Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
myslim ze kazda sa dokaze ,,jemne a jednoducho namalovat,, @michala.s pekne licenie
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche jasné, veď ešte určite zoženieš peknučké do svadby :) a sestra sa určite poteší novým šatičkám :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab my to vieeeeeme :) no vidíš, ja som ti vravela, že so spodničkou a keď to budeš mať pekne zašnurované tak sa budeš cítiť ako princeznička a budeš spokojná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska určite sa nejako dohovoria, aj rukami nohami :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s veľmi pekné líčenie :) ja som mala tiež také fialkové :)
Odpovedať
michala.s také isté? To je náhoda :) ale ty máš oooooomnooooho menšie čísielko ako ja :-D na mne až tak supersky nevyzerajú, ale som spokojná aj tak :) To líčenie máš perfiš, hlavne ti to tak očká pekne zvýraznilo :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky... Ja uz chcem nosit nase obrucky...... Kazdy den si ju skusam, som normalna??? :-D
Odpovedať
bybi hej, ja by som nosila aj frajerovu najradšej :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahooooj moja, ja som si tú moju tiež strašne rada skúšala pred svadbou ... a teraz ju s radosťou a hrdosťou nosím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav ahoooj Barborka, tak ty už to máš o 4dni, ako sa cítiš? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, totalne off topic ale mna to celkom zaujalo: http://noviny.madeinsk.sk/index.php/n... Inac riadne ten cas leti, uz len 165 dni.
Odpovedať
lucia3006 nijako sa necítim, nejako si to neuvedomujem :) a ty sa ako cítiš stará vydatá žena :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@barborav jaaaaj takže už máte všetko pripravené? nachystané? :) tak držím palce aby ten deň dopadol podľa tvojich predstáv, uži si to... :) ja v pohodeee, užívam si manželský život ... už mám konečne aj nové doklady... :)
Odpovedať
no, nemám nič, lebo som bola K.O. cez víkend, tak ani menovky, ani nič :) asi ma chytia nervy v piatok, alebo vo štvrtok, keď budú šaty visieť na skrini :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav ja som mala menovky hotové tak za dve hodinky... takže v pohode stíhaš :) a aké budeš mať šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska my budeme mat slovensko-anglicku svadbu. Uz sa tesim ;-) Mame starejsieho, ktory ma vsetky prihiviry aj v ANG, takze bude hovorit dvojjazycne. A este planujem, ze si pozvem susedu, ktora studuje tlmocnictvotakze bude moja 'prava ruka', aby som ja nestresovala, ked ludia budu chciet lad, toaletu, toto a tamto. Tak si budem moct uzivas svoj den bez toho, aby som bola tlmocnicka :-N @bybi coby si bola nenormalna, ved je to super dovod aby si sa tesila :-D @simcab jasne ze mas krasne saty! My sme to vsetky vedeli uz davno :-N @michala.s idem pozriet fotky. Baby my sme dnes poslali pozvanky! :-D A volala som fararovi ci je vsetko zorganizovane (ako napr. anglicky-hovoriaci farar) a vsetko OK! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s supis mejkap, pekne ti vyzneju oci! :-) Ako sa nam dnes ma @wera.g?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh tak ja budem mat len dvoch dospelych a styri deti hovoriace inak, deti sa dorozumiet vedia, tym tlmocnikov netreba, to je na nich uzasne, ze aj ked si nerozumeju ani slovo, aj tak sa dohodnu :-D no a ti dvaja dospeli.... snubencova sestra je slovenka, tak bude manzelovi tlmocit, pokial ho este nenaucila slovensky :-) zatial som nemala tu cest ich stretnut, tak na svadbe bude premiera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh tak supeeeer :) wau a to ste kde zohnali pána farára ktorý vie aj tak dobre po anglicky? :)
Odpovedať
lucia3006 ja mám také iné, mám hotových asi tak 30zo 70, ale tie mi trvali 6hodín asi do kopy... to su také lepivé a s mašličkami..:-/
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 To nas fafarko nam ho zohnal - on ma osvedcenie robit dvojjazycne svadby. :-) My budeme mat taketo menovky - na poharoch :-N
Odpovedať
@ladyjh jej tie su pekne!! Budes ich vyrabat, ci si ich kupovala? Baby a menovky vypisujete rucne?
Odpovedať
@beronsche ja urcite si vypisovat ručne nebudem, mne sa to nepaci lebo by to nebolo moc pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh tak to máte supeeer, tie menovky sú krásnučké :)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ja som si ich vypisovala ručne ale tak, že každé meno som hodila do wordu, vybrala určitý typ písma a podľa toho som to potom písala :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav no ja som ich robila tak nadvakrát... najprv som menovky vystrihovala, potom som tam písala mená a nakoniec som tam dávala mašličky ... po nejakých desiatich menovkách mi už tie mašličky išli rýchlo... :)
Odpovedať
@bybi ja si skúšam každý deň šaty :-D ..iba dnes som vynechala.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
pocujte, aj vam dnes nejak blbne tato stranka??? kazdu chvilu mi hadze, ze nastala nejaka chyba :(
Odpovedať
@angieska niečo s ňou zas robia..
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko kočky, dneska ďalší pekný jarný dník pred nami ... :) tak ako pokračujete s prípravami? :) nech sa s vami vrátim v čase :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?