Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 aj ja mám pocit, že v mojom okolí je teraz veľa tehotných :-) tiež tak tichúčko závidím, lebo ja ešte nemôžem, kým mi cyklus nenabehne....
@simcab neboj sa, po svadbe sa vám podarí ani nebudeš vedieť ako :-) my sme sa dohodli, že sa začneme snažiť v júli cca, ale..... ešte je veľa faktorov, ktoré neviem ovplyvniť....
@simcab Simi ja viem ake to je, ked velmi chces... aj ja som vtedy co mesiac cakala a dufala, ze tento mesiac to pride... Ale neboj, vsetko bude ako ma :) A zase uzi si ten jeden dnik v zivote a potom mas nieco, na co sa zase budes moct sustredit, kedze uz nebudu svadobne pripravy :)
Ono tazko dopredu povedat, ako sa budes citit, ja som mala nevolnosti prvych 17tt, ale len rano a potom som uz bola v pohode. Moja kamoska je tehotna teraz a nebyt bruska, ani nevie a druhej zase byvalo zle cele prve 4 mesiace, ale tak ze cely den a aj z vody.. Takze ono sa to ozaj neda... Mozno keby si uz bola na svadbe 4-6 mesiac, by to bolo lepsie, lebo do vtedy uz nevolnosti vacsinou prejdu a okrem toho bruska vacsina ani nevie ze je tehu :) Ale zase aj to je individualne :)
@dracica6663 draci vy kedy by ste chceli babo?
@dracica6663 a prečo ste sa rozhodli, že sa vezmete, keď si ešte len v 2.?? ako ja nemám nič proti, len väčšinou baby chystajú svadbu až v treťom.. vieš, aby si si nemyslela, to ja len z čistej zvedavosti ;-)
@simcab hm co ja viem ako lebo sme si tak stanovili datum, a chceme si zalozit rodinu a spolu byvat (co uz spolu byvame) ale nie ako oficialne nevedia to niektori z rodiny - ty veriaci lebo to by sa nemalo ...vsak vies....a uz sme vyse 4 rokoch spolu..
@dracica6663 jasnéééé, viem.. u nás sú zas niektorí členovia rodiny ako iného sveta.. drahého starká to nešla prežiť, že bývame spolu.. a to sme spolu takmer 8 rokov =-) a jedna drahého teta ma nedávno stretla, tak sme sa tak debatili , a ja vravím, že už musím bežať domov, lebo idem variť a ešte so psom von, lebo dodko je v robote a ona sa ma spýta, že a domov kedy pôjdem?? ]-( tak jej vravím, no že už idem DOMOV! a ona: hej, ty bývaš tu?? a ja ža hej, už skoro 4 roky ]-( všetci to vedia, tak neviem čo sa robí na sprostú :-p
:@simcab a este popravde ja som to tak aj chcela...vzdy som ,,snivala,, o tom ze budem s mojim milym byvat aj chvilku samy aby sme si este ,, jeden druheho uzili,, a potom budeme sa uz starat o deticky...
len teraz...co ja viem uz mam taky pocit ze uz by som aj chcela babetko... :-D asi neviem co chcem :-D :-p
:-D niektore zenske su strasneeee
@dracica6663 Draci, ty mas kolko rokov? Sla si na vysku hned alebo si mala prestavku? Len by ma zaujimalo, ci si aj ty taka mlada ako ja:))
My si na babatko tiez este pockame, min. dva roky po svadbe to este bude nerealne, pretoze chcem dokoncit skolu - externe, ziskat nejaku prax a hlavne zarobit peniazky, lebo by sme sa potom chceli vratit na Slovensko a stavat domcek, tak aby aspon nejaky zaklad bol. Ale tiez by som uz velmi chcela, len zial to nieje az tak jednoduche.
@simcab no to urcite tolko rokov :-) my spolu zase byvame len od januara
@kacennnka no neviem kolko mas ty rokov ale ja v juli 24r. a bolo to tak...ze chcela som ist ale nedostala som sa hned tak som istla do prace...a sef ma cely rok prehovaral aby som isla na VS tak potom som suhlasila podala ziadost na ten dalsi rok a zobrali ma..tak uz sa trapim 2 r. :-D Ja mam v praci skvele podmiensky len...som chela viacej zarabat a bez VS mi nezdvihnu plat.
