Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
tanicka, ty sa teda máš, že už takto vybavujete :-) Ja teraz tak čučím každý deň po práci do kníh 8-( Teším sa inak s tebou, že svokrovci sa konečne rozhýbali ;-) rora, nič si z toho nerob, ten môj mi zase povedal, že mu mám povedať kedy, kde a čo si má obliecť a on tam príde :-D vtipálek...
Odpovedať
ked si to tak vezmes, tak coskoro sme v polovici tohto roku a vela ludi si uz zacne zajednavat saly,foto,hudbu na buduci rok a ty si uz mozes od toho oddychnut, mohla si si z coho vyberat, ale niektori co si hovoria ze je este kopu casu potom zistia ze navrch mali ti, ktorym sa cudovali ze co tak skoro vyberaju ;-) a hlavne ked ide o vacsiu svadbu kde fakt potrebujes aj patricne priestory a aj to prostredie aby nejak vyzeralo a vyhovovalo vam,tak nie je co riesit. fakt plati kto prv pride, ten prv melie 8-)
Odpovedať
presne rora, mas uplnu pravdu.. mam pocit, ze v poslednej dobe vzniklo totalne svadobne psycho :-D kast, aj ja mam teraz toho viac.. musim sa pripravovat na hodiny, kedze ucim najblizsie dva tyzdne na druhom stupni a na gymku 8-( aspon ze je uz prostriedok aprila konecne.. ti vasi chlapi sa nezapru :-D moj este stale trva na tom, ze ziadny novy svadobny oblek si kupovat nebude ]-( :-D vymyslam presvedcive argumenty :-D
Odpovedať
rora pozrela som si tu temu, a fakt su tam zaujimave napady na hudbu, len som fakt netusila ze mame vybrat tolko piesni..ze i pri pocode, prsnoch a gratulacii..viac-menej nieco mam v hlave uz davno, ze co sa mi paci,zrejme to nezoberem z toho uhlu co je typicka piesen zalaskovana ale ze nejaka pomala od mojho oblubeneho interpreta..ale asi sa treba spytat na matrike a tam zistit jak to organizuju, lebo co si vsimma rozne diskusie, tak kazda matrika si to robi inak 8-) baby tych chlapov berte s rezervou, oni vseobecne na taketo veci nie su..u nas tiez som ta, ktora taketo veci vybera a rozhoduje...proste chlapi by len xceli dojst a povedat ano a ide sa prec..sak najma u nas bude problem to pozovanie pred fotakom, my na to az tak moc nie sme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteeeeeeeeeeee baby v ste tu toho popisali od kedy som tu nebola pocuvajte mam k vam prosbu ma niekto skusenosti so skupinou pocit a pohoda a ked ktora je lepsia diki moc
Odpovedať
ahoj.. pohoda je super aj pocit je super, ale pocit sa ti orientuje vacsinou na ludovu hudbu, urcite si od nich nieco pocula.. pohoda hra aj ludovu, ale ma v repertoari plno modernych,.. no neviem ako si na tom s hudbou, ktoru uprednostnujes, ale ja by som brala pohodu, aj ked obidve skupiny maju svoje skvele plusy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved prave pocula som uz obe je pravda ze pocitaci su dobri ale nepocula som od nich nic moderne preto sa pytam ze ci niekto mal s nimi osobnu skusenost
Odpovedať
tonka nemam, ale to sa musis zrejme pytat len vychodniarov...tani ty si z vychodu? :-N
Odpovedať
tonka, oni aj na svojej stranke pisu, ze sustredia sa prevazne na ludovu hudbu :-) biela.ruza ja som z Prešova 8-)
Odpovedať
inak nic v zlom voci nasim narodno-kulturnym zlozkam, ale ludovky by som na svadbe teda nexcela mat :-D by som nevedela tancovat na to...ale zas prilis moderne pre vsetkych ujov a dedkov, babky by sa hodila skupina co zahra i take i take...aby to striedali,aby mohli vsetci aspon raz vyjst na parket 8-) ..lebo casto ludia frflu ze dana hudba sa im nepaci a nevedeia tak tancovat
Odpovedať
