Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@bybi tak keď si ju fintila od malička, tak je to tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
babyyyyy pozor zmena.... asi chcem kvety do vlasov zase :-D :-D orchidejka ziva mi vydrzi cely den v pohode?? alebo nie orchidejku? kedže nebudem mať ten môj veeeľa vrstvový závoj, ale len taký 2 vrstvový jemnučký, tak to bude aj vidieť a mohlo by to byť faaajn - čo vy na to? :-) resp. aký účes by ste zvolili k týmto šatkám? to sú moje nové :-) Len v nich nevyzerám tak parádne ako modelka, ale nevadíííí :-D http://www.google.sk/images?hl=sk&q=j...
Odpovedať
@wera.g orchidea vraj nemá problém vydržať.. kukni si tému živý kvet vo vlasoch alebo tak nejak sa volá.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
huuups blbý link som dala :-N @simcab - mrknem na to, ma teraz zase pochytila mánia, kurnik 8.4. mám skúšku vlasov a vôbec netuším čo s nimi chcem - ach jo, je to ťažké so mnou :-) A ty ako si sa rozhodla s vláskami? :-)
Odpovedať
@wera.g :-D :-D nerozhodla :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab :-D :-D aaaaale vieš, teraz keď máš šatky doma môžeš skúšať, čo by k nim najlepšie šlo :-) určite sa čochvíľa rozhodneš :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
čaute kočky :) ako sa tu máte? @wera.g moja, nech sa rozhodneš pre akýkoľvek účes, budeš určite krásnučká :) a neboj, všetko stihneš... ja som mala tiež taký blbý pocit stále, čo som ešte zabudla ... a všetko bolo... :) @simcab Simi ahooj, ten účes s tými kvietkami je krásny, taký jemný a romantický ... či našla si aj iný?
Odpovedať
@wera.g @lucia3006 ale viete čo, ja som stále na pochybách, či si nemám splniť sen o tom mojom vysnívanom účese.. alebo čo mám spraviť.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab a ktorý to je? máš ho v albume?
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab došla fotka torty? našla som ju náhodne, viem že si ju zháňala :)
Odpovedať
@lucia3006 jáj, ozaj.. ďakujem za fotku! už ju síce nepotrebujem, ale aj tak si zlatá, že si mi chcela pomôcť! účes nemám nikde zverejnený, lebo baba, čo ho mala a dala mi jeho fotky, si neželala, aby som ich hádzala na net..
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ahoooj Lucinka :-) ďakujem, si zlatíčko x-) ale aj tak neviem čo na hlavu :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@simcab jaaaaj jasné a čo je zač? vypnuté vlásky alebo niečo s polorozpustenými?
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g k princeznovským šatičkám sa hodí aj účes s vypnutými vlasmi aj taký s polorozpustenými... a určite sa rozhodneš správne, veď si vyskúšaj taký aj taký na skúške a uvidíš :)v ktorom sa budeš cítiť lepšie :)
Odpovedať
Hlásim sa ako vydatá žena :-D
Odpovedať
dobre ranko, no ziadne popolnocne saty som v meste nenasla tolko obchodov pochodených a nic..asi este je skoro na letne saty....v obchodoch kde predavali spoloc.saty boli tam moc vycackane ale pekne....bohuzial ja take nehladam...tie by som si max.raz obliekla a potom boli by stale v skrini a takke si ja nekupim...hm :-(
Odpovedať
@barborav gratulujem...a ako bolo ??? :-)
Odpovedať
no super...tak ty to stihas vsetko...ja som vcera uspesne dohodla miestnost, uz som myslela, ze nic nezozeniem, ale posledne, co som volala, isla potom aj pozriet, bolo zhodou okolnosti volne....tak som sa potesila....dnes idem doklepnut detaily a mozeme pokracovat vo vybavovani :) saticky uz mas nejake vybrate???? nejake tipy????
Odpovedať
@dracica6663 no super...tak ty to stihas vsetko...ja som vcera uspesne dohodla miestnost, uz som myslela, ze nic nezozeniem, ale posledne, co som volala, isla potom aj pozriet, bolo zhodou okolnosti volne....tak som sa potesila....dnes idem doklepnut detaily a mozeme pokracovat vo vybavovani saticky uz mas nejake vybrate???? nejake tipy????
Odpovedať
Profilova fotka
@barborav blahoželám :-) popíš, ako to prebiehalo :-)
Odpovedať
@barborav gratulujem, barborka!!! ako si sa cítila?? všetko dopadlo ok?? :-)
Odpovedať
@nellygirl jasne mam v albume MS Ambrosia,to je super ze uz mas miestnost
Odpovedať
dobré ránko :-) tak my máme prvú náuku na fare za sebou :-) bolo to veľmi príjemné stretnutie.. mali sme to s jednou pani, ktorá nám prednášala o rodine.. bola strašne zlatá, hovorila nám ako oni s manželom spolu žili, ako tie a tie veci riešili oni a pod. ako fakt mi to veľa dalo, naozaj tá svadba nie je len o tom jednom krásnom dni.. x-)
Odpovedať
@simcab no to sa teda mas...mi vsetky stretnutia mame s knazom ]-(
Odpovedať
@dracica6663 u nás to tak nie je.. aj sám farár povedal, že čo nám on bude hovoriť o rodine, keď on ju nemá, vie nám o nej povedať z teologického hľadiska, no prakticky o tom nevie.
Odpovedať
Jasne, ja som si tiez vydychla....uz som zacala stresovat....teraz sa vrhnut na saty, vybrala som si na nete, este ich ist vyskusat a uvidim, ci budu vobec sediet mne na postave.....saty idem kuk :)
Odpovedať
@dracica6663 Jasne, ja som si tiez vydychla....uz som zacala stresovat....teraz sa vrhnut na saty, vybrala som si na nete, este ich ist vyskusat a uvidim, ci budu vobec sediet mne na postave.....saty idem kuk
Odpovedať
@dracica6663 No su krasne tie saty.....fakt nadhera...:))) ja sem hodim niekedy cez tyzden aj tie moje :) teda vysnivane, uvidime, ako budu sediet :)
Odpovedať
@nellygirl ok sprav si albumik, a dik @simcab vsak o to ide...pocuvat niekoho co ani ,,,nevie o com hovori,, kedze to nezazil...no co uz nejako vydrzime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nellygirl jeeej no super, vidíš a si zase o krôčik bližšie s prípravami :-))
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?