Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@trdielko149 viem, že keď moja maminka robila čašníčku v reštike, tak dostávali 800-1000sk
Odpovedať
Profilova fotka
@gabinkas nejake ine saty, aby ma videl az pred oltarom ako nevestu :-N
Odpovedať
@ladyjh to je sila, to ma nenapadlo. Ja by som tiež chcela aby ma videl až v kostole, no uvidíme, ako to dopadne :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dakujem moja ja som robila casnicku tiez ale v cateringovej spolocnosti a robili sme 24 hodin vkuse aby sme vsetko nachystali pre 1500 ludi !!! a dostala som 45 eur a bola som ako blcha prestastna a bolo to 3 roky dozadu ...takze sa mi zda vela dat studentom tolko isto ked budu obsluhovat "len" 60 ludi ... a makat nebudu vkuse 24 hodin .....
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 ďakujem za ukážku, prečo by som sa mala smiať, vyzerala si super, kočka :-D a musím povedať, že sa s drahým k sebe až nenormálne hodíte, ste fakt krásny párik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no hej, no.... tak porozmýšľam, niečo mi napadne snáď....
Odpovedať
Profilova fotka
@gabinkas aj ja si myslim. Ze som statocna? :-N Moj si mysli,z e moje svadobne saty su modre - ja aj s jeho mamou hho tahame za nos. Tak asi budem mat na odobierku modre letne saty......... A v kostole biele. Tak sa budeme skerit na mojich satach, a ako som ho takala za nos, aspon nebudeme stresovat a panikarit okolo sabasa v kostole. Taky je plan............ :-) Ty mas ako saty?
Odpovedať
@ladyjh ty kokos, to je super nápad. Určite bude riadne prekvapený, si mi dala teraz chrobáka do hlavy :-D ja mám už zajednané šaty a strašne by som chcela aby ma drahý videl až v kostole prvýkrát v nich, tak uvidím čo spravím, možno sa nechám motivovať tebou. Ale ako sa stíhaš prezliecť ??? nepôjdeš do kostola s ním ??
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh ja tiež môjho naťahujem, že mám veľmi širokú sukňu - jemu sa totiž široké sukne nepáčia, ale ja ho presviedčam, že mi perfektne sadli a chcem ich :-) ale mňa uvidí skôr, my sa ideme fotiť pred obradom
Odpovedať
@angieska @gabinkas @ladyjh Baby ako to vydrzite? ;-) Ja by som to "musela" vytarat... :-D :-D aj som teda drahemu hned povedala, ake mam saty a potom ked ma chytili pochybnosti, tak som mu aj fotku ukazala.... Taky bol zlaty, ako ma utesoval, ze saty su pekne ... :-D :-D
Odpovedať
@beronsche no ja tiež s tým mám problémy, aby som mu ich neukázala, ale povedala som si, "poverčivá", že radšej nie .
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche no nejak to vydržím :-D ale mám to ľahšie tým, že nie sme spolu každý deň, aj keď už chudáčik hundral, že už všetci videli fotky, len on nie :-D ale aspoň to bude prekvapenie, teším sa, ako sa bude tváriť, keď ma uvidí :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ja som jednoznačne drahému šaty musela ukázať, lebo som chcela, aby sa aj jemu páčili.. a páčili sa mu x-) stále mi vraví aké sú krásne :-) ach, baby, inak mám dosť nervy z peňazí na svadbu :-( ako tak rátam, tak nám to nejak nevychádza do svadby mať toľko, koľko by sme chceli :-( neviem ako to poplátame.. ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
AHojte kocky :) Tak som tu na chvilku :) Vidim ze sa bavite o satach :) Moje uz od septembra visia doma v skrini, ale drahy ich este nevidel a ani ich nechce vidiet :) Tiez chce mat prekvapko :) A ja mu ani nehovorim ako budem mat vlasy a ine, nech ma kompletne prekvapko :) A ako sa mate nevesticky? Konecne je tu piatok :)
Odpovedať
@bybi ja tiež mu nechcem nič o sebe prezradiť, pre istotu, nech to je celé prekvapenie :)
Odpovedať
@angieska toto isté aj môj hovorí, že no, všetci to videli, len on nie .... ale je zlatý, lebo mala som fotky v počítači doma, som ich niekam posielala a myslela som si, že som ich vymazala, a oni sa ešte niekde v tom PC zobrazili. mala som pomenovaný ten súbor že "šaty", tak povedal, že to nepozeral, ked nechcem aby ich videl skôr. tak mu verím :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja som saty vyberala s mojim drahym. Pani v pozicovni sa síce tvárila zvláštne, ale bolo to super. Aj popolnočné...apropo nevadí, ked mám popolnocné krátke obtiahnuté? su super aj postavu mam ok, len mi prídu príliš sexi, neviem...=))))) co vy na to?
