Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
joooj, drahý robí problémy s obrúčkami :-D vraj také ako chcem ja (tanicka, tie hladké!) mi vysústruží hocikedy :-D no a ani hranaté sa mu neľúbia :-S boooože, však ju ani nosiť nebude! :-D ale tak možno sa prispôsobím :-D
biela.ruza, ja som bola presvedčená, že len hladké, ale páčia sa mi tiež také s jednou drážkou na kraji.. čiže väčšina by bola lesklá, potom drážka a zvyšok matný.. hmmmm
http://www.e-prsteny.cz/view.php?f=fo...
niečo také ale lesk/mat naopak
biela ruza my si prstene budeme kupovat kazdy zvlast, takze v konecnom dosledku sa k sebe nemusia vobec hodit, ale myslim si ze to nikto ani nebude riesit si myslim ze je to jedno, teda aspon pre nas :-) neberiem to nejak tak ze obrucky musia nutno k sebe pasovat ;-) hlavne ze budeme mat prstene ktore sa nam pacia
simcab aj ja som sa s obruckami prisposobila ale neviem ci to je dobre,ked som ju mala na prste mala som zmiesane pocity,taka hruba sa mi zda a ja mam jemnu ruku ani prsty nemozem dat poriadne k sebe aaa ]-( ale som chcela aby drahy mal radost a on az ked sme si ich skusali si vsimol ze sa mi nepaci..teda vlastne aj ja som si to poriadne vsimla az vtedy lenze to uz boli zaplatene :-D budem si musiet zvyknut
hainy no veru :) to som si popestovala kamaratkinho synceka a veru taky bol krasny ze by som aj ja take hned brala :-D :-D :-D asi sa pridam k vam, co zacnete na babatkach "pracovat" hned po alebo tesne pred svadbou :-D
dievčatá, ako ste prežili tento krásny slniečkový víkend???
ja som bola včera aj dnes v záhrade - včera som posiala a dnes som plela kvetinové záhony :-)
Ahojte. Aj my sme mali krasny slnecny vikend :-) V sobotu sme boli v Kosiciach a v nedelu sme boli len tak vonku no krasne bolo. Dufam ze aj dnes tak bude ...
rora No vidis .. staci drzat maleho drobca v naruci a hned ta to chyti ze? x-)
no tak to ja keď som vegetila včera na teraske, tak som si predstavovala ako by tam bolo miminku fajne :-) bábo môže spinkať v kočáriku, maminka sa môže starať o kvietky, alebo vegetiť.. áááách
ahojte tak my sme tiez mali pekny vikend boli sme sa v meste poprechadzat a unavit psika pomohlo :-) a v nedelu sme si boli zahrat volejbal a teraz ma strasne bolia ruky a potom ma bol mily ucit soferovat a tak som sa zapotila od strachu ze uz ani nechcem ist na vodicak ale dovtedy si to asi este sto krat rozmyslim :-) a teraz sa ucim na skusky a uz mam toho plne zuby uz aby som mala po statniciach a bola svadba