Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
:-( @h.a.i.n.y dakujem hainy, neviem čo budeme robit, uz máme prakticky všetko zariadené, takže uz s tým moc nenarobíme, akurát už si to tak neužijem, ked tam nebudeme všetci, hrozne mi tam bude chýbat.
@bybi hej, uz sme objednali pred dvoma tyzdnami :-) mame zo zlatokovu v spisskej novej vsi, nieco podobne, ako mam v albume, len budu z bielo-zlteho zlata a bez kamienkov, v strede matne zlato a na okrajoch zlte, len si akosi nepamatam, ci bolo biele v strede, alebo na okrajoch :-N mali by byt hotove okolo 9.aprila
@dracica6663 hm.....tak doma musis diskoteku urobit a draheho schmatnut a skusat :-) len ked je taky, ako moj, tak isto neskoncite pri tancovani...... a zase nic nezistis :-D
@h.a.i.n.y hehe, oki, budeme si davat vediet, ake pokroky robime a tu druhu vyhecujeme :-D
no, ja si vyzdobu urobim sama, stoly mi pripravia v sale, zvysok si urobim ja, uz pomalicky doma vyrabam ruzicky, fotky a podobne...
cafte, ja sa dnes vytesujem, lebo som mala vcera super den. naprv mi gynekologicka povedala, ze na PNke budem uz len do konca mesiaca. a potom som si bola zmenit model siat a nasla som jedny uzasne. aj ked mi teraz este boli velke, ale musela som si nechat rezervu, lebo brusko za tie 3 mesiace este pekne narastie. aj zavoj som kupila a bola vyzdvihnut obrucky. :-D pripajam fotku novych siat.
@lucia3006 dakujem. tie saty su posite takymi kamienkami a aj na sukni, takze spanielsky zavoj by bol uz moc. kupila som hladky bez ozdob, ale trojvrstvovy po ramena. skusala som aj dlhy po pas, ale ja mam 164cm, tak sa mi nehodil. ale som fakt spokojna so salonom Nicole. neskutocna ochota. :-)
@sinov jaaaaaaj budeš krásnučká nevesta :) naozaj sú krásne, fotky zo skúšky nemáš? aj ja som mala taký trojvrstvový závoj hladký, však na foto je vidieť :) a vlásky budeš mať ako? :)
@lucia3006 fotky som nerobila, lebo v bratislave mali tie saty len v kremovej a mne sa kremova nehodi. na svadbu mi prinesu biele zo zvolena. a navyse som len v 16. tyzdni, takze mi este boli dost velke (na svadbe budem v 29. tyzdni). este musi do nich dorast brusko. takze teta mi ich musela zozadu drzat, aby som vedela ako to bude vyzerat.
vlasky este neviem ako budem mat. musim este skocit na skusku k vizazistke, tak uvidim co vymysli. som pozerala tvoje fotky a ty si tiez mala take zdobenejsie saty. :-)
@sinov tak tak, preto som zvolila jednoduché doplnky, iba výraznejšie náušnice som si dala, náhrdelník som už nemala, to by bolo moc a navyše mám alergiu na kovy takže by som bola celá vyhádzaná a to by nevyzerala si moc dobre... :) jeeeeej ale fakt sú krásnučké a biele.... také snehovo biele- to je klasika u nevestičky... no k tým šatičkám ti pôjde viacej účesov, aj vypnuté vlasy aj nejaké popustené, ale vizážistka Ti určite dobre poradí ...
@lucia3006 mas uplnu pravdu. mne tiez v salone povedali, ze uz len nejake vyraznejsie nausnice k tym satam. zda sa, ze vedia, co hovoria. :-) ja som zvedava co vymysli. ale urcite nie uzol. mne sa vobec nehodia take hladke ucesy.
@sinov vizážistka ti určite dobre poradí, oni sa v tomto vyznajú... a kde si bola na dostojevského alebo v auparku? aj kamoška mala odtiaľ šaty... vždy keď idem okolo, tak sa zastavím pri výklade, majú tam krásne šatičky... chystám sa tam teraz s ďalšou kamoškou, ktorá bude mať v septembri svadbu... chce si tam ísť tiež pozrieť... :)
@lucia3006 na dostojevskeho. v auparku maju myslim uz len na predaj. inak odporucam p. Benkovu. je neskutocne mila a ochotna. na moj datum maju uz strasne vela objednavok a ona trpezlivo hlada saty, ktore by mi sadli a este aj boli volne. neviem si ju vynachvalit. a naviac to ma uzasne v oku, co sa pre tvoj typ postavy hodi. tie saty co maju su fakt uzasne, aj ked su drahe, stoja za tie peniaze.
baby babyyyyyyy musím vám niečo povedaaať :-D
včera som si skúšala šatky moje nádherné... a trt, už teraz sú mi tak že akurát, taaakže v deň svadby určite nebudú dobré :-( aaale práve som volala do nicole, kde som si ich kúpila, tak som vysvetlila čo a ako (strašne zlatá baba mi zdvihla) a povedali mi, nech prídem aj so šatkami, že sa pokúsia vymyslieť čo s nimi, či sa tam dá klin dať, alebo ich nejako inak rozšíriť... a že ak nie, tak by skúsili s majiteľkou dohodnúť, aby som si mohla vybrať šatičky iné, či už na kúpu, alebo požičať a tie moje tam nechať :-) Taaakže mi padol kameň zo srdca, že budem bez šiat :-) Hoci pre tie čo som link posielala zajtra tak či tak idem (ak by som si nááááhodou v nicole nevybrala), keď tak tak ich predám :-)
@wera.g ahoooooooj moja, tak to som fakt netušila, že v salone nicol sú také ochotné tetičky :) tak supeeer, potom daj vedieť, ako si dopadla, či ti prešijú tvoje alebo si si vybrala iné :) a šnurovačku by ti na ne nemohli urobiť? tak by sa ti tiež prispôsobili :) mne tie moje tiež takto prešívali, lebo cez prsia som ich nezapla... so šnurovačkou a podšívkov sa tak šaty zmenili tak , že teraz sú od konfekčnej veľkosti 34 do 38 :) a možno by sa dali ešte viacej popustiť... :)