Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak je super, ze ta to nestipalo. A mala si to potom aj take zacervenane? lebo ja ako rak:))
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ahoj :-) aj ja to mám za 130 - páči sa mi tam tá 13 :-D tak dnes možno aj ja pozháňam škoricu a vyskúšam sa obaliť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka hej cervene som to mala dost :) Ale celkom sa mi to paci, ziadna robota s tym skoro nie je a ak to pomaha, ani to vela nestoji... No som zvedava, ci budem neskor nejake vysledky vidiet :) @angieska Ja som mala doma skoricu, som ani nevedela, tak som to hned skusila :) Ani viem, sa budeme spolu vydavat :) O kolkej mate obrad? A 13 je inak moje najoblubenejsie cislo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa musím pochváliť, že včera sa moja polovička rozhýbala, cez brata nám zabezpečí víno, dohodol si už krajčírku, ktorá mu oblek ušije a dokonca aj poháre zavolal, kedy budú :-) celý hrdý mi večer oznámil, že konečne má pocit, že aspoň raz urobil pre svadbu viac ako ja :-D zlatý bol :-) no a miesto jednej družičky malej, ktorá nám bude niesť obrúčky budeme mať dve, lebo jej maličká sestra dvojročná chce všetko robiť ako väčšia sestra, takže dostane krížik a som zvedavá, ako to bude :-) no čo, aspoň sa zasmejeme, keď niečo nevyjde, alebo nám zdrhne k mame :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi obrad bude o 16.00, možno to ešte nejak posunieme, keď bude treba, ale myslím, že je to v pohode celkom čas :-) a 13 je už vyše roka aj moja obľúbená :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska my mame obrad o 17-tej, tak to my ked zacneme, ty uz asi budes vydata pani x-) Ja mam 13 odjakziva rada, odkedy si pamatam to bolo moje oblubene cislo :-) sama neviem preco :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi jeeeej, takže keď budem vychádzať z kostola spomeniem si na teba, že ty ešte len začínaš :-D
Odpovedať
@bybi my to budeme mať naraz ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi ty sa vydavas o 2 tyzdne skor :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska aj ja si spomeniem, ze ty si uz pani x-)
Odpovedať
@bybi áno, ja vieeeem, ale čaaaas :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ahaaa... ok, tak to ano... :-D
Odpovedať
@bybi som chcela napísať, že v rovnakom čase, ale som napísala naraz :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi @simcab oki, tak 14.8 po zobudení si spomenieme na seba všetky, že už sme pani :-D
Odpovedať
@angieska no len ja už budem 2-týždňová pani :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a ja budem este stale len slecna:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, ja som mala dost mizerny minuly tyzden, tak som nemala chut ani svadbu riesit. ale uz je lepsie a uz sa neviem svadby dockat. ako vidim riesili ste tu celulitidy. no mne by sa taky zabal tiez hodil, ale neviem ci je vhodny aj pre tehulky. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab nevadí, spomenieš si na nás, že už sme v tom s tebou :-D @kacennnka a na teba si spomenieme 3. septembra večer ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov v tehotenstve sa nedoporuca, vtedy nieje vhodne skoro nic:) Sme radi, ze ti je uz lepsie a ze sa opat tesis na svadbicku. Mne dnes prisli vzorky oznameni, tak mam radost:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka aj som si myslela, kedze si treba davat pozor aj na bylinky v caji. :-) a su oznamenia take ako si si predstavovala?
Odpovedať
Profilova fotka
@sinov ani bylinky sa nemozu pit pocas tehotenstva?
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka no nemali by sa ani bylinkove caje. lebo niektore bylinky vraj mozu vyvolat aj stahy maternice. davali to na markize.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som uz zase krocik blizsie, prave som si dohodla uz cistenie a zehlenie saticiek pred aj po svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi super, takže o šaty máš postarané :-) keďže ja požičiavam, mne sa o ne postarajú v požičovni :-) práve som si dala škoricový zábal, vytiahla notebook a očakávam zázraky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi super, aj take malickosti potesia. A kolko ta to teda vyjde? @angieska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka ale vonia to dobre :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja rozmyslam,ci by som si nemala dat saty vycistit uz teraz preventivne, zda sa mi, ze trosku zmenili farbu, uz niesu take snehovo biele (aspon v porovnani so zavojom), mam ich v skrini do septembra. Tak by im to hadam pomohlo. A potom druhykrat pred svadbou. Alebo im tym pranim len viac ublizim? co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka hm, neviem, ako svadobné šaty, ale obyčajné veci praním zošednú....ja by som asi pred svadbou až dala
Odpovedať
@kacennnka kati, ja by som ich neprala..
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Kati pred svadbou ma to bude stat 8 eur a po svadbe 12 :) Ale kedze tu to stoji okolo 100 libier, tak sa smejem ake to je doma lacne :) @angieska no tak potom podaj hlasenie kolko cm si zabalom stratila :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?