Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@simcab no ja tiež a hlavne sa teším už na to, keď bude všetko zelené, rozkvitnuté... to je také krásne obdobie ...
a potom leňošenie s manželom na slnečných jazerách na slniečkuuu...
23. mar 2011@lucia3006 dúfam, že nám sa podarí niekam ísť tento rok, minulý sme totiž stihli byť pri vode len 2-krát
23. mar 2011- Sponzor fóra
@simcab my to máme naskok tak tento rok to využijeme
a čo nového s prípravami? budete mať aj svadobné poháre, podbradníčky?
23. mar 2011@lucia3006 podbradníčky určite nie, mne to príde zbytočné.. a čo sa týka pohárov, tak sme kúpili sadu šiestich, my si naše dva ozdobíme, ostatné budú mať rodičia a potom ich budeme mať na bežné použitie
veľmi som chcela jedny poháre, no nakoniec som si to rozmyslela..
23. mar 2011@simcab my sme poháre nemali, nemala som už energiu zháňať niektoré veci a ani sa mi nechcelo
a kytičku budeš mať akú? malú guľatú či niečo iné?
23. mar 2011@lucia3006 kytička bude s najväčšou pravdepodobnosťou taká "kabelková"
guľa, ktorú budem držať na "šnúrke".. mám takú v albume z ružových pivoniek.. ale kvietky budú asi karafiáty, no to ešte nie som rozhodnutá..
23. mar 2011@simcab ahaaaa viem, to je peknučké a zaujímavé
a s tým závojom ako? je oveľa tmavší? a účes budeš mať aký?
23. mar 2011@lucia3006 aaach, ty máš ťažké otázky
závoj je veľmi tmavý, však aj na fotkách to vidno.. budem musieť kúpiť biely.. účes bude niečo také ako si mala aj ty, teda pravdepodobne.. ale na 80% chcem ten závoj, čiže nejaký jemnejší účes treba.. taký čo som chcela pôvodne je sám o sebe veľký, a k tomu by bol závoj strašne veľa a vlastne by sa ani nehodil.. čiže asi tak nijak zatiaľ
23. mar 2011@wera.g ahooj wery, jeeeeej supeeeer
však nabudúce... a jeho pohyby určite cítiš aj keď ešte nevidíš
ako sa máš? čo nového? fotky v šatočkách nemáš? v tých nových?
som zvedavá
23. mar 2011@simcab no taký vypnutý účes ako som mala, bol dosť praktický ... v deň našej svadby strašne fúkalo, tak mi aspoň vietor nezničil háro a potom keď sme tancovali, tak som sa nepotila... lebo pri rozpustených vlasoch keď sa bláznim hýbem, mám celú krk potom spotený...
23. mar 2011@lucia3006 no ja neznesiem rozpustené vlasy v lete.. ak aj niekam ideme a vlásky mám rozpustené, tak gumička/štipec je v pohotovosti
čiže nejaký drdol bude 100%, len neviem presne aký..
23. mar 2011@wera.g ahoooj
no ako, tehúšik?? už tie je lepšie dnes?? si doma, či pracuješ??
23. mar 2011- Sponzor fóra
@wera.g weri a o ktorom albume si mi včera hovorila, že sa ti páči??
23. mar 2011@simcab simi jednu kabelkovú kytičku pre inšpiráciu pridávam aj ja.
23. mar 2011@z.junasova ďakujem zuzi!
parádne sú tie kytičky.. sa teším, že budem mať vo svadobný deň dve ruky
23. mar 2011@beronsche Cauko berom to su z John Lewis, tusim £3 zo 20 menoviek.
Caute nevesticky, ako sa dnes mate? Idem docitat!23. mar 2011@dracica6663 ahoj draci
no ja byvam nedaleko tatier, kde by si konkretne chcela ist? priamo do tatier, alebo niekde mimo aj?
23. mar 2011@angieska to je jedno ja som tam este nikdy nebola...chcem ist do prirody...aj niekam pozriet nie len sediet v hotely...takze mi moc nezalezi aky by to bol penzion lebo by som chcela byt stale vonku...
23. mar 2011@lucia3006 ahoooj moja
nooo mne sa aj zdá že niečo cítim, ale múdry internet mi stále tvrdí že to sú asi len črevá moje
Foto mám, len mi nejde nahrať z mobilu do PC, skúsim poslať na druhý mobil a pošlem tiA čo, ako sa máš po pracovnom víkende?
Kedy ideš najbližšie do práce?
@simcab ahoooj Simíkdnes už lepšie, som v práci a makám fakt asi aj za 2
hoci počítam, že drobček si vyspinkáva a buvinká, jaaaaj tak by som sa pridala
Joj počkaj, idem ho nájsť, pošlem link23. mar 2011@simcab určite niečo pekne s kaderníčkou vymyslíte...
ja v lete tiež radšej vlasy vypínam
je to praktické
23. mar 2011@ladyjh ja rozmýšľam, že by som dala niečo takéto malé urobiť sesternicinej malej - môjmu krsniatku.. bude to moja malá družička, tak nech to vidno
23. mar 2011@lucia3006 no len ja ani nechcem čo chceeeeeem
23. mar 2011@wera.g teraz robím zajtra a pozajtra dve nočné... to bude zabiják... a po dvoch nočných ideme s našimi k svokrovcom, budú tam aj švagrovci ale tak dúfam, že to zvládnem, potom sa prespím v nedeľu... som sa tešila, že bude pekne, budeme všetci sedieť na záhrade ale vraj má pršať a ochladiť sa
ale nevadí, teším sa už mooc na malú neterku... dneska sme jej boli kúpiť nejaké vecičky, jaaaaaj toľko krásnych vecí majú pre malinké detičky, som nevedela vybrať... to tu teraz obdivujem... supeeer, pošli foto... teším sa
23. mar 2011@simcab nechceš či nevieš? chichi
ja som sa snažila vyvarovať účesu, kde treba moc sponiek, lebo ma vždy z toho potom bolí hlava...
23. mar 2011@dracica6663 skús pozrieť penzión spojár alebo penzión frank, krásne ubytovanie a za supeeer ceny, supeer služby a si priamo v prírode... sú to západné tatry - v žiarskej doline, aj my by sme tam chceli ísť ... moja mamina tam bola už niekoľkokrát a moooc si to chválila a ja som bola v tom druhom a tiež môžem iba odporučiť...
23. mar 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
@lucia3006 dobré ránko
ja sa veľmi teším, že už sú krajšie dni, čo sa počasia týka, mohlo by to tak zostať..