Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi hehe, dobrého veľa nenarastie ;-) ja som bola vždy guľatejšia, potom po výške som to zhodila skoro všetko, stresz s diplomovkou, štátnicami - smiali sme sa v ročníku, že po štátniciach ideme na Miss :-) dlho som si váhu držala, ale posledné roky som začala priberať, teraz hormóny...ale čo, snúbenec ma miluje aká som, ta čo mi viac treba? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova hoď na chvíľku, ja tiež kvôli tomu nemám šaty v albume :-) povieš kedy, pozrieme, skomentujeme a zmažeš ;-)
Odpovedať
@barborabilinova alebo urob album len pre priateľov, ak teda ten tvoj drahý tu nie je registrovaný a s tebou "spiatelený"b ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab @bybi No ako pise simca, ja som tiez malicka, mam 162 cm a priatel ma cez 180, je medzi nami dost velky rozdiel. Mne ide tiez len o tie cm. Len nemam moc pevnu volu. pred dvomi rokmi sme chodili 4 krat do tyzdna s priatelom do fitka, tak to bolo aj vidiet, to som mala motivacii bo som nebola sama. Priatel ma uplne dokonaly postavu, je sportovec, tak nechcem poprinom vypadat ako buchticka aj ked to neni najdolezitejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
baby idem hodit foto do albumu tak rychlo pozrite zajtra ich vymazem dufam ze moj nebude taky zvedavy a nepojde dnes sa pozriet na stranku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova Ahoj Barborka, ja som si uz saticky pozrela, su krasne a velmi ti svedcia :)
Odpovedať
Profilova fotka
nikol dakujem za pochvalu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova krásne šatky, budeš peknučká nevestička :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý večer kočky, ako sa tu dneska máte? :) bola som celý deň preč... čo nového? :)
Odpovedať
Profilova fotka
no babulky, ked sa tu tak bavite o tych kileckach navyse :) ja som vysoka a vzdy som mala taku normalnu postavu (aj ked ploche brusko nikdy nehrozilo :-D ) po 7 rokoch uzivania antikoncepcie sa pomalicky na mna kilecka lepili az som sa sama citila ako gulka, lenze ani zmena stravy ani pohyb na to nepomahali...teraz po poslednom roku plnom zdravotnych roblemov a operacii som schudla 20kg, takze zo mna uplne trcali kosti, teraz mam v popise prace pribrat aspon trosku, takze pri kazdej navsteve sa ma lekari pytaju, ci som pribrala :) a ze treba viac priberat a ja im na to hovorim, ze nech mi daju pokoj, aspon jedna pozitivna vec na tom vsetkom zlom, co sa stalo, ze som schudla a ja sa z toho tesim :) takze teraz len dufam, ze mi to vydrzi aspon do svadby, nech si vychutnam saticky :-D kocky vy sa hlavne o kila nestresujte, verim, ze vasi partneri/manzelia vas lubia take ake ste a vo svadobnych satach budete aj tak vsetky najkrajsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova krásne v nich vyzeráš :-) skoromanžel bude príjemne prekvapený ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova Barborka krasne satky :) Babule ja uz sedim v skoricovom zabale a kukam Priatelov :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikol18 aj ja som po operácii išla s kilami dole, ale hormóny mi to vrátili a hoci by som rada do šiat trošku zhodiť, už som spokojná, chcem byť hlavne zdravá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoooj moja, ako? čo nového? za tie šatky ti to ešte zistím ... :) tak škoricový zábal...
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi hm, ten zábal musím a ja skúsiť, dnes nebol čas, bola tu sesternica s ročným synčekom, takže som sa na ňom zabávala trošku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky dakujem za pochvaly aspon niekto ma pochvalil, pravdaze aj doma ma chvalili ale moja teta ma zvozila ako sa len dalo , ze vyzeram otras ze ani jedne mi nesvedcia a tak, hrozne mi bolo po tych slovach :-(
Odpovedať
Profilova fotka
kočky keď sa tu bavíte o chudnutí, tak mne najviac zaberá pohyb... hýbať sa, hýbať sa a hýbať sa... už nie je toľko času ako predtým... ja som mávala stále 48kíl, raz aj 45kíl pri výške 168cm, teraz mám 55kíl a už to neriešim, mám 28rokov, modelku nerobím, som zdravá... a v lete v tom teple nejako menej jem, tak vtedy niečo aj schudnem...
Odpovedať
@barborabilinova no barborka, veru budeš nádherná!! tie šaty sú úplne úžasnééé.. aj ja som také chcela, len drahému sa nepáčia tie volániky.. :-S ale fakt môžeš byť spokojná, lebo ti veľmi svedčia! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ako keby si mi z duse hovorila :) ja mam za sebou tiez momentalne hormonalnu liecbu a uz som rada, ze to skoncilo, uz len teraz cakam kym mi prestanu tie hnusne navaly tepla a dostanem normalny cyklus... ono clovek si az po takychto situaciach uvedomi ake je to zdravie naozaj dolezite a ze sa vazne netreba stresovat pre nejake blbosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja mam 163 cm a mam 54 kg a som v pohode, len ma stve celulitida, tej sa neviem zbavit a pohybu mam az az
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova babrorka to ma velmi mrzi :( ale nic si ty z tety nerob, v satach si fakt kocka a veim, ze aj buducemu manzelovi sa budes velmi pacit a to je to najdolezitejsie, ostatnych ludi s negativistickym pristupom si nevsimaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 no snazim sa nevsimat takych ludi, ale niekedy mi to nejde, ale najviac to moju mamku zabolelo co povedala nez mna :-(
Odpovedať
Profilova fotka
dobre baby idem ja radsej vymazat tie fotecky, aby mojho mileho to neprovokovalo alebo nebodaj svokru, lebo uz sa moj vypytuje ake satky budem mat :-) a nechcem jej to prezradit :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova to verim...ale nedaj sa znechutit, hlavu hore :) je to predsa vas den a je to hlavne o vas :) a mozno ked ta teta zbada taku vykockosenu s upravenymi vlaskami a vsetkym tak sama zmeni nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
no hadam hej prosim ta nevies mi poradit ako mam tie dve fotky zmazat?
Odpovedať
Profilova fotka
@barborabilinova ked ides myskou na fotku, dole je taka ponuka zmaz fotku
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem uz som to konecne vymazala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi no co, ako sa citis po zabale?
Odpovedať
@lucia3006 dakujem vcera som ich akurat objednala som zvedava kedy pridu saticky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka kacenka no zda sa mi, ze je koza taka jemnejsia :) Mala som to aj dlhsie, ani ma to nestipalo ani nic, len som to teplo citila, ale celkom fajn, len som si to musela potom umyt, lebo mi to neslo vsetko poutierat. Ale na nete som nasla, ze sa moze umyt, tak snad som nic nepokazila :-N A dobre ranko babule :) Ja to mam dneska za 130 x-) len tak dalej a za chvilku je to tu :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?