Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@beronsche z toho si nic nerob mne tiez povedal ze to bude katastrofa ze vsetci budu pozerat na nas... :-D :-D :-D ja tiez som este nikdy netancovala pred rodinou ale tak...nebojim sa zatial...je to daleko :-) a moj je taky hamblivyy ze ked neutecie z parketu a nebudem ho musiet nahanat tak bude superrr :-D :-p
@simcab to je naozaj nadherna piesen :)
my sme si zatial vybrali pesnicku od shanie twain - from this moment...ma nadherny text aj melodiu, len je trosku dlhsia, takze drahy ma bobky, ze tak dlho ma tancovat pred vsetkymi hostami :-D
Inak kocky krasne sviatky vam zelam, hlavne vela oddychu a malo vody :-D
@dracica6663 to nebude valčík, budeme tancovať slaďák, ale nie taký klasický, budeme tam mať nejakú tú otočku a na záver záklon, na viac si netrúfneme :-p
baby caute:) tiez prajem krasne sviatky :)))
no, uspesny vikend za nami - zohnali sme v polsku (v obchode, nie na trhu) krasne topanky pre tomiho k obleku :)) bued fesi:)) a tomi mi kupil (zaplatil:)) ) nadherne svadobne spodne pradlo:))) tak sa tesim :))) a teraz som sa pozerala do pc, do zlozky kde mam ulozene veci co sa mi pacia ohladne svadby a presne toto pradlo som tam mala..uplne som zabudla, ze tam nieco take mam:)))
ahojte baby, tak uz sme vymysleli miesto na fotenie, bude to druzstvo u nas na dedine. Ale mam choru kadernicku a aj druha alternativna kadernicka tu sobotu nemoze cesat, takze neviem kto mi spravi uces. V kvetinarstvach ma doslova odhovarali od mojej svadobnej kytice a odmietli mi ju spravit, ale v jednom kvetinarstve kde by mi ju spravili si vypytali 3 eura za jednu pivoniu. Drahy este nema kupene topanky ale asi budeme kupovat fretz men, goratexovu obuv za 100eur, celkom prijemna cena na to aka je to kvalitka. No a ja si idem dat v utorok vycistit a upravit saty na moju velkost. A cely tyzden taham dvanastky, hned zajtra robim dvanastku. Tak vam teda poprajem krasne velkonocne sviatky, vela vody, sibacov a kolacikov
ahojte baby tak ake ste mali sviatky?my skarede,s vycitkami,s hlavmai v smutku :-( este vcera to sme to predychali akotak a tesili sa ale dnes nas "to zabilo" svadba sa pravdepodobne 47 dni pred dnom "D" uplne rusi vezmeme sa v kostoliku ako to je naplanovane ale hostinu zrusime uplne a hned po sobasi pojdeme pri more na svadobnu cestu ... neviem ci si ta nasa "pseudorodina ktora nas pozna len ked nas potrebuje" zasluzi tam byt v nas velky den s nami iste to este nie uvidime este ako sa rozhodneme vieme ze prideme o zalohy a tak ale ...no ja neviem ako to poriesime nakolko uz sme pozvali vsetkych hosti ...... :-(
@trdielko149 ahoooj moja, to je mi moooc ľúto, že vám rodinka robí takto zle... :( nenechajte si pokaziť svadobné prípravy a ani váš veľký dník... asi to nechceš rozoberať, čo sa presne stalo, keď to chcete všetko porušiť, ale dúfam, že to dopadne všetko dobre a budete s manželom na svoj veľký deň len v dobrom spomínať...
ahojte.tak sviatky za nami, zase začína kolobeh... ako ste sviatkovali? ja som mala drahého doma, takže paráda :-) len to nejak rýchlo zbehlo :-| ale stihli sme bižutériu kúpiť a konečne sa aj pofottiť na oznamko :-) už som poslala kamarátke fotky a teraz už len čakať, kedy sa k tomu dostane :-)
@trdielko149 joj, mrzí ma, že sa vám to tak kazí, držím palce, aby to dopadlo dobre....
ahojte, my sme uz oznamenia cez sviatky rozdali...bolo fajn aj ked sme sa pohadali v sobotu ale potom uz bolo dobre...Vcera ma nikto neoblial ako kazdy rok :-) takze som bola sucha :-)
@gabinkas ano lebo nechodime casto k rodine ked byva daleko a teraz sme vyuzili prilezitost ze sme boli na sviatky u kazdeho koho pozyvame na svadbu, tak sme im dali oznamenia :-)
ahojte :-)
no tak ja už mám ponacvičované, ako sa nosí obrúčka, každý deň ju navliekam :-D
v piatok sme boli na tom "predsvadobnom" fotení a bolo úplne úžasne.. počasie nám vyšlo, nálada bola super.. boli sme v krásnom prostredí, proste úžasný deň.. fotky neviem kedy budú, možno aj tento týždeň, ak bude mať kamarát čas nám ich priniesť.. ale isto budú super, lebo on je strašne šikovný :-) a možno potom spravíme fotkové oznamko, ak budú úžasné tie fotky.. x-)
@simcab jeeeej simi, aj my sme sa boli fotiť v piatok :-) taktiež super nálada, celé doobedie sme zabili :-) fotil nás bratranec mojim foťákom, viac ako 200 fotiek narobil, každý deň si ich prezerám :-)