Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@beronsche ja som si povedala waaaw, keď som si obliekla originály šiat.. bola som z nich unesená.. ešte som ich chodila aj obzerať potom, že aké sú kráááásne x-) len z týchto som nejaká domýlená.. :-S
@beronsche
bero ved aj tvoje su krasne! budes mat aj zavoj? ja tiez nemam vlecku ako som chcela, a preto budem mat dlhy katedralovy zavoj s krystalikmi :-N
A neboj o zipse, vid aj tak to nebudes vidiet, ci je to snurovacka, alebo zips, ked ich budem mat na sebe, hned o tom zabudnes :-N
@dracica6663 Ani neviem, ci lutujem... skor sa bojim, ze budem zo siat nervozna... chcem ako kazda z nas vyzerat co najlepsie a bojim sa, ze "zipsove" saty ma nestiahnu tak pekne ako korzetove... ked mi ich neprisposobia na postavu podla mojich predstav, tak dostanem hystericky zachvat... :-D
Ale vlecka ma mrzi, to je pravda... ale co uz ked som sa nechala ukecat, tak mi treba...
V ramci salonu sa saty daju zmenit, ale pravdupovediac, ked som tam bola, uz nemali nic, co by uputalo... Teraz letia volaniky, cipky, velke sukne... to je sice pekne, ale to nie som ja.... :-N
@bajka1 Blahozelam este raz!! Vies, ze ma prekvapilo, ze si blondinka? :-D Neviem, preco som si myslela, ze si hnedovlaska... :-D :-D Bola si kocka!!!
Vsimli ste si, ze na prvej strane sa opakuju stale tie iste albumy? Uz mi to lezie na nervy... :-p
@simcab A hlavne ma vytaca, ked si nevesty pridaju jednu dve nove fotky - v podstate rovnake, ako uz su v albume, len aby ich to hodilo na prednu stranu... ]-(
Simi a co teda budes robit so satami? Juj to ma mrzi, ze nie si spokojna...
@ladyjh vdaka!!
aj ja budem mat dlhocizny zavoj... teda dufam, este ho nemam.. :-N
@beronsche no ja sa preprogramujem, že som ešte krajšie nevidela a začnú sa mi páčiť - iné mi nezostáva.. :-N ale hádam to nebude taká hrôza keď sa vyčistia, vyžehlia.. a dnes idem kvety párať :-D
@bajka1
Bajka, prave som dopozerala fotky. Bola si krasna nevesta! A ako ste sa super odviazali pri tom prvom tanci........ mate super fotky, take akciovky :-)
@simcab napr..... :-N ale je ich tu viac, takych opakujucich sa, ak si si vsimla... hlavne jeden mi ide na nervy, lebo sa mi strasne nepaci... ale nebudem menovat... ;-)
Myslim, ze to znamena, ze tu travim privela casu, kedze mam o takych veciach prehlad... :-D :-D :-D
@beronsche ja sa pridavam, tiez mam pocit, ze sa opakuju stale tie iste albumy... pochopim pridanu jednu fotku z ultrazvuku, ked sa chcu o radost podelit, to je take mile, ale ked stale tu istu fotku pridavaju, je to divne...
@ladyjh ahoooj, dakujem velmi pekne :-D...Hej, ten moj sa bal, ale chorosku sme zvladli a vsetkym sa mooc pacila. Som sa chvalila, ze som vymyslela :-D
@beronsche jaaaaj to je škoda :( a nedajú sa nejako opraviť alebo to sa neoplatí? inak aj mne to tu sem tam vadí, stále tie isté foto ... potom človeka už ani nebaví pozerať tie albumy... :(
tak tri hodinky spánku po 48hodinách... zachvíľočku sa mám stretnúť s kamoškou zo Švajčiarska ... teším sa už moooc... :) kočky budete mať aj nejakých hostí z cudziny na svadobnej hostine? my sme nemali, ale napr. kamoška mala škótsku rodinu a muž so synom prišli originál v škótskych sukniach :)
jeeeej že aké krásne šatičky som tu našla v bazáre, keby som nemala svadbičku za sebou hneď by som o nich uvažovala, strašne sa mi začali páčiť takéto úzke... ktovie ako by som v takých vyzerala ... :)
http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob...
@lucia3006 myslis popolnocky? No neda sa s nimi nic urobit, lebo do nich ani nie som tucna, ale velka... :-D :-D Asi ta kocka mala uzsi chrbat, tak jej sedeli... na mne su naprate, ze sa bojim aj dychat.. :-D :-D
No co, dam ich sestre, ta ma 50 kil aj s topankami... :-D
@lucia3006 no my budeme mat na svadbe zahranicnych...snubencova sestra sa vydala za holandana a ziju v anglicku teraz, som zvedava, ako sa budu dorozumievat s nasou rodinou, kde po anglicky hlavne starsie osadenstvo nerozprava vobec :-D