Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab tiez zavidim, ze to mate s niekym, kto to prezil...u nas su tiez stretnutia len s knazmi... a to este vobec netusim, kedy budeme mat my, kedze moja polovicka si na tie nauky bude asi musiet brat dovolenky, kedze su v piatok vecer a to nestiha z blavy dojst ]-(
@simcab a kde ste boli na nauke? v HRC alebo DT? My sme boli v piatok na fare po krstne listy, potom na matrike a v sobotu sme do odniesli na nasu faru, tak uz aj to mame vybavene. Spisali sme zapisnicu, pokecali s panm fararom, bolo to fajn. Teraz v stredu mame tiez prve naucenstvo tu v Brne, je to tu riesene tak, ze 3 stretnutia s fararom a 3 s nejakym parom z farnosti. Tak som celkom zvedava.
dobré ránečko kočky :) tak zachvíľu tu máme apríl, takže sa to už mnohým z vás blíži, ako ste pripravené? nemyslím teraz len veci okolo svadbičky ale aj vy vo svojom vnútri? :)
@kacennnka ahoj kati, no teším sa, že si "online" ;-) :-D
my sme boli tu v dt, tak nám to náš pán farár nakázal, že aby sme nebehali do hriňovej.. aký si mala z neho pocit?? podľa mňa je veľmi milý x-)
@simcab jeeej no super, že sa vám na náuke páčilo :-) ja som zvedavá na tú našu :-) Nášho pána farára sme si sami vybrali, poznáme ho dlhšie, on je taký srandista, vždy sa pri ňom veľmi nasmejeme :-) Keď sme sa boli pýtať, že kedy náuky, tak povedal že stačí tesne pred svadbou, lebo "čo ak ti ho odhovorím ak by ste častejšie chodili, čo potom?" :-D :-D :-D
@simcab jj je velmi mily. Ale uz sa tesim na tu zajtrajsiu nauku tu.
Baby, ja som zistila, ze som trosku pribrala za tych par mesiacov od kedy som si kupila saty, cez vikend som si ich skusala a su mi len tak tak... musim so sebou zacat daco robit. A navyse sa mi zdaju v porovnani so zavojom tmave:(((
@wera.g ahoj werka.. no ja som tiež rada, že to dopadlo ok, mala som obavy.. mňa trošku mrzelo, že nás nebude sobášiť kamarát, ale keď som sa spoznala s pánom farárom u nás, tak ma to prešlo, lebo je veľmi zlatý..
Baby ja som uz zas meskala na svadbu,a zas bez siat,makeupu,ucesu..a prisla som na to vo svadobnej kolone...tak som vystupila a odmietla som sa vydat ..... ach jaj
@simcab tak supeeer že už máte prvú náuku za sebou, že sa ti páčilo... my sme nechodili na náuky ani neviem o čom to je ... ale kamoška niečo spomínala keď chodili oni... :)
@lucia3006 však vy ste to nemuseli absolvovať, keďže ste nemali sobáš v kostole.. pre nás je to ale povinné.. vraj sa už stalo aj to, že sa svadba musela posunúť, lebo na náukách sa zistilo, že pár nie je zrelý na manželstvo =-) :-S
@wera.g ahojky, no moc sem uz nechodim, mam v poslednej dobe toho vela. Akurat teraz som v praci, tak sa trosku da. A ako sa s malickym mate? Inac, tie mydielka ti uz prisli?
Kocky, niektora z Vas chcela ist do Tatier, nasla som celkom vyhodnu ponuku ubytka, za nejakych 90 euro na osobu, na 4 noci vratane poplenzie. : http://www.slevopolis.cz/cs/sleva/397... ,
@kacennnka dakujem! Kupila som ich tu v manchestri, obchod sa vola Brantano. sa z nich vytesujem :-N
Idem pozriet ten hotel, chcem mojho zobrat po svadbe, on este nebol v Tatrach =-)
@ladyjh ja som tiez este v podstate nebola v Tatrach a to nemam az tak daleko. Ale ja mam radsej wellnes hotely, teraz by som chcela ist sem: http://www.hyperslevy.cz/cela-Cr/24-3... Mam totiz strasne rada take veci ako sauny, virivky, masaze atd
@bybi a ja dnes celkom fajn :-) po včerajšku som dobre naladená a viem, že môjho drahého veľmi preveľmi ľúbim a chcem byť s ním.. taký bol zlatý keď sme sa po tej náuke rozprávali x-) ach, dobre som si vybrala! :-D x-)
ja si idem dať banán, keďže som obed nemala..
@simcab a co ste sa na nauke dozvedeli nove, co by ste pred tym nevedeli, bolo tam nieco take, nad cim si sa zamyslela ze si na to nikdy mozno nemyslela?
@bybi ked mas chut na cokoladu, tak si daj 1-2 kocky kvalitnej horkej cokolady...aspon 70%. Je isto zdravsia ako ta praskova z ktorej sa robi horuca cokolada.