Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
chir.ocel je mierne tmavsia, teda vidno to hlavne na matnych prstenoch, ale leskle su od nerozoznania (podla mna). takze my si zrejme tiez vyberieme take, lebo tiez som vela pocula o bielom zlate, a ked si predstavim ze pri denno dennom noseni by sa nam s obruckami mohlo nieco za kratku dobu stat..... :-|
Odpovedať
jaj, no ja som zabudla predniest milemu svoj napad na obrucky z chir. ocele...musim dneska, dufam ze nezabudnem. Myslim ze nebude proti, hlavne ked cena tych chir. je o hodne hodne nizsia ako zlato... no uvidime co mi na to povie ;-)
Odpovedať
ja som včera takmer odpadla keď som videla ceny tých oceľových prsteňov.. ale nikde na nete som nenašla originál obrúčky =-)
Odpovedať
simcab tu je stranka na obrucky ;-) mas tam aj ocel aj titan. titan je drahsi, ale su krasnee vsetky :-) my budeme objednavat z tejto stranky http://www.e-prsteny.cz/uvod/
Odpovedať
jeeeej, tanicka, ďakujem pekne! :-)
Odpovedať
nemas za co, rado sa stalo, da sa tam toho vela vybrat.. my budeme brat ciste, leskle.. a dovnutra si nechame napisat nase mena.. ja budem mat priatelove a priatel moje meno :-)
Odpovedať
pošli, ktoré ste si vybrali! inak ja tiež chcem lesklé, bez kamienkov (asi) a dáme si vyryť naše mená.. teda skôr prezývky x-)
Odpovedať
tieto sa nam obom velmi pacia.. http://www.e-prsteny.cz/foto/61/12408... :-) priatel stale hovoril, ze ked sa raz budeme brat, tak chce "typicku" obrucku - lesklu a hladku :-D a nesklamal.. :-) povodne som planovala, ci si nedame mena navrch, ale to by pokazilo celu obrucku a ktovie ci by to nezatahovalo saty :-| tak mena pojdu zvnutra :-)
Odpovedať
jo a este, tam si mozes zvolit milimetre kolko chces hruby prsten..my si vyberieme bud 7 alebo 8.. ked obrucka, tak poriadne hruba :-D
Odpovedať
áno, už to mám poštudované :-) ja by som chcela skôr tie rovné, nie oblúkové (či ako to mám nazvať :-D ) a čo sa týka tých mien - ja by som nechcela mať vyryté na povrchu, kvôli tomu, že sa tam budú usádzať kadejaké špinky.. a pri každodennom nosení by to vypadalo bleee :-p a chcete titán alebo oceľ??? mne sa skôr páči tá oceľ.. myslí, že aj rora písala, že lesklá oceľ vypadá rovnako ako biele zlato.. júúúj a z tých cien som užasnutá!!! tanicka, však to ani šetriť nemusíme!!! :-D to sa potiahne aj z jednej výplaty! :-D
Odpovedať
no aj nad tymi rovnymi sme uvazovali, nam sa vlastne pacia obe.. ale skor vezmeme tie vypukle.. inak s tym usadzanim spiny mas pravdu 8-( ja mam jeden prsten kde mam vyryteho zajka playboya :-D a stale si ho musim cistit 8-( :-D takze dovnutra to bude idealne.. a ceny su bozske, to je fakt.. a dokonca aj na zakazku ti spravia prstene a mena ti mozu vyryt fontom aky im posles ;-) posles im typ pisma a oni ti to vyryju.. za nejaky smiesny poplatok.. a rora ma pravdu, ved aj ja som pisala, ze mam snubny prsten z bieleho zlata a vedla na prste mam chir. ocel a je to rovnake.. :-)
Odpovedať
zabudla som, ze chceme ocel.. titan je tmavsi :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som šťastná ako blchaaaaa.... ušetrím na prsteňoch neskutočné peniaze.. na šatách taktiež!!! júúúúj
Odpovedať
:-D tak to je super.. moja kamaratka sa vydava dva tyzdne po mne a minule sa ma pytala ci nechcem saty radsej kupit ako pozicat.. ze by ma to tak vyslo lacnejsie a rovnake saty ako by som za 500 eur pozicala.. takze vaham.. co potom s nimi 8-( starosti s predajom :-S
Odpovedať
baby asi tiez nabehnem na tu ocel, diik tani za tip take jednoduche ake sa i tebe pacia su fakt genialne, lenze zas jak to baby vyriesite s velkostou? neviem si predstavit ze ci mi poslu ( dokonca az z Ceska) spravnu velkost :-D v SR take nic nie je? simcab a hod svoju skusenost..si hovborila ze usetris i na satach :-D
Odpovedať
no tak u mňa nie je o čom.. požičovné takmer 600€.. ušitie cca 230€.. :-o
Odpovedať
600 eur za saty...hrozne :-S ...radsej pojdem v dzinsoch :-D :-D :-D
Odpovedať
biela.ruza, z tej stránky ti môžu za zálohu poslať nejaké vzorky veľkostí!!! to je super! ;-)
Odpovedať
ja si ich dám radšej ušiť ;-) a pre mňa za mňa ak by sa aj nepredali, tak sa budem do nich obliekať každé výročie :-D a aj tak by som ušetrila kopeeec peňazí... však keby som vyvalila tých 600€ za požičanie, tak to mám šatky doma cca 3 dni a idú preč.. takto dám 230€ a mám ich doma koľko chcem :-D
Odpovedať
simcab - s tym oblecenim na kazde vyrocie, to je super napad :-D :-D :-D :-D biela.ruza, staci zajst do zlatnictva, kde ti odmeraju velkost prsta a mas to.. :-) popripade si nechaj poslat vzorky ako hovori simcab
Odpovedať
Profilova fotka
Simi a kde si chces davat sit saty?
Odpovedať
simcab ja som nasla saty i za 6000 sk pozicanie a to sa celkom da :-D
Odpovedať
biela.ruza, aj ja som nasla pozicanie za 300 eur, ale keby sa mi nieco zapacilo z novej kolekcie, tak aj 500 to urcite bude.. no fakt vaham, ci si radsej kupit, ci pozicat.. kupene by ma vysli cca tak ako simcab a niektore aj lacnejsie
Odpovedať
hej ale na co ti budu? sa v nich budeš manzelovi cez sviatky ukazovat? :-D
Odpovedať
no inak ten simin napad nebol zly :-D uvidim co spravim.. mne nie je luto dat za saty aj 500 eur, ked budu pekne.. uvidim ako mi poradi priatel a svokricka :-) potom sa rozhodnem.. ty planujes pozicat?
Odpovedať
biela.ruza.. ako som už písala.. v požičovni vyvalíš peniaze za šaty na 3 dni.. ak si ich dáš ušiť za nižšiu cenu, ušetrila si a šaty môžeš potom predať.. a mne nebude ľúto keby som ich aj nepredala, pretože mám tak či tak ušetrené a šatky budú moje x-)
Odpovedať
no pozicat,lebo usitie asi vela stoji,nie???
Odpovedať
však som už písala, že som našla salón kde mi šatky ušijú za cca 230€, pričom požičanie stojí 600€.. no len mne zase nevadí, že nebudú originál pronovias.. čo by zase niekomu vadilo.. :-)
Odpovedať
ahojteee...som taká štastná, že sa k vám môžem pridať...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?