Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 veru je, to sa nestáva moc často. :-| Ja som sa na obed tak dobre napapala, že sa mi teraz chce strašne moc spinkať |-| A dnes ešte aj do piatej v práci :-S , tak sa mi nechceeeee
ja som tu na chvilku tiez, aj ja som unavena. Vcera sme boli v kine a dneska v praci dospavam. Ale este zajtra a zase nas caka 4-dnovy vikend x-) aj ked pocasie nehlasia najlepsie :-|
@bybi tak to máš super, tento rok ako naschvál vyšli sviatky 1. a 8. máj na nedeľu ]-( , prečo aj my to nemáme tak, že keď vyjde nejaký sviatok na víkend, tak sa nahrádza v pondelok alebo v piatok :-( aspoň sa mi zdá, že to tak niekde je
@bybi no ja zase piatok nejdem do prace bude doma sa ucit lebo mam skusku piatok a aj sobotu... tak sa vyspinkam :-D
@z.junasova to je strasne tak dlho v praci ja tu som do 15 h. a idem domov...inak ked nie je praca je strasna nuda pomaly cas leti...alebo sa vlecie ]-(
ahojte ženušky :-) veľmi dlho som tu nebola, sem tam som niečo len prečítala, ale nestíhala som písať.. Ako sa mávate, čo máte nového? :-)
@angieska my sme robili srdiečko z takej točenej vŕby, dá sa ošúpať, je to také pekné bledučké drevo, tie tenké konáriky sme prepletávali a tak sme srdiečko spravili - máme ho v obývačke pri mojej zásnubnej kytičke a všetci nám ho vychvaľujú, možno aj tak by ste si to mohli vymyslieť :-)
@angieska hmmm neviem niekomu som ju tu už tuším posielala, ak nájdem doma v pc pošlem, ak nenájdem odfotím, ale neviem ako pošlem, šikula som stratila kábel od foťáku :-N
@angieska veď toto, hlavne že som ešte aj náš foťák chcela na svadbe kamoške do ruky šupnúť :-D ako asi by to chcelo generálny poriadok, možno by sa niekde aj našiel kábel, ale že mne sa tak nechce :-D
@angieska hej hej pochopila som, len som si srandu robila, lebo už rok drahého otravujem, že po svadbe si chcem zrkadlovku kúpiť, hehe tak by som mala o dôvod viac :-D
ahojte babule :-) celý deň to tu sledujem, no nedá sa mi v robote prihlásiť, tak nemôžem písať :-( zatiaľ nevieme čo sa to deje, ale teda absťáky mám poriadne :-N
@wera.g mojka, dúfam, že ti už je lepšie ;-)
@wera.g weruš, dnes som ráno pozerala teleráno, a bola predpoveď počasia na týždeň dopredu.. no moja zlatá, ty si si aj počasie objednala! x-) má byť od utorku krásne, cez víkend teploty do 25 stupňov!!! x-)