Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@angieska a ja som chcela v auguste rozpustene vlasy :-D len neviem bojim sa ze mi bude teplo cez den by som to mozno este prezila ale zase vecer ked budem tancovat...hm...alebo som aj rozmyslala ze by som ich mala rozpustene ale len na jednej strane ..... :-|
@dracica6663 ja tiez chcem mat rozpustene 3.septembra, to bude hadam este horuce. Tiez sa bojim, ze mi bude horuce ale snad to prezijem. Vypnute vlasy sa mi na mne nepacia. Ved dako to prezijeme:)
@kacennnka no ani mne moc nie a rozpustene bezne nenosim....takze aj to by bola zmena...neviem myslim si ze to uz je skoro koniec leta tak asi 30 stupnou uz nebude hadam....mne staci aj okolo 25 :-) len aby bolo slnecno a neprsalo a prijemne slniecko hrialo nie moc... ;-)
@dracica6663 no tak tych 25 by bolo aj pre mna uplne idealne, ziadne skoro 40 stupnove teploty. Ako pises, hlavne aby neprsalo a bolo slnecno, mozno by ani nevadilo keby bolo polooblacno aby som sa furt nemracila, kedze slnecne okuliare moc do uvahy nepripadaju:DDD
dobré ránko nevestičky :) mám jednu otázočku? budete po svadbe posielať aj nejaké ďakovné pozdravy alebo niečo také? lebo ja vôbec netuším, či to treba... chceme dať urobiť pár fotiek pre rodičov z tých profi fotiek, ale či treba aj tie pozdravy, tak to fakt netuším...
@lucia3006 ok dik :-)
mala by som mat aj samodrz.pančuchy, v auguste nebude mi teplo??? asi sa rozhodnem az v auguste tesne pred svadbou podla toho ake pocasie bude :-| len zase hole nohy asi nemozem mat ma ,s topanok budem mat otlaky.... :-(
@lucia3006 podla mna to netreba, teda nie je to pravidlom....Je to na tebe ci ich spravis a posles...mozno ako pamiatka na vasu svadbu je to dobry napad, budu to mat niekde odlozene
@dracica6663 drači, ja som pančušky zamietla, keďže je svadba v lete.. chcem sa cítiť čo najpohodlnejšie a veru nie je pohodlné pariť sa v silonkách :-N
@dracica6663 není zač :) no podľa mňa ak bude horúco, nedávala by som si samodržky, ak máš otvorené topánky tak by si ani nemala mať pančušky je to vraj proti bontónu... pančušky vraj môžeš mať len ak máš uzatvorené topánočky... a v lete by si sa mohla zapariť v pančuškách keď ich budeš mať celý deň ... a pod šatkami to aj tak nebude vidieť :)
@dracica6663 ja si dám na boso, ale ja mám také akoby sandálky, čiže to nie je problém.. ale ty máš asi lodičky, že?? no ak by som ja mala lodičky, tak si obujem tie také silonkové "ťapky", asi tak sa to volá.. je to len okolo spodku nohy a pekne sa skryjú do topánky :-)
@simcab jaaaj ano viem co myslis...hm no porozmyslam o tom...len nechcem aby to bolo vidno...tak uvidim :-) ano ja mam lodicky uzavrete topanky...sandalky su tiez fajn, este lepsie na leto :-)
@lucia3006 ano mas pravdu ja mam uzavrete...tak si sam asi tie ,,tapky,, ako radila simi... :-) uvidim kupim si ich a vyskusam... to je pravda nechcem sa parit :-( a to este mam dost tazke saty...a este pancusky...ked nemusim tak ich vobec nenosim :-D ok popozeram v dorgerii
@dracica6663 v horúčave určite nie je dobré sa pariť v pančuškách ... a ešte ak máš také princeznovské veľké šaty... bolo by ti hrozne teplo... v DMke majú také silikónové vložky... :)
Dobre ranko kocky :-)
Ja mam kupene samodrzky a uvidim ci ich budem mat alebo nie, zalezi aj ake bude pocasie, ale tiez dufam ze bude slnecno, hoci by uplne stacilo nejakych 25 stupnov :)
@petkaa28 Petka ta vizazistka stoji 50 eur a pride aj k tebe domov ak chces ;-)
@lucia3006 my to budeme tie pozdravy posielat vo forme pohladnice nasa fotografka nam to spravi z nasich profi fotiek svadobnych ale bude tam aj Emmka aj fotka po polnoci a zo zadnej strany normalna pohladnica a bude tam spredu ze Dakujeme a takto to posleme ale iba surodencom,rodicom resp.tym co boli na svadbe cize okolo 30 kuskov toho iba bude lebo ved na kadzu rodinku 1 kusok mne sa to velmi paci ;-) ale kedze chceme ist k moru do Talianska asi pojdeme len na nejakych 7-10 dni maximalne aj s malou tak premyslame ze tam dame aj jednu fotku z dovolenky nakolko tu dovolenku si chceme zaplatit aj z penaznych darov ;-) aby vedeli kam tie euraciky isli nie vsetky samozrejme...chceme daco poprerabat v byte ale len balkonik vymalovat a obyvacku a to nie je nic strasne na financie ;-) vcera som pozerala modre z neba ufff zase fungovali vreckovky u mna a opat som si uvedomila aka som ja len stastna osobka lebo mam skveleho buduceho mangela co nas lubi a zdravu dcerku ... a inak dakujem za tip do topanok tie vlozky :-D :-D ja budem mat lodicky mam uz kupene samodrzky pre istotu a uvidime ako co vyuziijem ... ale potom sa prezujem do pohodlnejsich sandalok a to uz holu nozku budem mat ...
baby potrebujem radu! nakolko som si satocky kupovala tu v bazariku mam len tie a nemam nic na ramena a svadba v kostole kde musia byt ramena zakryte nasla som v tej iste farbe na ebay zavoj taky do pasa kedze ja som krpata bude to stacit ked si ten dam na ramena v kostole ???? =-)
@dracica6663 ozaj, niekde som videla také akoby pančušky do šlapiek.. teda ak je predok uzavretý.. a pančuška sa obuje len na prsty a vlastne tú prednú časť (neviem ako sa vykoktať :-D ).. tak možno aj to by ti bolo do tých topánok dobré.. popozeraj v obchode ;-)
@trdielko149 aj ja som krpatá a tiež budem mať len závoj, ak bude pekne.. ak by bolo chladnejšie, tak mám v zálohe bolerko, ale to fakt len pre prípad núdze.. lebo isto bude teplo na našej svadbe :-N
@trdielko149 ja poznam aj jednu nevestu isli do kostola a pred kostolom si uvedomila ze zabudla bolerko...no tak co uz...tak bola bez :-D a knaz nic nepovedal...vsak co to bude hovorit pocas obradu :-D
@dracica6663 ja tiež moc nemám rada vyčesané vlasy, taký "úliz" na hlave, ale tak uvažujem vzadu nejak vyčesané z krku a po bokoch nejak spustené, neviem, jak to presne vyjadriť, niečo ako na fotke, len to vzadu vyčesané z krku...