no ved pohoda je typ usity na mieru.. a nehraju ludovky klasickeho typu, ale tie take moderne, co je v pohode.. stari nech si posedia a mladsi sa prisposobia :-p
Odpovedať
mne osobne vadi len jedna jedina pesnicka, bez ktorej sa ale mnoho svadieb a oslav nezaobide, je to taka ta otrepana jede jede masinka.... 8-( dufam ze som nikoho neurazila, ale toto keby mi niekto pusti,hocikde, nie len na svadbe, asi ho zabijem :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
:-D :-D :-D rora, vsetko je na dohode.. ak su nejake pesnicky, ktore mladomanzelia nestrpia, tak sa urcite da dohodnut s kapelou.. ja neznesiem pesnicku kde sa spieva o "starej mame" a nechapem dovod naco taku traposinu tlacia na svadobnu oslavu :-D
Odpovedať
boze pri hentej piesni o masinke si vzdy predstavim nejakych postarsich opitych pribuznych co nemaju vela moznosti sa casto opit ale prave tu to roztocia a potom robia na oslave hanbu :-D :-D :-D Masinka vobec nikdy a nikde :-x to si fakt niekto dava i na svadbu? ahaa mozno vtedy ked sa vsetci chytia za boky a idu za sebou ako vlacik..ale skor sa to stava na dedine nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ruza tak ja som z dediny a mne to nepride az take trapne, hlavne ked nevesta ide vpredu a ma na hlave sprievodcovsku ciapku a v ruke placacku od sprievodcu. Ale mozno som len z krpatej zaostalej dediny :-D
Odpovedať
joooj, tak to ja tie vláčiky vôbec nemusím.. povedala by som, že som až na ne alergická! ]-( ale ak sa to niekomu páči, tak nech to do zábavy (tej svojej) kľudne zakomponuje :-D
Odpovedať
no ja ked som videla svagrinine video zo svadby spred 2 rokov tak som sa s priatelom smiala az sme plakali :-N svokra si naordinovala muziku podla svojho gusta senzus a spol. (podotykam ze svagrina mala vtedy 19 rokov a toto na vlastnej svadbe!!!) a zazneli tam aj take perly ako jede jede masinka a na celom videu bolo pomaly vidiet len svokru ako tam pripita hopka a zvrta sa a este sem tam sa tam niekto tocil :-D no hanba jak hovado. lebo zevraj podla nej na svadbe len takato hudba stoji za nieco. nuz... :-D :-D
Odpovedať
simcab a rora suhasim :D..tak ale sme rozni,mne sa proste ina hudba paci a si nepomozem :-D :-D :-D inak baby co planujete ohladne byvania,hypotek a podobne?? ako to riesite? ;-)
Odpovedať
ja si planujem v najblizsej dobe zobrat uver cez moje stavebne sporenie.len este uvidim ci poziadam buduci mesiac alebo si necham na neskor, lebo vo firme sa nam "vyhrazaju" vyssimi platmi ked budu dobre vykony, takze uvidim na dalsej vyplate co a ako. lebo v nasom meste su posledne dobre ponuky na mensie byty, inac je vsetko drahe 8-( neviem kde beru to zlacnovanie nehnutelnosti skrz krizu 8-(
Odpovedať
u nás zatiaľ prichádza do úvahy len prerábka poschodia u svokrovcov, čiže postačí úver zo stavebka.. no to budeme riešiť až po svadbe, zatiaľ sa nám býva v pohode :-D
Odpovedať
aha takze vy budete spolu byvat este pred svadbou ted? :-) pockaj rory ja sa v tom moc nevyznam, v com je lepsi uver nez hypoteka?
Odpovedať
my spolu bývame už asi 3 roky :-) v dome svokrovcov, ale sme tam samí, pretože oni pracujú v zahraničí ;-)
Odpovedať
hypotéka je vlastne úver na kúpu domu/bytu..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my už bývame vo vlastnom a jediné na čo si budeme musieť požičať peniažky je vyplatenie priatelovej sestry z polky bytu, kedze byt je prepisany polka na draheho a polka na jeho sestru. Prerabat si budeme pomalicky ako budu financie.
