Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab fííííí ale to letí, už o 4 mesiace? :-) no parádička ! ani som si to neuvedomila, že už tak skoro... :-N ja si vlastne neuvedomujem ani to že o mesiac a nejaký dník sa vydávam, vôbec mi to nedochádza... :-)
@simcab ja sa veľmi teším, ale aj tak nechápem, že fakt už je to pomaly tu :-) a hlavne.... sme sa total zasekli s prípravami, absolútne nič neriešime, tak pár dní pred svadbou asi zošaliem :-D ak mi teda trkne, že už je len pár dní pred svadbou :-D Posledné dni jediné čo mám v hlave sú myšlienky na moju novú najlepšiu kamarátku - záchodovú misu a na ostatné mi nezostáva síl... hoci včera ma v rámci svetlej chvíľky napadlo, že drahý ešte nemá košele a opasok... som zvedavá kedy príde ďalšia svetlá chvíľka :-D :-D :-D
@simcab jaaaaj moja, ale keby som ja tak vedela čo všetko nám ešte chýba... počítam, že polovicu vecí zabudneme... ja nemám ani bolerko vlastne ešte... ani pančušky :-( ani nič... kokso chytá ma panika :-D :-D mojka, šetrím sa šetrím, ale kurnik spoliehala som sa na to, že ako skončím 12TT tak skončia aj nevoľnosti ale prd, dnes už byť nemali a sú... aaach jo, hlavne nech drobčekovi je dobre, to je hlavné :-)
@dracica6663 keď pôjdeš po obchodnej, je ich tam viac takých kde majú spoločenské šatky - názvy neviem, ale to uvidíš podľa výkladov aj :-) popolnočky si ideš kupovať? držím palce, nech niečo pekné objavíš :-)
@wera.g ano dik, vsak uvidim ci najdem take ake chcem, chcela by som modre saty aby ladili s vyzdobou ale aj modra sa mi paci farba od malicka... :-) chcela by som lahucke na leto take ako na obrazku podobneee
@dracica6663 tie sú krásne, tiež som na ne pozerala len v bielej alebo ružovej, ale prišli mi dosť krátke pre mňa :-) tak držím päste a daj potom info ako si dopadla :-)
@simcab - :-D to teda hej :-D a ozaj, kedy vám majú prísť obrúčky?
baby otázočka - všetky máte zladenú ženíchovu vestu presne odtieňom k vašim šatám? kurnik neviem či máme novú kupovať, keďže tá čo sme kúpili sa k mojim šatkám nehodí odtieňom =-)
@wera.g weri my este nemame vestu kupenu, ale ja to necham na draheho, aku bude chciet vestu, taku nech si da aj keby sme neladili :-) A len tak mimochodom, ja som mala nevolnosti do 17tt :-N tiez som kazdy den dufala ze je to moj posledny den nevolnosti :-D
@dracica6663 tieto saty som aj ja pozerala, len v kazdom albume co som pozrela ich niekto mal ako popolnocky, tak uz sa mi zdali take neoriginalne :-) Ale inak su velmi pekne :-)
@wera.g weruš, obrúčky ešte nie sú.. uvidíme, čo sa bude diať tento týždeň =-) :-(
my až tak zladení nebudeme.. však aj moje topánky sú trochu tmavšie ako šaty.. hoci ale mašlička je vo farbe šiat x-) ale ja to zas až tak neriešim.. však ani ty nemáš tie šaty tmavé ivory, len také maslové/smotanové nie?? a to je podľa mňa k bielej ok ;-)
@bybi jaaaaaaaj prečo mi toto robíííš? :-D že do 17TT? aaaaaaaaaaaaaaaa pomooooooooooooc :-D :-D :-D nooo, to ja keby som nechala vestičku len na drahého, tak pôjde bez, hoci sám ju chcel - ako aj bez obleku by šiel, bez topánok... lebo on má na všetko čas.. :-D :-D
@simcab joj, no tak držím palčeky, aby čím skôr prišli :-) jooooj ale ty máš nádherné botičky, tam farba nie je podstatná, kedže sú také nááádhernééé :-) nie nie, nie sú tmavé ivory, sú také... viac nebiele než tie prvé, ale nie tmavé :-D jeeej no tak skúsim to ešte poprirovnávať, ale bolo by super, keby sme ešte aj toto nemuseli zháňať, rastú nám náklady - ešte aj moja bižu sa už asi nehodí :-N :-D
@wera.g weri ved mozno ty mat nebudes :-N teda dufam ze nebudes ;-)
My sme sa este ani nerozpravali, akej farby bude vesta... a to musi byt??? Ci malo by? Cudak, ved sa uvari v tom vsetkom :-N
@bybi ale hej, ale keď aj mamine bolo zle až do nejakého 5teho mesiaca či ako... tak sa obávam či som túto parádu nezdedila do vienka :-D
Vesta byť nemusí, kto ako chce - drahému sa to páčilo, mne tiež, tak sme povedali ok - ale tiež som ho varovala, že sa uvarí zaživa, veď tielko, košeľa, vesta, sako... uff, ešte že v máji nie sú až také horúčavy... :-)
@bybi môj mať vestu nebude.. však by sa, chudák, fakt roztopil v lete.. a chcem, aby sa aj on cítil v pohode, tak na nej nebazírujem, hoci sa mi veľmi páči..
@simcab moje? noooo tie som pre istotu radšej neskúšala prirovnávať, to by som neprežila :-D :-D :-D nebudú sa hodiť, tak už hodím na to bobka, veď skrachujem - už mám 2 doma, drahý by sa isto nepotešil, že zháňam inéééé :-D :-D :-D
@wera.g@bybi ja tieto saty nebudem mat. len nieco take by som chcela lahky material, kedze budem mat ,,tazke saty,, a aj chcela by som ich nadalej vyuzit v lete...nechcem si kupit nejake saty a potom budu cely cas v skriny to je zbytocne pre mna... tie saty co som sem dala su peknucke ale cez net nechcem objednavat...to radcej si poskusam po viacerich obchodoch....
co sa tyka tej vesty...tak moj zenich ;-) ju mat nebude...myslim ze to nie je potrebne...(povinne)
@wera.g mne sa to tiez paci, ale tiez si myslim, ze mu bude zbytocne teplo a zbytocne aj peniaze... lebo moj to potom uz neoblecie :-|
A neboj, nevolnosti mozno skoro prejdu, mojej mamine bolo zle celych 9 mesiacov, na stastie som to nezdedila :-)
@bybi nooo aj môj si to už viac nedá, ale keď to chcel, tak to bude mať :-) pre istotu ak by bolo mooooc teplo tak sme kúpili aj len čisto kravatku, tak si dá tú :-) btw tá sa tiež nehodí :-D :-D :-D trafí ma :-D
A náhodou si neprišla za tých 17tt na to, ako sa ich zbaviť? mne stále hovoria o homeopatikách, ale ja tomu neverím, nechcem do seba tlačiť lieky, radšej zase navštívim kamošku misu :-)
@simcab ženušo veď ty ma tu stresuješ :-D :-D :-D :-D :-D :-D x-)