Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 :-D :-D :-D no a ja som tak išla pozývať na našu svadbu, že máme termín - 5.7. :-D :-D húúúps, prídite, my už tam nebudeme :-D :-D takže sa schovávaš? aj ja nad tým veľmo uvažujem, nech ma všetci vidia až v kostole... :-) aaale uvidíme asi sa skôr budem chcieť všetkým pretŕčať čo najviac :-D :-D @simcab - jeeeej nááádherná nevestička a aké krásne fotočky majú :-) no ak mi moc bruško nenarastie, tak by som sa zmestiť mala, ale keď vidím akým tempom rastie, tak radšej vezmem ešte jedny šatky do zálohy :-D vieš, istota je guľomet :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g werus ja som straasne zvedava - povedz, ako to berie buduci tato?? ty si uz vedela, ze cakate, ked si mu to povedala, alebo ste sa to dozvedeli naraz?? dufam, ze ta teraz na rukach nosi :D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g chcem prist ako take prekvapenie pre hosti, ved pretrcat sa potom budem este dost :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 jaaaaj tatko čakateľ je úúúplne najlepší tatko čakateľ aký môže byť - teší sa úplne najviac ako sa len dá, každý večer sa brušku prihovára a aj mi ho pusinkuje, aj mi ho natiera, aj mi raňajky robí - napr v sobotu som bola ráno o 8mej tak hladná, že vstal, hoci chcel ešte haji, pripravil mi raňajky, aby som spokojná bola :-) na rukách ma ale nenosí - aby ma bruško nebolelo :-D ale fakt je úúúplne zlatý, vyžíva sa v tom, taťulda :-) Nooo a ja som si robila test, keď bol v práci, sám ma poslal si ho kúpiť, ja som si ho robiť nechcela, som myslela že aj tak bude len jedna palička, tak načo :-D No a tak som mu volala do práce, že paličky sú dve :-)) Moja, ty budeš to najkrajšie prekvapenie pre hostí aké len môže byť ! :-)
Odpovedať
@lucia3006 Jeeej a mne vsetko este nechala :-D. Len zasa musim brat dovcu, ked si pojdem pre doklady. Som mooooc rada, ze som to vsetko vybavila za jeden den!!! juchuuuuu! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 šikulka si :-))) a kedyže uvidím tvoje svadobné fotočky, hmm? :-))) sa neviem dočkať ! :-)
Odpovedať
@bajka1 no veď, všetky sme zvedavé na fotky! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 šikulka :) mňa ešte čakajú behačky až dostanem nový občiansky - musím ísť do banky, do poisťovne, do zdravotnej poisťovne, všetkých lekárov obvolať, do školy zaniesť kópiu sobášneho listu, na kataster, nový vodičák vybaviť ... ach veľa je toho... ale nevadí... to že som pani ma nesmierne teší :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g tesim sa s tebou:))))) nech je vzorny aj nadalej :))))
Odpovedať
@wera.g @simcab Baby, ja cakam tiez :-D... Par fotiek moj svagor dal na FB, Wera, ved si videla, ci nie? :-D Ja sem dam, az ked mi pridu tie profi fotky a to zalezi na fotografovi, kedy nam ich doda :-D. Ci chcete vidiet aj nejake "normalne'? :-D @lucia3006 Hej hej, aj mna to bavi, len keby som na tie vybavovacky dostala den volna aspon :-D! Ja to iste budem vybavovat az s obcianskym :-D. A spolocny ucet, kataster a tak :-D
Odpovedať
@bajka1 ánooooooooooo aj nenormálne chceme vidieť.. :-D
Odpovedať
@simcab Dobre, tak sa budem snazit ich vecer nahrat z PC....:o)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@wera.g okej, tak aj tie druhe(prve) su krasne :-) podla mna mas absolutne jedno, v ktorych pojdes, budes krasna aj tak :-)kludne si zariad prezliekanie, obrad v jednych, hostina v druhych a fotenie v oboch :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g weruska, videla si ms novu kolekciu??? som si teraz pozerala, a nasla som 2 saty pre teba - aj s bruskom:) - asha - penny - tie si viem na tebe uuplne predstavit a krpec moze aj kotrmelce robit :D
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 jeeej, tie su krasne x-) @wera.g weri mne tiez taketo satky neviem preco k tebe strasne idu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Luci, práveže ja už mám bruško aj teraz, a to už také že si zo mňa mamina so svokrou robili srandu, že či nečakáme dvojičky náhodou.. :-D Tak preto si myslím, že ak mi bude rásť tak rýchlo ako rastie, tak sa do mojich šatičiek nezmestím :-) A pohlavie by sme sa mohli od nejakého 20teho týždňa ževraj dozvedieť, ale možno aj skôr, uvidíme či sa nám drobec ukáže - ale mohol by, nech nemusí potom ružové vecičky chlapček nosiť :-D @bajka1 - jej na FB som dlhšie nebola, vždy len tak na skok - idem mrk, jeeeej tak ťa aspoň tak uvidím :-) ale aj tak - chcem chcem chcem vidieť aj normálne fotočky :-)) @agnieska - vidíííš to, to ma nenapadlo, že fotiť sa môžem aj v obidvoch :-D ďakujem za super nápad :-)))) a ďakujem moc za kompliment x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 Petiiiiiii mojkaaaa, ja neviem že čo je to MS, len mojasvadba ma napadá a majstrovstvá sveta... :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g MS je Maggie Sottero:) Dobre ranko inac. Mne dneska odpadlo ranne cviko, tak mam trosku casu.