Odpovedať
jaj no ja tomu hovorim rovnako, len uver je kratsie slovo nez hypoteka :-D no v kazdom pripade budeme musiet zalozit nehnutelnost |-| a to si chceme zobrat max 33 000 eur. ale tak nevadi. uvidim co nam blizsie povie ta pani zo stavebka u ktorej som bola pre par mesiacmi sa informovat. lebo z banky viem ze by nam hypo nedali. viem kolko nas v slov.sporitelni natahovali pred 2 rokmi ked sme chceli poondenych 100tis. Sk na auto |-| a nakoniec nam dali iba 80tis.
Odpovedať
rora, v slovenskej je to na figu s úvermi.. darmo, že si ich klient a výplata ti tam nabieha každomesačne už dva roky ]-( žiadne predschválené úvery neexist, tak ako to má vub.. drahý si bral z vub úver na auto.. po 3 mesiacoch založenia účtu a pripisovania výplat mu volali, že toľko a toľko si môže vziať.. a no problem :-N
Odpovedať
rora preco by vam nedali v banke? my sme sa boli pytat na to pred par mesiacmi a povedali ze no problem, mame byt a ten dame zalozit a ked budeme pracovat, tak snad tam nie je problem....pre mna je skor problem, ze moc uvazujem a premyslam a ten uver stale nie je pre mna spravna cesta i ked priatel je rozhodnuty...ide o to ze som dost sporovliva a vyhodit tolko prachov, vlastne im vratit po splatkach raz tolko co nam daju a na nejakych min. 20 rokov, je pre mna hrozna predstava...tak este s tym bojujem v sebe ze na co dojst...rodicia maju byt nie moc velky, cize to neprichadza do uvahy, priatelov byt bude coskoro prepisany nanho a oficialne patrit jemu,lenze tam byva jeho mama a 2 bratia, ktorych nevyhodi von...i ked je to dosti velky byt 4izbovy, tak myslim ze by mi vsetci liezli na nervy uz po 1. dni...keby oni traja neexistovali, vsetko by sa vyriesilo bez mojich starosti a velkych prachov..neviem co robit :-( :-( :-(
Odpovedať
slovensku sporitelnu budem musiet asi zmenit, aj priatel, lebo je strasne draha. zatial tam mam sice vyhodny ucet, ale to je asi tak vsetko. no my sme sa dohodli na tej staveb.sporitelni, lebo to bude pre nas vyhodne, mam tam uz nejaku sumu za niekolko rokov nasetrenu,daju nam nizky urok, staci im dokladovat prijem za 3 mesiace... bielaruza a nemoze sa ten 4i byt predat a z toho sa kupi im mensi byt a vy si nechate zbytok penazi a hned mate nejake peniaze a mensi uver. ?
Odpovedať
fiiiha to je zaujimava moznost, lenze oni su divni ludia, taki..nooo zrejme by im robil problem si zbalit vsetky veci a prestahovat sa...chapes snad :-| ..i ked mne by sa to lubilo..ae oni maju hrozne povahy na toto my mame VUB, uz sme tam mai aj par poziciek a islo to celkom v poho...len ta moja hlava a sporovlivost je hroznaaaaaaa...s nicim nie som spokojna co sa tyka vydavania penazi :-N
Odpovedať
no tak ono je to pochopitelne ze ma kazdy obavy si zobrat nieco na krk co bude splacat 20-30 rokov ked sam nevie co bude o rok... a hlavne teraz. my sme si zobrali ten uver na auto a o rok som bola bez prace, keby prisiel aj priatel o pracu,tak veru neviem... a co ked ja budem na materskej a priatel pride prave vtedy o pracu a podobne situacie z ktorych mam obavy. ked som robila par mesiacov na upsvar tak tam bolo kopu takych pripadov. napriklad chlap co prisiel o robotu a nikde nemohol najst novu pracu, doma zena na materskej co jej nevysiel narok (cize jej "prijem" takto bol 174eur+20eur pridavky na dieta) a on ziadal aspon o davky v hmotnej nudzi a nevysiel mu na ne narok lebo podla nasich zakonov prekracoval limit o par eur. cize trojclenna rodina musela mesacne vyjst z cca 200eur. a to sa neda. to zaplatis len ucty a hotovo. mozes sa ist past. 8-( a ani nevies ako, a ocitnes sa v takejto situacii. a ked nemas rodicov, svokrovcov, tety, ujov, co by pomohli, tak dovi dopo 8-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?