Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
chir.ocel je mierne tmavsia, teda vidno to hlavne na matnych prstenoch, ale leskle su od nerozoznania (podla mna). takze my si zrejme tiez vyberieme take, lebo tiez som vela pocula o bielom zlate, a ked si predstavim ze pri denno dennom noseni by sa nam s obruckami mohlo nieco za kratku dobu stat..... :-|
jaj, no ja som zabudla predniest milemu svoj napad na obrucky z chir. ocele...musim dneska, dufam ze nezabudnem. Myslim ze nebude proti, hlavne ked cena tych chir. je o hodne hodne nizsia ako zlato... no uvidime co mi na to povie ;-)
simcab tu je stranka na obrucky ;-) mas tam aj ocel aj titan. titan je drahsi, ale su krasnee vsetky :-) my budeme objednavat z tejto stranky http://www.e-prsteny.cz/uvod/
nemas za co, rado sa stalo, da sa tam toho vela vybrat.. my budeme brat ciste, leskle.. a dovnutra si nechame napisat nase mena.. ja budem mat priatelove a priatel moje meno :-)
tieto sa nam obom velmi pacia.. http://www.e-prsteny.cz/foto/61/12408... :-) priatel stale hovoril, ze ked sa raz budeme brat, tak chce "typicku" obrucku - lesklu a hladku :-D a nesklamal.. :-) povodne som planovala, ci si nedame mena navrch, ale to by pokazilo celu obrucku a ktovie ci by to nezatahovalo saty :-| tak mena pojdu zvnutra :-)
áno, už to mám poštudované :-) ja by som chcela skôr tie rovné, nie oblúkové (či ako to mám nazvať :-D ) a čo sa týka tých mien - ja by som nechcela mať vyryté na povrchu, kvôli tomu, že sa tam budú usádzať kadejaké špinky.. a pri každodennom nosení by to vypadalo bleee :-p
a chcete titán alebo oceľ??? mne sa skôr páči tá oceľ.. myslí, že aj rora písala, že lesklá oceľ vypadá rovnako ako biele zlato..
júúúj a z tých cien som užasnutá!!! tanicka, však to ani šetriť nemusíme!!! :-D to sa potiahne aj z jednej výplaty! :-D
no aj nad tymi rovnymi sme uvazovali, nam sa vlastne pacia obe.. ale skor vezmeme tie vypukle.. inak s tym usadzanim spiny mas pravdu 8-( ja mam jeden prsten kde mam vyryteho zajka playboya :-D a stale si ho musim cistit 8-( :-D takze dovnutra to bude idealne..
a ceny su bozske, to je fakt.. a dokonca aj na zakazku ti spravia prstene a mena ti mozu vyryt fontom aky im posles ;-) posles im typ pisma a oni ti to vyryju.. za nejaky smiesny poplatok..
a rora ma pravdu, ved aj ja som pisala, ze mam snubny prsten z bieleho zlata a vedla na prste mam chir. ocel a je to rovnake.. :-)
:-D tak to je super.. moja kamaratka sa vydava dva tyzdne po mne a minule sa ma pytala ci nechcem saty radsej kupit ako pozicat.. ze by ma to tak vyslo lacnejsie a rovnake saty ako by som za 500 eur pozicala.. takze vaham.. co potom s nimi 8-( starosti s predajom :-S
baby asi tiez nabehnem na tu ocel, diik tani za tip take jednoduche ake sa i tebe pacia su fakt genialne, lenze zas jak to baby vyriesite s velkostou? neviem si predstavit ze ci mi poslu ( dokonca az z Ceska) spravnu velkost :-D v SR take nic nie je?
simcab a hod svoju skusenost..si hovborila ze usetris i na satach :-D
ja si ich dám radšej ušiť ;-) a pre mňa za mňa ak by sa aj nepredali, tak sa budem do nich obliekať každé výročie :-D a aj tak by som ušetrila kopeeec peňazí... však keby som vyvalila tých 600€ za požičanie, tak to mám šatky doma cca 3 dni a idú preč.. takto dám 230€ a mám ich doma koľko chcem :-D
simcab - s tym oblecenim na kazde vyrocie, to je super napad :-D :-D :-D :-D
biela.ruza, staci zajst do zlatnictva, kde ti odmeraju velkost prsta a mas to.. :-) popripade si nechaj poslat vzorky ako hovori simcab
biela.ruza, aj ja som nasla pozicanie za 300 eur, ale keby sa mi nieco zapacilo z novej kolekcie, tak aj 500 to urcite bude.. no fakt vaham, ci si radsej kupit, ci pozicat.. kupene by ma vysli cca tak ako simcab a niektore aj lacnejsie
no inak ten simin napad nebol zly :-D
uvidim co spravim.. mne nie je luto dat za saty aj 500 eur, ked budu pekne.. uvidim ako mi poradi priatel a svokricka :-) potom sa rozhodnem..
ty planujes pozicat?
biela.ruza.. ako som už písala.. v požičovni vyvalíš peniaze za šaty na 3 dni.. ak si ich dáš ušiť za nižšiu cenu, ušetrila si a šaty môžeš potom predať.. a mne nebude ľúto keby som ich aj nepredala, pretože mám tak či tak ušetrené a šatky budú moje x-)
však som už písala, že som našla salón kde mi šatky ušijú za cca 230€, pričom požičanie stojí 600€.. no len mne zase nevadí, že nebudú originál pronovias.. čo by zase niekomu vadilo.. :-)