Odpovedať
@ika84 hádam nevadí, ked sa ty v nich cítiš dobre. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ika84 ja mam tiez kratke a uzke :) @gabinkas Ja tiez chcem aby mal prekvapko :) Nieco na pobavenie :) : http://www.topky.sk/cl/11/1263931/FOT...
Odpovedať
akurat mi ten moj poslal sms, ze citujem:" este 42 dni a budeme svoji.." - musel pozerat do kalendara, kedze nema k dispozicii mojasvadba odpocitavac.. :-D :-D A ja som na to dnes tiez myslela... no asi sme rovnako naladeni.. :-D :-D
Odpovedať
@simcab simi nebud smutna, iste sa vam to podari nejako do svadby poriesit s korunkami.. ;-) @bybi veru konecne piatok.. uf to bol narocny tyzden... Mate nejake plany na vikend?
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche my zatial ani nie, mali sme minuly tyzden dost plny, tak snad trosku oddychnut a doma by sa poriadne poupratovat zislo.. Stale sa to odklada ked je pekne, ideme radsej von, ale nema byt nejake extra pocko tak to konecne snad spravime, aj letne a zimne veci by uz bolo treba potriedit, ja mam vsetky letne veci na streche, tak to musime dat dole a vyhodit tam zimne :) Vy mate ake plany?
Odpovedať
@bybi dnes maju prist dvaja kamarati na navstevu, tak sa tesim.. Jednemu som uz vcera pripravila hostovsku, druhy bude musiet spat v podkrovnej izbe, co je tak trosku sklad, kedze mi tolko izieb ani nepotrebujeme.. :-D :-D Uplne sa vyzivam v tom, ze mame cely domcek pre seba, v kuse vsetko luxujem.. :-D :-D Vy pojdete este raz domov pred svadbou, ci az rovno na svadbu? Ja zacinam byt s toho nervozna, ze az rovno "na hotove" pridem... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche uz rovno na svadbu :) Ideme tyzden pred svadbou :) Vy kolko pred idete? A aky mate velky domcek? 2 ci 3 bedroom? :)
Odpovedať
@bybi v nedelu pred svadbou budeme doma.. :-) 3-bed ale jedna je attic a je sice zariadena, ale nie je tam radiator.. Vy mate aky?
Odpovedať
Profilova fotka
@gabinkas @beronsche @angieska Ani ja neviem ako som to vydrzala nepovedat mu to. Vsetci ostatni vedia - jeho mama, moja suseda, tak sa chichoceme spolu. Do kostola nejdeme spolu - on pojde na aute s mamou a jeho bratom, a ja s mojim tatinom. Drahy ma bude cakat pri oltari. Moje saty sa mi lahko oblecu, su na zips, sup do nich vleziem a je to :-D Co mate naplanovane na vikend? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh no ja som sa už pár krát skoro preriekla, ale nakoniec som sa vždy spamätala :-D mal aj dva týždne u seba doma zložku s mojimi šatami, keďže som mala u neho zálohovaný disk, ke´d mi zblbol počítač, ale našťastie o tom nevedel :-) a sám mi potom povedal, keď som to vymazovala, že on by nepozrel, že chce prekvapenie :-) u mňa je víkend jasný - maľujeme doma kuchyňu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche @bubi baby my ideme teraz domov 2 mesiace pred svabbou, potom ideme autom odtialto tyzden pred svadbou. :-) Prajem pekny vikend. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska juj ja rada malujem, aj my sme si premalovali cely dom. Pridem ti pomoct? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh kľudne poď :-) určite ti nejakú robotu nájdem :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?