Tak to mate toho dost asi by ste si mali torcha zmenit tie plany....vsak to kolko rokov bude trvat az sa to vsetko podari...skola...to je jasne ! a domcek tiez dlhsie trva kym sa postavi....ale inak jasne dobre rozmyslate je doletize si zabezpecit prve taketo veci a potom mat rodinu...len zivot tak rychlo uteka...... :-S
@dracica6663 no jasne, je toho dost. Ale tak proste o tie dva roky, ked sa vratime na Slovensko, budeme byvat u svokrovcov a stavat domcek, vtedy snad uz babatko bude, vsetko sa to nejak postiha:) No ja mam 22, tak na to mame v podstate este cas ale tiez by som chcela uz aj hned.
My byvame spolu uz skoro 2 roky, sme sice v podnajme a okrem nas v byte byva este jeden par a jedna baba ale sme fajn kamarati, takze je to super. A aj tak mame sukromia dost. Keby sme sa odstahovali do podnajmu kde budeme sami, tak nas to vyjde strasne vela a radsej takto budeme este tie dva rocky a viac usetrime na domcek.
@kacennnka tak to mate dobre poriesene...aspon takto usetrite peniaze...lebo najmy su drahe...tak dufam ze to vsetko zvladnete a podari sa postavit domcek a zalozit si rodinku :-D
Nooo tak skusenost nasa - babenko sa zadarilo na prvy sup, ani sami nechapeme doteraz, tesiiiime sa ale uplne najviac :-) a nevolnosti - som v 14TT a nevolnosti neustupuju, skor sa mi zda, ze naberaju na obratkach, tak dufam, ze do toho 18TT kedy budeme mat svadbu prejdu uplne, lebo prevracat vlastnu svadbu, to ma zrovna nelaka :-)
@dracica6663 no jasne, stejne uz takto platime 250 eur mesiace (za dvoch) za najom. Za jedno-dvoj izbovy byt by sme tu platili minimalne 400 a to sa nam teda moc neoplati. Navyse ho zariadovat a podobne, ked tu nechceme ostat. Takze je to najlepsie riesenie.
@wera.g drzim palceky aby nevolnosti presli a boli ste obaja zdravucky.
Baby aj vas obcas priatel tak stve, ze vsetko ma cas a ze veci okolo svadby odmieta riesit teraz?
@kacennnka dakujem moc moja :-)
Jaaaaj to teda stve, hlavne mesiac pred svadbou ked radsej pozera telku,alebo ide cvicit,nez aby sme riesili program,menu,hosti... Keby som so vsetkym cakala kym sa rozhupe sam, nemame este vooobec nic :-D
@simcab@dracica6663 baby keď tu uť takto riešite bývanie, my tých sedem rokov striedame tak, že raz sme spolu bývali u mojich rodičov, raz u jeho a teraz sme zase u jeho rodičov. Mali sme medzi sebou dosť veľkú vzdialenosť, takže sme v podstate od začiatku denno denne spolu len nie vo vlastnom. Momentálne riešime byt a ak všetko dobre dopadne, tak snáď koncom apríla by sme už mohli bývať. Takže tento rok toho máme až až, svadba, byt ...... :-p Takže som zvedavá ako to finančne zvládneme, ale už sme to museli riešiť, keďže momentálne cestujeme každý deň 60km do práce a 60km naspäť domov. :-D
@wera.g juj zlatko mne fakt nic neprislo nechapem ...a tie nevolnosti by si mala riesit so svojim lekarom nakolko aj svadbu budete mat no pokial pekne priberas na vahe nemusi to nic byt ...ja som napriklad nevolnosti mala zoparkrat ale 4 kila som zhodila od 13 do 16.t.t a poslal aj infektologicke ale nic nezistili a prave preto ti pisem ak pekne priberas a brusenko rastie nemas sa coho bat :-) hlavne sa staraj teraz o seba a babatko a svadbu nechaj proste plynut hlavne ze sa hostia napapaju a zabavia a ze sa budu divat na den plny vasej lasky x-) ako sa tak divam do kalendara si tehotna presne od zaciatku roka presne tak isto ako som bola a termin mas niekedy na september takze cakas malu pannu a sranda by bola keby sa vase bambuľko narodilo 16.9. ako nasa princezna :-) a este jedna rada Wierka uz teraz sa priprav na leto hlavne saty,veeela letnych satociek leginky a prijemne tricka ja som to zazila ;-)