Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@wera.g A odkial vies ze to bude baba? :-) Taky vnutorny pocit? Moj drahy by chcel tiez dievcatko a ja mu stale hovorim ze urcite to bude chlapec! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y noooo taký vnútorný pocit máme s drahým :-D ale možno mám v brušku chlapčeka a ten sa na mne len rehoce, že počkaj veď ja ti ukážem babu :-D hehe, sranda ale že chlapi chcú dievčatko, väčšinou to bývalo že prvorodený syn nie? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky :-) @z.junasova to mi je velmi luto, prajem uprimnu sustrast :-( @wera.g weri, ja som mala takeho strasne silneho tusaka do polky tehu, este som sa aj s kamaratom stavila, ze budeme mat chalana... A mame Zarku :-D Dneska to mame za 150 x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoj mojka :-) jaaaaj noooo tak žeby to bol predsa len chalan? :-D veď dúfam sa ukáže, prezradí nám svoje tajomstvo :-D Jeeeej ako to letí :-) A čo, postúpili ste s prípravičkami niekam? :-) My máme za 52 tuším či ako, kokso, šak zachvíľku je to tu, ani neviem ako :-D a ma chytá panika tuším, že to nezvládneme organizačne =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi nooo, o 5 mesiacov sme vydate pani :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g weri ani nie, ale dnes v noci pride mamina, tak asi zacneme robit vyzdobu na auto a ideme robit upevnenie na vlecku, tak mame o zabavu postarane :-) A uvidite, mozno bude dievcatko, mozno chlapcek :-) Len ma to napadlo, ze ja som mala tiez silneho tusaka, ale zleho :-) Ale ja som velmi chcela dievcatko, tak mozno sa Zarka v brusku rozhola, ze teda bude dievcatko :-D @angieska no veru, uz aby to tu bolo x-) x-) x-)
Odpovedať
@wera.g No presne ako pises .. Ved sa tak aj hovori ze muz nie je potom ani otcom, ked nema syna a tak isto dedo nie je dedom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y no to chudak moj tatko, ten ma 3 baby :-D :-D :-p
Odpovedať
@bybi No tak to ma uz asi byt .. A asi to mate v genoch ked aj ty mas dievcatko :-) No dnes to mame za 150 ale to leti a my nemame este toolko veci vybavenych ... dokonca nie som este ani pre oznamko rozhodnuta. Ked ja to stale odkladam ...
Odpovedať
@h.a.i.n.y na co musite ist na matriku? nam povedal farar tusim ze to vsetko napiseme u neho..
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y asi mame, lebo drahy je zase z 2 chalanov, ale prebila som ho :-D A co vam este chyba, ja ani neviem co este treba vybavit, viem ze este budem nejaky autobus musiet rezervovat, ale to kym nemam aspon priblizny zoznam hosti nemozem booknut, lebo neviem aky velky a kolki pojdu autami a kolki nie :-|
Odpovedať
@dracica6663 Tak neviem preco ... ved stale sa tak chodi nie? Nam zasa farar povedal ze musime ist na matriku a potom z matriky im to posielaju na faru. Tak neviem ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bybi No nam chyba este vela toho, ja nemam popolnocky ani topanky k nim, bizuteriu nemam, zavoj nemam, uces nemam vybraty, obrucky nemame, oznamka nemame, kadernicku ani kozmeticku nemam rezervovanu, kolace este nevieme kde dame piect, oblek ani topanky nema drahy, autobus nemame, ubytovanie pre hosti nemame ... a este neviem naco vsetko som si nespomenula ... :-| A vam co este chyba? Ale urcite nie tolko kolko nam ... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y Ja este nemam popolnocky, topanky by som chcela mat tie iste co svadobne, nechce sa mi dalsie kupovat, ked to potom nevynosim :-) Drahy nema este oblek ani topanky, ale este nechce kupovat oblek, lebo chce pribrat trosku :-) Uces vybratuy tiez nemam, ale ani neplanujem velmi, spolieham sa na mojho kadernika, ze mi nieco vymysli :-D A ten autobus... a neviem co este, obrucky uz mame, oznamenia tiez, ubytko tiez aj kolace vieme kde budeme davat piect. Ale nejako mam stale na vsetko cas :-N
Odpovedať
@h.a.i.n.y no tak neviem asi to ma kazdy inak :-| tie saty a doplnky to sa da aj neskor kupit....ja sa posnazim v juni v maji kupit popolnocne saty...topanky kupovat nebudem vsak na co cierne mam...
Odpovedať
@bybi @dracica6663 No kocky chyta ma stres a panika ze este nic nemame ... Asi je na case uviest veci do pohybu ..
Odpovedať
@h.a.i.n.y ale neboj to sa da stihnut
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y Neboj hainy, vsetko stihame ;-)
Odpovedať
@dracica6663 drači, určite budete musieť ísť aj na matriku, pretože na tej žiadosti musí byť pečiatky z matriky.. pani tam povypisuje nejaké kolónky a vlastne potvrdí, že sme to my podľa rodných listov.. hádam som sa vyjadrila jasne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh ďakujeeeem veľmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g teším sa s vami :) potom pokecáme aj nám ukážeš bruško keď sa stretneme :) už sa neviem dočkať toho stretka :) a topánočky už máš, kúpila si si aj balerínky?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 majú ich hocikde :) a nie sú ani drahé, ja som za moje dala 9euro... čo sa týka výslužiek, my sme dávali 15zákuskov do výslužky, plus niektorí dostali z torty ale to iba najbližšia rodina :)
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova úprimnú sústrasť moja, my ideme v piatok na pohreb, v deň našej svadby zomrela švagrinke mamina, takže zo svadby rovno na pohreb... toto sú tak nepríjemné veci... :(
Odpovedať
Profilova fotka
kočky, nebojte sa všetko stihnete, ja som mala na celé prípravy necelé tri mesiace a všetko sa stihlo... to je prirodzené, že máte obavy, aby všetko klaplo ale uvidíte ... všetko výjde podľa vašich predstáv ... :)
Odpovedať
@z.junasova úprimnú sústrasť. Mne včera zomrela babička :-( som z toho neskutočne smutná, lebo to bolo nečakané, nebola chorá .... tak teraz neviem, čo mám robiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y neboj, nie si v tom sama, oznamka este aj ja riesim a stale neviem, ake :-D stale si poviem, ze to sa este stihne.... snad nepresvihnem ten spravny termin a potom budem rukou pisat uz len :D
Odpovedať
jeeeeej, prišiel mi závoj.. a veľmi veľmi sa mi páči.. asi ho aj budem mať! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab supeeeeeer :)
Odpovedať
@gabinkas Uprimnu sustrast prajem :-( :-( :-( Je mi to velmi luto .. Co budete teraz robit? Myslim tym teraz na svadbu ... @angieska @bybi Kedy chcete rozdavat baby oznamka? Ja som rozmyslala ze niekedy koncom maja. Nie je to skoro? Inak dnes sme boli s drahym na matrike. Takze vsetko spisane :-) Mame o starost menej ... Od pani matrikarky padla otazka: Ci prijmem partnerove meno :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi supeeer x-) @h.a.i.n.y hainy ja som uz oznamka rozdala, kedze sme boli doma ve februari a teraz pojdeme az tyzden pred svadbou... co sme nestihli osobne som nechala nasim a oni porozdavaju :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?