Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@bybi no volakedy to robili na počkanie teraz už nie :( ale zase nemusíš kupovať kolky na pošte ale zaplatíš sumu 4,50€ tam ... a či si meníš desať vecí na občianskom alebo iba jednu, platíš tu istú sumu :)
@petkaa28 tak to áno, ale dúfam, že mi zatiaľ nič nepríde také, že by som potrebovala občiansky ... zatiaľ nemôžem ani kartičku poistenca vymeniť, nič... a ja že si cez dovolenku všetko pekne povybavujem ale budem musieť počkať... a ty ako moja?
@lucia3006 je to strasne mne sa to vtedy viacej pacilo...teraz tam musim ist 2x zbytocne ]-( a este to cakanie ...a potom az treba vybavit ine veci...lebo bez obcianskeho sa ine neda
@lucia3006 ahoj moja :-) nooo uvidíme či u Tomiho v práci dovolia výjazd za nami, akurát jeho smena nebude, tak uvidíme či niečo vymyslia aj tak :-)
Ozaj za ten piatok... Bohužiaľ nemôžem ani ja, v piatok ideme do Prahy s drahým pre moje šatičky č. 2 - uvidíme ako v nich budem vyzerať, dúfam že tak ako si predstavujem, inak ma trafí :-D :-D A tak sme rozprávali s drahým, že ak mi budú dobré v deň svadby oboje, tak budem mať jedny na fotenie, a jedny na obrad :-D Nech oboje využijem :-)))
Len ma štve, že tie čo mám sú biele, drahý už má vestu s kravatkou, ja doplnky všetky a tieto čo si idem vziať sú krémové či také nejaké :-( Myslíte že to bude moc kričať, ak bude mať drahý bielu košeľu, a ja biele doplnky? :-(
@petkaa28 moja, skoré uzdravenie ti prajem, aby si bola čoskoro fit x-)
@lucia3006 fíha, no tak na tieto vybavovačky sa už teraz neteším - ked si predstavím tie rady a kam všade treba zájsť... brrr... a to ešte aj trvalý pobyt chceme rovno meniť, doteraz sme to nechávali tak, aby sme nemuseli 2x vybavovať všetko, tak teraz po svadbe to chceme jedným vrzom naraz vybaviť :-) ale zase aj sa moc teším, veď keď si predstavím, že tieto vybavovačky sú, lebo sa budeme brať, tak sa tešíím :-) x-)
@wera.g uvidíte, ale myslím si, že takúto krásnu udalosť si nenechajú újsť a niečo vám vymyslia... ten piatok ani ja nemôžem, ideme na pohreb :( (napíšem do IP alebo na fb)... tak to budeme musieť nechať na inokedy... ty budeš mať šaty až z Prahy? no teda, potom sem daj nejaké foto... či sa to bude alebo nebude byť - to musíš odskúšať, pofoť a mi ti s radosťou poradíme potom :)
@wera.g no ja som si presne tiež tak isto - menila s priezviskom aj trvalý pobyt... drahý to stihol ešte pred svadbou ale ja som už počkala, však čo tam budem všade chodiť dvakrát ... naštastie som včera nikde nečakala... :) ale ešte mám toho kopec kde musím nahlásiť zmeny, ale to až budem mať v ruke občiansky...
@bybi tak to fakt netuším ale asi áno, donesieš si starý pas a vybavíš si oboje naraz. ... lebo tu v Senci sú tie tety vedľa seba ... tak s tým asi není problém... :)
Caute baby, ja som si vcera vybavovala vsetko naraz! OP, VP, CP aj prepis auta a platila som cca 60 eur, no masaker a to som si ani nemenila trvaly pobyt :-(....Aspon keby nejaka zlava na to bola...A jednu foto mi urobili na vsetky doklady :-)
@bajka1 aha, tak to je super :-) Ja budem menit len jeden pas, lebo mi to nepstihne prist kym odideme a budem potrebovat pas na dovcu v septembri... Ale hlavne ze dokazem vymenit pas a obciansky naraz.. a uz kedy to pride vtedy to pride... Ja tu obciansky aj tak nemam a nepotrebujem... :-)
@lucia3006 jooj moja, to ma veľmi mrzí :-(
hej šatky z prahy, jedna nevestička ich na beremese predáva, sú úúúúúúúplne iné štýlovo ako tie moje, ale tak zmestí sa mi tam bruško, malo mi byť pohodlne čo je hlavné :-)
tieto sú to - http://www.beremese.cz/bazar/svatebni...
Čo myslíš, budú sa mi hodiť? :-N
@simcab No je to masaker....4,5 OP, 6,5 VP, 33 CP a 12eur prepis vozidla, a to mam len zmenu mena...hruuuuza! A dala som si este 3x vystavit sobasny list pre istotu, ked som v Cechach, takze 1,5 za kazdy....Najmenej 10 rokov si nepojdem ani trvaly pobyt menit, to by zasa bolo! Aj ked byvam v Cechach, kaslem na to :-)
@wera.g lucka a simca :))))) ze sem malo chodime :))))))
ako sa inak mas? rastiete??
mne sa straaasne na tehotnych nevestach pacia take anticke saty, neuveritelne dobre to vyzera :)
keby som ja bola tehotná, tak sa buď nevydám, ak by som sa nezmestila do "mojich" alebo by som si dala tieto:
http://www.mojasvadba.sk/bazar/spoloc...
sú prekrásne a na letnú svadbu ako stvorené..
@petkaa28 nooo ved toto, že na nich kašleme... c ! :-D :-D :-D
tiež sa mi páčia tie antické šatky, ale ja budem mať bruško len minimálne ešte a chcem byť nevestička nevesta - nad takými rozmýšľam po polnoci :-)
@simcab - teda sa nemám vydať? :-D :-D tieto som aj ja pozerala, ale ako popolnočné, veľmi pekné sú :-) ale ako svadobné chcem svadobné :-)))
baby vám sa tie moje teda nepáčia? :-( :-( :-(