne sami, aj ked este nie vo vlastnom... ;-)
@ladyjh no ešte áno, dneska sme konečne všetko už povracali, bola som si vybaviť nový občiansky ... perličky? no napríklad sa nám na hostine hneď na začiatku chytila servítka, tak sme trošku hasili ... :) skoro som si zabudla svadobnú kytičku na fotenie... a inak sa nič také nestalo... nič sme nevyliali, obrúčky nám nepopadali, nezakoktali sme sa ... a naši kolegovci si pre nás pripravili supeer prekvapko - horiaci domček po obrade, ktorí sme museli uhasiť :)
@lucia3006
paaaaaaaaani, aj ja chcem mat taku bezproblemovu a dobre prebiehajucu svadbu. tesim sa s tebou, ze to vsetko tak dobre dopadlo. Mate super kamosov, ked vam taketo mile prekvapko pripravili.
Jedla, pitia a zakuskov vam vela zostalo? :-)
@bybi to je skoda, ze byvate tak daleko... :-(
@ladyjh tak to vychadza na manchester, co ty na to? ;-)
@lucia3006 teda to bola prava poziarnicka svadba, ked este aj tam horelo!! :-)
ahojte babulky :-)
lucia3006 - moc moc gratulujem ku svadbičke, boli ste nádherní, radosť na vaše fotky pozerať :-) prajem vám do manželského života všetko len to najlepšie, veľa lásky, porozumenia a všetkého čo si len želáte, aby sa vám splnilo x-) x-) x-)
@wera.g ahooooj Wery, veľmi pekne ďakujeeeeme :) teraz ste na rade vy :) sa pripravte tiež na nejaké prekvapko od hasičov, to si určite nenechajú újsť :) a ako sa inak máš, cítiš? ako si to vyriešili so šatičkami? už si si vybrala iné?...
dobré ráno kočky, tak dneska je mi konečneee dobre, vyčerpanie a únava zmizla, dnešné bezstarostné ráno si pekne doma užívam pri kávičke a nete :) všetko už sme vrátili, vyplatili, teraz už len čakať na nový občiansky a potom nahlásiť zmeny ... dúfam, že to vybavím tak rýchlo, ako všetko ostatné... :) jedine čo ma trápi, že mi stále neprišiel papier zo školy kvôli štátniciam... asi tam idem zavolať...