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g ty si teda cislo :D MS - ako napisala kacennka - Maggie Sottero :D weruska, nieco som pre teba dala na facebook - jedno krasne video, aby si vedela, co ten krpcek v tebe stvara :))
Odpovedať
Profilova fotka
@bajka1 ja robím na zmeny, takže mám kopec voľna aj v týždni... tak nemusím čerpať dovču - výhody našej práce :) bajka ako si ťa pridám na fb? pošleš mi tvoj nick do pošty?
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g sama uvidíš pred svadbičkou, je možné že ti teraz bruško rýchlo neporastie a až potom po svadbičke ... ale je asi lepšie mať ešte tie druhé šatičky do rezervy, veď tie sú krásnučké tiež ... :) a nech sa rozhodneš pre ktorékoľvek, budeš krásna nevestička :) ahaaaa tak takto to je s tým pohlavím, tento rok sa inak rodia samé dievčatká, tak prajem nech je to dievčatko ale hlavne aby bolo zdravučké :) to je to najdôležitejšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko nevestičky :) tak pomaličky sa mi moja svadobná dovolenka končí ... práve som sa dozvedela, že naši priatelia sa zasnúbili na dovolenke, tak budeme chystať ďalšiu hasičskú svadbičku :) tento rok náš čakajú už tri :)
Odpovedať
@lucia3006 no to sa mate zase kopec zabavy a radosti.... ;-) aku ste mali piesen ako novomanzl.tanec?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 tak to áno, tešíme sa z toho :) my sme to pekne odštartovali a teraz pokračujú další :) my sme mali od M. Jacksona - You are not alone, dali sme si ju preto, že to bola pieseň, na ktorú sme prvýkrát spolu tancovali ... a je to moja obľúbená :) po polnoci po prezlečení sme mali pieseň Ak nie si moja... od Vaša Patejda ... vy budete mať akú? my sme hlavne nechceli valčík...
Odpovedať
@lucia3006 no netusim praveze, mi nemame ziadnu spolocnu pesnicku vela pesniciek sa nam paci tak je tazke vybrat si...valcik asi tiez nebudeme mat lebo...drahy nevie tancovat..a to este sa budeme v lete doma asi ucit tancovat...pozerala som svadobne tance na youtube no strasne :-D mame co robit :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 nie je to predsa o dokonalosti tanca, ide o to, aby ste si vychutnali svoj prvý novomanželský tanec... vyberte si nejaký sľadák, ako my a máte to vyriešené :)
Odpovedať
@lucia3006 vsak asi ano to je najlepsie....co som tam na nete pozerala maju viaceri tak ze prva zacinaju pomalou pesnickou a potom uz rychle a dost vela inych,a potom koncia zase tou pomalou....to asi mi nebudeme mat :-D to by boli asi hostia v soku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 my sme chceli takú klasiku, je to pekné to z pomalého do rýchleho, ale už to má veľa párov... tak sme chceli byť zase trošku iní, klasickí ... ale valčík sme nechceli :) a čo ako prípravy? čo vám ešte chýba?
Odpovedať
@lucia3006 no tento tyzden nam maju prist pohare,tak potom pojdeme si pre ne. Zakusky si chceme objednat v juni na mamine narodky aby sme vedeli ako chutnaju..treba poskusat :-) v maji zase zaciname s naukami. No na pripravy teraz moc nemam cas lebo sa stale ucim...mam skusky za sebou...aj teraz v sobotu mam a potom o dva tyzdne a mozno este pred velkou nocou...tak nestiham...ale mozno uz koncom maja skoncim semester ak to vsetko sa stihne :-) tak sa potom budem viacej venovat tomu....
Odpovedať
@lucia3006 kolko ste mali tort?a chodov, zostalo vam jedla vela?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?