Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 veru je, to sa nestáva moc často. :-| Ja som sa na obed tak dobre napapala, že sa mi teraz chce strašne moc spinkať |-| A dnes ešte aj do piatej v práci :-S , tak sa mi nechceeeee
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu na chvilku tiez, aj ja som unavena. Vcera sme boli v kine a dneska v praci dospavam. Ale este zajtra a zase nas caka 4-dnovy vikend x-) aj ked pocasie nehlasia najlepsie :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to máš super, tento rok ako naschvál vyšli sviatky 1. a 8. máj na nedeľu ]-( , prečo aj my to nemáme tak, že keď vyjde nejaký sviatok na víkend, tak sa nahrádza v pondelok alebo v piatok :-( aspoň sa mi zdá, že to tak niekde je
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova u nas to tak je, ale my mame za cely rok 8 sviatkov a SK 22, tak sa ani necudujem ze ich nenahradzaju :-N
Odpovedať
@bybi no ja zase piatok nejdem do prace bude doma sa ucit lebo mam skusku piatok a aj sobotu... tak sa vyspinkam :-D @z.junasova to je strasne tak dlho v praci ja tu som do 15 h. a idem domov...inak ked nie je praca je strasna nuda pomaly cas leti...alebo sa vlecie ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 aj ja som inak do 15h., len v stredu máme dlhý deň, ale za to v piatok môžeš ísť domov o jednej, takže sa to vykompenzuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) ja už som doma, zajtra máme poradu dlhšiu, takže si v robote posedím :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ženušky :-) veľmi dlho som tu nebola, sem tam som niečo len prečítala, ale nestíhala som písať.. Ako sa mávate, čo máte nového? :-) @angieska my sme robili srdiečko z takej točenej vŕby, dá sa ošúpať, je to také pekné bledučké drevo, tie tenké konáriky sme prepletávali a tak sme srdiečko spravili - máme ho v obývačke pri mojej zásnubnej kytičke a všetci nám ho vychvaľujú, možno aj tak by ste si to mohli vymyslieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g jej weri, nemáš fotku? ja zberám terazinšpirácie, kde vidím dačo zaujímavé :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska hmmm neviem niekomu som ju tu už tuším posielala, ak nájdem doma v pc pošlem, ak nenájdem odfotím, ale neviem ako pošlem, šikula som stratila kábel od foťáku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g :-D skús presvedčiť foťák, aby len tak pľuvol fotku do počítača :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska aby som začala trénovať moje presviedčacie schopnosti :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@wera.g trénuj, trénuj, budeš ich ešte veľmi potrebovať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska veď toto, hlavne že som ešte aj náš foťák chcela na svadbe kamoške do ruky šupnúť :-D ako asi by to chcelo generálny poriadok, možno by sa niekde aj našiel kábel, ale že mne sa tak nechce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g radšej kúp iný :-D a ten druhý, keď nájdeš, budeš mať ako zálohu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska myslíš iný foťák? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g stačí kábel, foťák predsa máš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska hej hej pochopila som, len som si srandu robila, lebo už rok drahého otravujem, že po svadbe si chcem zrkadlovku kúpiť, hehe tak by som mala o dôvod viac :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g nooooo, tak vidíš, tak kašli na káble, kupuj foťák :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska veď toto :-D ale nie, doma sa ti to pokúsim nájsť, ak nie pohľadám ten blbý kábel (aspoň kým nebude druhý foťák) :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g dobre, diki weri :-)
Odpovedať
ahojte babule :-) celý deň to tu sledujem, no nedá sa mi v robote prihlásiť, tak nemôžem písať :-( zatiaľ nevieme čo sa to deje, ale teda absťáky mám poriadne :-N @wera.g mojka, dúfam, že ti už je lepšie ;-)
Odpovedať
=-) =-) =-) a vám sa všetkým čo robí??? =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab prečo simi? ja som dnes mala dlhý deň v robote, poradu, teraz akurát odisšla kamoška s malou dcérkou a idem auto do garáže odviezť :-)
Odpovedať
@angieska no včera a dnes sa tu nič nedeje.. mne sa nedá stále v robote prihlásiť, ale som stále nakúkala, že budem aspoň čítať, no nebolo čo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab hej, pozerám, že žiadne príspevky nie sú....asi každý už ignoruje :-(
Odpovedať
@simcab @angieska ja tiez nakukam, ale ked tu nic nie je, tak neviem, co mam pisat... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dobré ránko Simi :-) Dnes zase nič nestíham, ale aspoň dačo napíšem, aby si mala čo čítať :-D
Odpovedať
@angieska dobré ránko :-) no už mi to konečne spravili, a môžem aj písať.. ale si veľmi zlatá, že si mi napísala ;-) x-)
Odpovedať
@wera.g weruš, dnes som ráno pozerala teleráno, a bola predpoveď počasia na týždeň dopredu.. no moja zlatá, ty si si aj počasie objednala! x-) má byť od utorku krásne, cez víkend teploty do 25 stupňov!!! x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?