Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@lucia3006 no to dost dlho, to ja si obciansky nestihnem vyzdvihnut.... bude musiet mamina alebo niekto...
15. mar 2011@lucia3006 to snad nie tak vela, ja ked som si ho vybavovala tak piatok som isla a v stredu uz bol hotovy
15. mar 2011- Sponzor fóra
@bybi no volakedy to robili na počkanie teraz už nie
ale zase nemusíš kupovať kolky na pošte ale zaplatíš sumu 4,50€ tam ... a či si meníš desať vecí na občianskom alebo iba jednu, platíš tu istú sumu
15. mar 2011@dracica6663 no ako mne nechýba
ale tak budem ho potrebovať, ale zatiaľ mi dali taký papier namiesto občianskeho
15. mar 2011@lucia3006 najhorsie je,ze s tym papierom nic nevybavis..hruuza..
15. mar 2011@petkaa28 tak to áno, ale dúfam, že mi zatiaľ nič nepríde také, že by som potrebovala občiansky ... zatiaľ nemôžem ani kartičku poistenca vymeniť, nič... a ja že si cez dovolenku všetko pekne povybavujem ale budem musieť počkať... a ty ako moja?
15. mar 2011@lucia3006 je to strasne mne sa to vtedy viacej pacilo...teraz tam musim ist 2x zbytocne
a este to cakanie ...a potom az treba vybavit ine veci...lebo bez obcianskeho sa ine neda
15. mar 2011@lucia3006 ahoj moja
nooo uvidíme či u Tomiho v práci dovolia výjazd za nami, akurát jeho smena nebude, tak uvidíme či niečo vymyslia aj tak
Ozaj za ten piatok... Bohužiaľ nemôžem ani ja, v piatok ideme do Prahy s drahým pre moje šatičky č. 2 - uvidíme ako v nich budem vyzerať, dúfam že tak ako si predstavujem, inak ma trafíA tak sme rozprávali s drahým, že ak mi budú dobré v deň svadby oboje, tak budem mať jedny na fotenie, a jedny na obrad
Nech oboje využijem
))
Len ma štve, že tie čo mám sú biele, drahý už má vestu s kravatkou, ja doplnky všetky a tieto čo si idem vziať sú krémové či také nejakéMyslíte že to bude moc kričať, ak bude mať drahý bielu košeľu, a ja biele doplnky?
@petkaa28 moja, skoré uzdravenie ti prajem, aby si bola čoskoro fit15. mar 2011@lucia3006 fíha, no tak na tieto vybavovačky sa už teraz neteším - ked si predstavím tie rady a kam všade treba zájsť... brrr... a to ešte aj trvalý pobyt chceme rovno meniť, doteraz sme to nechávali tak, aby sme nemuseli 2x vybavovať všetko, tak teraz po svadbe to chceme jedným vrzom naraz vybaviť
ale zase aj sa moc teším, veď keď si predstavím, že tieto vybavovačky sú, lebo sa budeme brať, tak sa tešíím
15. mar 2011@dracica6663 no veď to, musím teraz dva týždne čakať ...
15. mar 2011@wera.g uvidíte, ale myslím si, že takúto krásnu udalosť si nenechajú újsť a niečo vám vymyslia... ten piatok ani ja nemôžem, ideme na pohreb
(napíšem do IP alebo na fb)... tak to budeme musieť nechať na inokedy... ty budeš mať šaty až z Prahy? no teda, potom sem daj nejaké foto... či sa to bude alebo nebude byť - to musíš odskúšať, pofoť a mi ti s radosťou poradíme potom
15. mar 2011@wera.g no ja som si presne tiež tak isto - menila s priezviskom aj trvalý pobyt... drahý to stihol ešte pred svadbou ale ja som už počkala, však čo tam budem všade chodiť dvakrát ... naštastie som včera nikde nečakala...
ale ešte mám toho kopec kde musím nahlásiť zmeny, ale to až budem mať v ruke občiansky...
15. mar 2011@bybi tak to fakt netuším ale asi áno, donesieš si starý pas a vybavíš si oboje naraz. ... lebo tu v Senci sú tie tety vedľa seba ... tak s tým asi není problém...
15. mar 2011- Sponzor fóra
@lucia3006 V TT je to tiez v jednej budove, ale dvoje dveri, aspon tak bolo... Ale uz som tam dlho nebola tak neviem
15. mar 2011@lucia3006
@wera.g
baby, tak "skvelo" mi uz dlho nebolo....werus vidis ako sa tu do nas obuli??)))
15. mar 2011@bybi U nas sa da vybavit vsetko naraz, dostanes ziadosti na vymenu a mas to z krku, u nas sa to robi vsetko pri jednom okne
15. mar 2011@bajka1 60???? no nech sa poserú..
15. mar 2011@bajka1 aha, tak to je super
Ja budem menit len jeden pas, lebo mi to nepstihne prist kym odideme a budem potrebovat pas na dovcu v septembri... Ale hlavne ze dokazem vymenit pas a obciansky naraz.. a uz kedy to pride vtedy to pride... Ja tu obciansky aj tak nemam a nepotrebujem...
15. mar 2011@lucia3006 jooj moja, to ma veľmi mrzí
hej šatky z prahy, jedna nevestička ich na beremese predáva, sú úúúúúúúplne iné štýlovo ako tie moje, ale tak zmestí sa mi tam bruško, malo mi byť pohodlne čo je hlavné
tieto sú to - http://www.beremese.cz/bazar/svatebni-obleceni/wjcq/prekrasne-zdobene-jemne-svatebni-saty/
Čo myslíš, budú sa mi hodiť?15. mar 2011@lucia3006 Tebe obciansky preukaz vzali? Mne ho este nechali, aj vodicsky...len papier mam k nemu...
15. mar 2011@petkaa28 joj moja
prajem skore uzdravenie, vyliec sa nech si coskoro fit
kde sa kto do nas obuva???nevidíííím
15. mar 2011@wera.g Wero su moc krasne! Urcite bude krasna...
15. mar 2011@simcab No je to masaker....4,5 OP, 6,5 VP, 33 CP a 12eur prepis vozidla, a to mam len zmenu mena...hruuuuza! A dala som si este 3x vystavit sobasny list pre istotu, ked som v Cechach, takze 1,5 za kazdy....Najmenej 10 rokov si nepojdem ani trvaly pobyt menit, to by zasa bolo! Aj ked byvam v Cechach, kaslem na to
15. mar 2011@wera.g lucka a simca
)))) ze sem malo chodime
)))))
ako sa inak mas? rastiete??
mne sa straaasne na tehotnych nevestach pacia take anticke saty, neuveritelne dobre to vyzera15. mar 2011@bajka1 tak sa teším, lebo mne treba všetko vybaviť aj na živnostenskom
15. mar 2011keby som ja bola tehotná, tak sa buď nevydám, ak by som sa nezmestila do "mojich" alebo by som si dala tieto:
http://www.mojasvadba.sk/bazar/spolocenske-saty/uwye/svadobne-aj-spolocenske-saty/
sú prekrásne a na letnú svadbu ako stvorené..15. mar 2011@petkaa28 nooo ved toto, že na nich kašleme... c !
tiež sa mi páčia tie antické šatky, ale ja budem mať bruško len minimálne ešte a chcem byť nevestička nevesta - nad takými rozmýšľam po polnoci
@simcab - teda sa nemám vydať?tieto som aj ja pozerala, ale ako popolnočné, veľmi pekné sú
ale ako svadobné chcem svadobné
))
baby vám sa tie moje teda nepáčia?15. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@bybi ahoooj, čaká sa 10 pracovných dní maximálne