Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ahoooooooojte kočky, už máme hotové profi fotečkyyyy.... zajtra si ideme po neeee... už sa neviem dočkať, fotograf vravel, že sú supeeeer, tak som strašneeee zvedavá ... :)
@beronsche tak s tou salou to mas uplne super. Sala je nadherna a ked je este aj taka skvela cena jedla:))
My tiez budeme mat klasicke oznamenia, este rozmyslame, ze ake konkretne, napisala som do par agentur a posielaju mi vzorky. Ja som chcela aj fotkove, u nas je to tiez take netradicne, aj sme spravili navrh ale drahy to nakoniec zamietol, ze je to take nesvadobne:( Tak uvidime co vyberieme.
@lucia3006 noooo, v plnom jak v plnom :-) akurát včera som písala, jak sa teraz moj drahý rozbehol, ja stagnujem dosť :-| sem tam nejaké pierka vyrobím ďalšie, ale inak nič :-(
@angieska ono sa to rozbehne samé, čas ťa dotlačí... :) ešte máš dosť času všetko pripraviť presne podľa svojich predstáv... :) tak to je supeer, že sa budúci manžel zapája do príprav... máloktorí chlapi to robia, väčšinou to nechávajú na neveste :) ... mne manžel tiež pomáhal pri prípravách a ochotne so mnou chodil na nákupy, po výzdobu... :)
@lucia3006 no on by mi aj viac pomáhal, ale takto na ďiaľku je to ťažké :-( ale bol zlatý v nedeľu, vzal ma do Popradu do Maxu, hoci nenávidí chodenie po obchodoch a odôvodnil to tým, že vie, že ja sa rada flákam po obchodoch a pozerám veci a on chce, aby som ja bola šťastná :-)
viem, že ma čas dotlačí, len akosi už dochádzajú nápady a čakám, kedy ma zas niečo nakopne a pustím sa do toho
@beronsche no ja ich už mám okolo 60, už len 12 kvietkov mi ostalo, tak ešte tie urobím a potom už len konce zastrihnem.... biele stužky mi darovali, takže som kupovala len červenú a kvietky, takže aspoň pár eur ušetrených :-)
@angieska tak to máš supeeeer budúceho manželíka :) a čo by si potrebovala ešte vybaviť, prípadne v čom ti teraz došli nápady a inšpirácie? :) vy budete mať svadbičku v lete, tam sa dá aj s výzdobou čarovať... aj s darčekmi pre hostí... :)
@lucia3006 hej budúci manžel je skvelý, oplatilo sa na neho tak dlho čakať :-) čo sa týka vybavovania a inšpirácií...najhoršie je, že ani sama neviem, čo by sa dalo :-( darčeky pre hostí u nás nie sú zvykom, takže toto neriešim, výzdobu chcem na stenu fotky, čo mám v albume štipcami na šnúry popripínať, plus nejaké balóny.... tie reťaze z krepového nechcem, príliš mi to pripomína karnevaly u nás v škole :-S mám narobené papierové ruže, tie pôjdu na srdcia na stene za nami a ešte na auto asi na výzdobu a......skončila som, neviem, čo ďalej :( na stoly chcem organzu v strede, kvety vo vázach a sviečky vo svietnikoch.... menovky mi treba vyrobiť, ale neviem stále aké :-(
no a potrebujem kúpiť popolnočné šaty, ale to neviem aké, snažím sa teraz trošku spevniť telo a nejaké kilečkká zhodiť po hormonálnej liečbe, takže síce skúšam raz za čas, ale nekupujem, lebo neviem, ako budem na tom do leta...
najviac ma teraz štve to fotenie na oznamko :-(
@angieska skúšali si jednu stránku? pošlem ti ju v pošte, neviem či sem môžem dať link... ja už kilečká neriešim ... vždy keď začnem držať diétu, tak mi je zle, točí sa mi hlava... radšej sa snažím sa viacej hýbať... a vravím si, že nemusím mať v mojom veku už postavu jak modelka :) a nemôžete sa ísť fotiť sami? aby ste mali fotenie za sebou a mohli vymýšlať oznamká :) my sme tiež nemali darčeky pre hostí, však dostali výslužky... aj menovky sme mali jednoduché, biele, popísané fialovým perom a po pravej strane som robila fialové mašličky... veď budeš mať krásnu výzdobu, netreba to zase prečačkávať... a rozmýšlala si aj nad niečim takým ako nejaké letné inšpirácie, napríklad mušle alebo hviezdice zakomponovať do výzdoby? :)
@lucia3006 oki, pošli :) ja diétu neriešim tiež, trochu obmedyím sladké a konečne som sa yačala hýbať - po operácii sa nedalo.... ale vôbec mi nezáleží už na postave modelkovskej, to len pre vlastnú spokojnosť a aby som nemala bruško ako tehotná skôr, ako bude tehotenské(čo bude dúfam čoskoro :-N) :-D
tie mušle sa mi začínajú pozdávať, mám doma z dovoleniek nejaké, tak asi len tak po stoloch rozháďžem....
