Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab my to vieeeeeme :) no vidíš, ja som ti vravela, že so spodničkou a keď to budeš mať pekne zašnurované tak sa budeš cítiť ako princeznička a budeš spokojná :)
michala.s také isté? To je náhoda :) ale ty máš oooooomnooooho menšie čísielko ako ja :-D na mne až tak supersky nevyzerajú, ale som spokojná aj tak :)
To líčenie máš perfiš, hlavne ti to tak očká pekne zvýraznilo :)))
@barborav jaaaaj takže už máte všetko pripravené? nachystané? :) tak držím palce aby ten deň dopadol podľa tvojich predstáv, uži si to... :) ja v pohodeee, užívam si manželský život ... už mám konečne aj nové doklady... :)
no, nemám nič, lebo som bola K.O. cez víkend, tak ani menovky, ani nič :) asi ma chytia nervy v piatok, alebo vo štvrtok, keď budú šaty visieť na skrini :)
@angieska
my budeme mat slovensko-anglicku svadbu. Uz sa tesim ;-) Mame starejsieho, ktory ma vsetky prihiviry aj v ANG, takze bude hovorit dvojjazycne. A este planujem, ze si pozvem susedu, ktora studuje tlmocnictvotakze bude moja 'prava ruka', aby som ja nestresovala, ked ludia budu chciet lad, toaletu, toto a tamto. Tak si budem moct uzivas svoj den bez toho, aby som bola tlmocnicka :-N
@bybi
coby si bola nenormalna, ved je to super dovod aby si sa tesila :-D
@simcab
jasne ze mas krasne saty! My sme to vsetky vedeli uz davno :-N
@michala.s
idem pozriet fotky.
Baby my sme dnes poslali pozvanky! :-D A volala som fararovi ci je vsetko zorganizovane (ako napr. anglicky-hovoriaci farar) a vsetko OK! :-D
@ladyjh tak ja budem mat len dvoch dospelych a styri deti hovoriace inak, deti sa dorozumiet vedia, tym tlmocnikov netreba, to je na nich uzasne, ze aj ked si nerozumeju ani slovo, aj tak sa dohodnu :-D no a ti dvaja dospeli.... snubencova sestra je slovenka, tak bude manzelovi tlmocit, pokial ho este nenaucila slovensky :-) zatial som nemala tu cest ich stretnut, tak na svadbe bude premiera :-)
@barborav no ja som ich robila tak nadvakrát... najprv som menovky vystrihovala, potom som tam písala mená a nakoniec som tam dávala mašličky ... po nejakých desiatich menovkách mi už tie mašličky išli rýchlo... :)