Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no len v podstate na zakrytie rozhlasu, klimi, a este par veci ktore vytrcaju zo steny a vyzeraju priserne aj nevesta vcera to tak mala a vyzeralo to dobre a nenasilne. Ono ja budem mat obrovsky kulturak ktory je pre cca 500ludi
@michala.s Miska a nemas fotku tej vyzdoby (ak teda mozes zverejnit ;-) )? Aj my mame dost velku salu, dokonca s podiom hlupym.... a vyzdoba je stale v stadiu riesenia.. :-D :-D
@kikuska16 Ja ich budem iba fukat a budem ich vesat, ale tie co dole drzia pieskom, tak tie su plnene heliom len jedna mala heliova bombicka co som ja pozerala tak stoji okolo 50 eur a vydrzi na 30 balonikov
dobré ránko.. dúfam, že tu bude znovu rušnejšie keďže máme pracovný týždeň :-D :-D ako ste víkendovali??
my sme mali v sobotu na návšteve moju maminu s bratmi, šaty sa jej páčili :-) no a včera som bola na dlllhej prechádzke s havom našim a potom sme bežali zas s malým bratom na pohotovosť, lebo sme mysleli, že má zlomenú nohu.. našťastie je to "len" výron na členku, ale aj tak si, chudiatko, vytrpí.. :-(
Dobre ranko :-)
Tak ja mam dve novinky, mam uz popolnocky (co vacsina z vas uz vie) a uz viem aj ako budem mat vlasy :-) Vcera som si pisala s kadernikom, poslala som mu fotky mna v satach a hned mi povedal ako budem mat... Prezdradim len ze nebudem mat korunky ani celenku ale krystaliky x-)
Tak sme sa zase trosku pohli vpred :-)
@simcab Joj chuda male, dufam ze sa mu nozka coskoro zahoji :-)
@simcab ja urcite tanga... to by mi drahy neodpustil :-D :-D :-D chcem si dat zozadu vysit Mrs a priezvisko, uz davno som pozerala kde sa to da, ale zatial mam cas viac menej :)
dobré ránko :) ja mám dnes voľno, tak si to užívam :-D idem popozerať nejaké tie topánky svadobné, som zvedavá, či budem úspešná :-S
@simcab no to závisí od toho, či budem alebo nebudem mať "svoje dni" :-)
@bybi ako sa ti páčili podbradníky naše? :-N
@angieska no však aj mne sa to nejako poposúvalo "vďaka" chorobe a liekom všetko :-( predtým mi vychádzali na svadobné obdobie plodné dni a teraz mi vychádza mrcha :-(
@simcab no ja to mám komplikovanejšie, ja čakám, kedy mi vôbec dorazia, mala som liečbu, ktorá mi ich zastavila, takže keď prídu, nebudem vôbec protestovať....
ahojte babulkyyyy :-)
ja budem mať prádielko leilive, gacurky sú tuším tie brazílske, v predu obyč hladké a vzadu čipkované s mašličkou krásnou :-)
ahaaaaaa čo som našla - http://www.salonmonika.sk/svsaty.html sebaaaa :-D :-D :-D
:-D tak hádam viem, aké gaťule budeš mať :-D
tieto, čo som ti poslala majú vpredu modrý kvet, tak by som mala aj ""niečo modré"" :-) hádam ich objednám na výplatu :-D
@simcab no jasné, aby si také dôležité info nemala, že aké mam gacure, to by bol škandál :-D :-D :-D
fakt sú veľmi pekné, určite si ich objednaj a zabiješ 2 muchy jednou ranou :-) aj budeš mať krásne gacure, aj niečo modré na sebe :-)
@wera.g ach, tak by som už niečo objednávala.. ale zas prídu aj obrúčky, tak na tie treba nechať odložené peniažky.. no na výplatu nohavičky kúpim, však svadba je tu o 4 mesiace!!! x-)