Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @lucia3006  dobré ránko 🙂 ja sa veľmi teším, že už sú krajšie dni, čo sa počasia týka, mohlo by to tak zostať.. 😵

• @simcab  no ja tiež a hlavne sa teším už na to, keď bude všetko zelené, rozkvitnuté... to je také krásne obdobie ... 🙂 a potom leňošenie s manželom na slnečných jazerách na slniečkuuu... 🙂

• @lucia3006  dúfam, že nám sa podarí niekam ísť tento rok, minulý sme totiž stihli byť pri vode len 2-krát 😞

• Sponzor fóra
  • @simcab  my to máme naskok tak tento rok to využijeme 🙂 a čo nového s prípravami? budete mať aj svadobné poháre, podbradníčky?

• @lucia3006  podbradníčky určite nie, mne to príde zbytočné.. a čo sa týka pohárov, tak sme kúpili sadu šiestich, my si naše dva ozdobíme, ostatné budú mať rodičia a potom ich budeme mať na bežné použitie 🙂 veľmi som chcela jedny poháre, no nakoniec som si to rozmyslela..

• ahojte 🙂 vidim ze sme tu viacere co maju svadbu 27.8 ... velmi sa tesim ...

• @simcab  my sme poháre nemali, nemala som už energiu zháňať niektoré veci a ani sa mi nechcelo 🙂 a kytičku budeš mať akú? malú guľatú či niečo iné? 🙂

• @lucia3006  kytička bude s najväčšou pravdepodobnosťou taká "kabelková" 😃 guľa, ktorú budem držať na "šnúrke".. mám takú v albume z ružových pivoniek.. ale kvietky budú asi karafiáty, no to ešte nie som rozhodnutá..

• @simcab  ahaaaa viem, to je peknučké a zaujímavé 🙂 a s tým závojom ako? je oveľa tmavší? a účes budeš mať aký?

• @lucia3006  aaach, ty máš ťažké otázky 😃 😉 závoj je veľmi tmavý, však aj na fotkách to vidno.. budem musieť kúpiť biely.. účes bude niečo také ako si mala aj ty, teda pravdepodobne.. ale na 80% chcem ten závoj, čiže nejaký jemnejší účes treba.. taký čo som chcela pôvodne je sám o sebe veľký, a k tomu by bol závoj strašne veľa a vlastne by sa ani nehodil.. čiže asi tak nijak zatiaľ 😃

• ahojte babule 🙂

ako sa máte? čo nového? 🙂 ja som bola včera na ultrazvuku, drobec má už 5 cm, rastie ako z vody 🙂)) Aj som ho videla, krááása - len škoda, akurát si zmyslel že zrovna vtedy si dá poobednú siestu a bude spinkať, tak som nevidela ako sa mrví 😃 Tak snáď nabudúce 🙂

• @wera.g  ahooj wery, jeeeeej supeeeer 🙂 však nabudúce... a jeho pohyby určite cítiš aj keď ešte nevidíš 🙂 ako sa máš? čo nového? fotky v šatočkách nemáš? v tých nových? 🙂 som zvedavá 🙂

• @simcab  no taký vypnutý účes ako som mala, bol dosť praktický ... v deň našej svadby strašne fúkalo, tak mi aspoň vietor nezničil háro a potom keď sme tancovali, tak som sa nepotila... lebo pri rozpustených vlasoch keď sa bláznim hýbem, mám celú krk potom spotený... 🙂

• @lucia3006  no ja neznesiem rozpustené vlasy v lete.. ak aj niekam ideme a vlásky mám rozpustené, tak gumička/štipec je v pohotovosti 😃 čiže nejaký drdol bude 100%, len neviem presne aký..

• @wera.g  ahoooj 🙂 no ako, tehúšik?? už tie je lepšie dnes?? si doma, či pracuješ??

• Sponzor fóra
  • @wera.g  weri a o ktorom albume si mi včera hovorila, že sa ti páči??

• @simcab  simi jednu kabelkovú kytičku pre inšpiráciu pridávam aj ja. 🙂

• @z.junasova  ďakujem zuzi! 😵 parádne sú tie kytičky.. sa teším, že budem mať vo svadobný deň dve ruky 😃

• baby uz ste boli v Tatrach ja by som tam chcela ist v juli... neviete mi odporucit nieco lacnejsie a krasne prostredie...nie sme moc narocny 🙂 dakujem

• @beronsche  Cauko berom to su z John Lewis, tusim £3 zo 20 menoviek. 😃

Caute nevesticky, ako sa dnes mate? Idem docitat!

• @dracica6663  ahoj draci 🙂 no ja byvam nedaleko tatier, kde by si konkretne chcela ist? priamo do tatier, alebo niekde mimo aj?

• @angieska  to je jedno ja som tam este nikdy nebola...chcem ist do prirody...aj niekam pozriet nie len sediet v hotely...takze mi moc nezalezi aky by to bol penzion lebo by som chcela byt stale vonku...

• @lucia3006  ahoooj moja 🙂 nooo mne sa aj zdá že niečo cítim, ale múdry internet mi stále tvrdí že to sú asi len črevá moje 😃
    Foto mám, len mi nejde nahrať z mobilu do PC, skúsim poslať na druhý mobil a pošlem ti 🙂 A čo, ako sa máš po pracovnom víkende? 🙂 Kedy ideš najbližšie do práce?

@simcab  ahoooj Simík 🙂 dnes už lepšie, som v práci a makám fakt asi aj za 2 😃 hoci počítam, že drobček si vyspinkáva a buvinká, jaaaaj tak by som sa pridala 😃 😃 😃
    Joj počkaj, idem ho nájsť, pošlem link 🙂

• baby, aj vy budete niektora mat kvetinky na ruke - takto ako na obrazku? Ja budem mat takyto aranzman, a aj druziky 🤔

• @simcab  určite niečo pekne s kaderníčkou vymyslíte... 🙂 ja v lete tiež radšej vlasy vypínam 🙂 je to praktické 🙂

• @ladyjh  ja rozmýšľam, že by som dala niečo takéto malé urobiť sesternicinej malej - môjmu krsniatku.. bude to moja malá družička, tak nech to vidno 🙂

• @lucia3006  no len ja ani nechcem čo chceeeeeem 😬

• @wera.g  teraz robím zajtra a pozajtra dve nočné... to bude zabiják... a po dvoch nočných ideme s našimi k svokrovcom, budú tam aj švagrovci ale tak dúfam, že to zvládnem, potom sa prespím v nedeľu... som sa tešila, že bude pekne, budeme všetci sedieť na záhrade ale vraj má pršať a ochladiť sa 😞 ale nevadí, teším sa už mooc na malú neterku... dneska sme jej boli kúpiť nejaké vecičky, jaaaaaj toľko krásnych vecí majú pre malinké detičky, som nevedela vybrať... to tu teraz obdivujem... supeeer, pošli foto... teším sa 🙂

• @simcab  nechceš či nevieš? chichi 🙂 ja som sa snažila vyvarovať účesu, kde treba moc sponiek, lebo ma vždy z toho potom bolí hlava... 😞

• @dracica6663  skús pozrieť penzión spojár alebo penzión frank, krásne ubytovanie a za supeeer ceny, supeer služby a si priamo v prírode... sú to západné tatry - v žiarskej doline, aj my by sme tam chceli ísť ... moja mamina tam bola už niekoľkokrát a moooc si to chválila a ja som bola v tom druhom a tiež môžem iba odporučiť... 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov