Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@michala.s miška to čo máš zaa šéfku, že sa takto chová??? kokos, to nie je normálne a ona ti ako neschváli dovolenku? :-(
To aj môjmu drahému zadelil šéf, keď si pýtal voľno pred svadbou (v piatok má mať službu 24hod a v sobotu je svadba), že nevie, lebo sú majstrovstvá a že to je veľmi dôležité... No jasné, drahému budú majstrovstvá dôležitejšie než to, že sa žení... 8-( :-D
jaaaaaj a babyyyy musím sa vám pochváliť :-) v piatok sme boli na nákupoch so svokrovcami a konečne máme košeľu pre drahého a hádajte čo - zohnala som pančušky ! Neuveriteľné, ale v avione v jednom obchode mali biele samodržky bez čipky ! :-D Juuuj, tak už máááám a moc sa im teším :-)
A kamarátka mi doniesla podväzok, je úplne nádherný - ružový s mašľou a na stužkách sú naše mená :-)
@simcab no bola som dnes na súťaži s deckami, takže som sa domov dostala skôr :-) a šatky aj topánky máš krásne, len ja by som sa asi zabila na tých opätkoch :-D
@michala.s uuuf, tak takú šefku by mali rýchlo zrušiť....naša síce tiež vymýšľa a hreším často, ale tak pred svadbou nikomu nerobila problémy a ja to mám cez dovolenku, takže pohoda... čím skôr odtiaľ vypadni
Ahojte!
nejako na nic nemam cas posledne dni.. :-D Konecne sme sa prestahovali do noveho podnajmu, kde sme len sami dvaja, tak sa vytesujem.. Normalne som sa vcera pred spanim prechadzala po uz upratanom dome, po vsetkych miestnostiach a tesila sa ako mala... :-D :-D
A dalsia dobra sprava je, ze nasi boli este raz pozriet svad. salu a pozistovat nejake detaily a prevadzkovatelia uz zaobstarali zaves na zakrytie podia!!! Super!! Uz ma nemusi trapit, ako ho zamaskovat... :-) A stravna jednotka nas vyjde na neuveritelnych +/- 15 Eur/ osobu... je v tom pripitok, 3 chody, kava a zmrzlinove pohare... :-)
@simcab krasne saty!! Aj topanky - take sa mi neskutocne pacia... len v tom zial, vobec neviem chodit... :-D
@kacennnka musim aj ja ten zabal vyskusat, znie to zaujimavo... ;-)
uz ste posielali oznamenia? ja uz som dala draheho rodine :-) a este mojej musime dat lebo musia to vediet skor aby si mohli kupit oblecenie...niekedy sa tak tazko hlada...moja mam stale hlada topanky a nemoze najst spravny odtien....
@angieska ja som spravila uplne jednoduche...a pacili sa...len som kupila vzorovy papier a vytlacila oznamenie a potom z ozdobnymi noznickami nastrihala
@dracica6663 my už máme predstavu, kamarátka nám urobí návrh, sesternica vybaví tlačiareň, len ešte sa potrebujeme ísť pofotiť, kďže máme také fotkové vymyslené a ja vymýšľam, že chcem aj nejaké fotky terajšie, lebo máme len z dovoleniek a posledné sú v podstate letné :-N keď budú fotky, kamarátka urobí v priebehu týždňa a tlačiareň uvidíme....
@dracica6663 njn, uvidím, pri čom ja skončím, lebo už mám nervy z toho fotenia, už sme mali dohodnutý termín a nevyšlo to, teraz sme to rpeložili na Veľkú noc, ale či to vyjde, zas netuším, pretože sa chceme ísť fotiť ešte s jedným párom (môj bratranec so snúbenicou), ale nejak sa nedarí zladiť termín :-|
@simcab simi krásne šatičky a úúúúžasnéééé botičky, perfektne sa k tým šatám hodia :-)
Ako tu čítam, budem asi jedna z mála, čo chce klasické oznámenie "nefotkové". Budem si ho robiť sama, tiež som si kúpila taký ozdobný lesklý biely papier, na ktorý vytlačím text a max. nejaký cyklaménový kvietkový ornament, a bude zatváracie s mašličkou :-D
@z.junasova ee, nemyslím, že budeš jedna z mála, práveže čo čítam, tu si väčšina robila len jednoduché oznámenie nefotkové :-) ale ke´d ja už som taká, že si dačo vymyslím a potom hľadám, jak to urobiť :-D a keďže v rodine sme tento rok dve svadby, jedna v júni, jedna v auguste, chcem mať úúúplne iné oznámenie ako oni :-) no a samozrejme mám možnosti aj cez známosti to vybavovať,takže si môžem dovoliť aj niečo ložitejsšie...
@dracica6663 jaj aha, pekne, take mile su tie pozvanky.. :-)
@z.junasova aj my mame len obycajne a maslickove... som zatazena na maslicky... :-D :-D :-D
@agnieska@beronsche mne sa aj tie fotkové páčia, len si na nich neviem predstaviť seba a drahého. :-) A tiež som jednoznačne chcela mašličku na oznámení. V poslednom čase sa mi zdalo, že čo album to fotkové oznámenie, ale som rada že sú aj takí čo zostali pri klasike. :-D
@z.junasova my mame fotkove oznamenie lebo vsetci nasi znami mali maslicky a klasiku a my sme chceli byt netradicni a ini konecne ...a v sobotku sme poposielali oznamenia teraz mi smsky chodia a na FB gratulky a dakovacky ze ake nadherne oznamenie take ste nikdy nevideli a ake je uzasne a ako som to spravila odkial mam namet tuto stranku totizto nikto z nich nepozna :-D :-D :-D mne sa aj maslickove pacia ale este som nevidela ani jedno take pri ktorom by som povedala WOW a zaziarila som ..a videla som ich moooc vela ja si to neviem predstavit pri nas take ;-)
inak baby co nove?ja uz sem malinko chodim nejako nemam pri Emmke casu sme aj dobeda aj pobede vonku a ked spinka uvarim si potom upracem ...a tak dokolecka dokola drahy je na sluzobke len na vikendy chodi domov ...