@angieska Ja dietu neriesim uz davno.Hybat sa hybem v praci spolu s pacientmi.Ked zacnem s dietou tak to po tyzdni skonci a jojo efekt funguje stale takze to radsej neriesim, saticky mam nastastie take ze mi nevidno kilecka navyse velmi.S genetikou jednoducho nic neurobim, moja mama vyzerala tak isto ked sa vydavala a po tretom porode schudla a poriadne......a odvtedy sa jej to drzi .....takze to bude aj u mna tak, lebo som brutalna kopia mojej mamky....ehhe
@satanica ja tiež diéty neriešim, na toto ja nemám trpezlivosť :-D a šaty mám tiež také, že v nich nebude nič vidieť, keď sa poriadne zošnurujú...teda tie, čo mám zatiaľ vybrané :-)
@angieska Hhehe ja mam tiez iba vybrate, uz s adobry mesiac chystam ze ich pojde rezervovat ved uz len nejakych 157 dni do svadby......len som sa k tomu este nedostala..ale uz tento mesiac urcite musim ist
@satanica tak ja už mám zálohu zaplatenú, len ešte mám prísť tento mesiac pozrieť, majú dostať nové šaty a medzi nimi aj jedny, čo som si ja vybrala..keď budú podľa mojich predstáv, tak len prepíšeme model, keď nesadnú, ostanem pri pôvodnom a nechajú ušiť moju veľkosť :-)
Dobre ranko :) Ja sa este valam v posteli s mobilom :-D
Nemozem uz spat. Celu noc sa mi snivalo ze meskam a nic nestiham... Dokonca prvy krat (prvy sen) mi vypadla nausnica z obocia (ktoru ani nemam!!!!) a som ju zhanala po obchodoch a nevedela zohnat. Mamina mi zhanala bolerko, lebo sa ochladili. Ale cervene??!! No uplne stresy som mala. V poslednom sne sme uz hodinu meskali na obrad a potom som sa zobudila..
Tak krasny den, tu ma byt dneska krasne pocko. Vcera bolo super, sme boli s kolegami na obede a sedeli sme v zahrade. Uz nech to takto vydrzi :)
@bybi dobre ranko ... ;-) to je ale sen...ja som nemohla ani zaspat lebo vecer som sa dozvedela ze moja kamoska ktora bude aj na svadbe je tehotna nemozem este stale tomu uverit :-) taka som rada ;-) tak nakoniec ani nevymreme :D ked tolko tehuliek je
@bybi ahoj :-) ja som si už zvykla na tieto mory :-S nedávno sa mi zas snívalo, že som nebola učesaná, tak som si chcela spraviť niečo sama s vlasmi, a že to zakryjem závojom, no mala som len tento tmavý, ktorý aj mám doma :-N a ani kvety som zas nemala :-(
ale neboj sa, všetko nám dobre dopadne!!! ;-)
@dracica6663 ja som sa cez víkend dozvedela, že drahého sestra s manželom sa pokúšajú o bábo, tak som zvedavá, či sa im to podarí do našej svadby :-) bude sranda, ak by sme mali mimi naraz x-)
@simcab hej to by bolo sradna....aj moja teta je tehotna a teraz kamoska...to som zvedava kto este bude... aj jej zavidim potichu.... ja este nemozem mat :-( lebo statnice mam daleko... :-(
@dracica6663 aj ja potichu závidím |-| chcela som, aby sme už začali snažilkovať, však keby sa nám to podarilo hneď, tak na svadbe by som mala iba malinké bruško |-| .. ale drahý nechce ani počuť, a vraví, že sme sa dohodli až po svadbe :-( ale ja neviem či si on myslí, že sa nám to podarí hneď ako si on zmyslí alebo čo :-(
@simcab Simi uz nevymyslaj do svadby :) Mozno sa vam podari hned a nevies ako ti bude... Mozno dobre, ale ak ti bude zle, tak zo svadby nic mat nebudes :) Pockaj do svadby, svadbu mas len raz za zivot a nic ti neutecie za tie 3 mesiace :) A potom sa do toho (na seba) vrhnite :-D
@bybi no však ja si snažím vsugerovať, že sa podarí, ale aj tak sa bojím, že nie.. :-( viem, že máme v podstate ešte čas, no už by sme veľmi chceli obaja.. x-)
@simcab vsak to je na tom ze to nikto nevie dopredu ako dlho to bude trvat....mne zase opak vcera hovoril...aby sme skusali a ja som povedala ze nie...ze vsak nebudeš mi to az tak vidiet lebo su to len 4 mesiace ale o to nejde...