Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
pozerali ste svadbu princa Williama ? ja som to nevidela...ale pozerala som si fotky....mne sa tam nic ani nepacilo...nevesta je pekna ale saty sa mi nepacili tak moc ...,,obycajne,, ....
dobré ránko :-) tak ja som si konečne vstúpila do svedomia, a idem niečo robiť s tou mojou postavou.. ráno som dala 30 brušákov :-N a pekne krásne do práce na bicykli.. večer pôjdem behať so psom, ak bude vládať.. čiže aktivita by aj bola, horšie je to u mňa s jedením.. absolútne sa neviem prinútiť jesť zeleninu. v obchode ma ani nenapadne niečo nakúpiť :-( ešte tak ovocie raz za čas, ale inak je to hrôza.. raňajky u mňa nehrozia, väčšinou mám až obed, potom až večeru.. pomedzi to nejaký keks, občas jablko alebo banán, hrozno.. ach, asi to budem mať ťažké.. :-( kurnik, ale zo 3-4 kilečká musím dať dole bezpodmienečne! :-(
@dracica6663 drači, ja som to tak zbežne pozerala popri práci.. bolo to krásne.. mne sa tie šaty páčili práve tým, že boli také jednoduché.. mne sa strašne páčil ten jej závoj x-) a celkovo som bola taká vzrušená či čo, ako keby som už ja mala svadbu x-)
@simcab ;-) to aj mna dojme ked pozeram si videa svadieb............
nevidel niekto video svadby v kostole...ale vsetko co hovoria a ako to prebieha, to by som si rada pozrela ale nikde to nemozem najst :-(
@dracica6663 nie, máme za ním ísť až neskôr.. vravel, že keď budeme mať absolvované náučenstvá.. a to on nemohol vedeiť, že my budeme šikovní a absolvujeme ich v priebehu 6 týždňov :-D čiže až niekedy o mesiac pôjdeme za ním..
@dracica6663 hm... no u nás sú všetky svadby v kostole, takže všetky dvd, čo mám požičané, sú aj s celým obradom v kostole.... nemáš niekoho, kto by ti to požičal?
@dracica6663 tak podľa mňa je zbytočné ísť 3 mesiace pred svadbou dohadovať obrad.. lebo už vlastne iba kvôli tomu za ním máme ísť.. a vlastne ešte aj mená svedkov máme priniesť.. =-)
@lucia3006 skore uzdravenie manzelovi je mi to luto az teraz to citam :-|
@dracica6663 vy mate sobas aj s omsou?my mame iba sobas v piatok mame stretko uz druhe s fararom ako prebieha sobas to viem trva to najviac cele 40 minut a to aj s podpisovanim,s uvodnou 5 minutovou piesnou vsetky ceremonie v kostole najviac ... ;-)
co sa financii tyka zial bohu nasi spolocni znami su akurat v rozvodovom konani prave koli financiam spolocny ucet a vzajomne vycitanie si preco ona potrebovala to a to a preco manzel kupil to a tamto takze my sme rozhodnuti ze to ostane tak ako to mame teraz cize 2 ucty :-) len si zmenim banku asi uvidime momentalne nemaju dobre bezne ucty a zatial mam studentsky do 26 rokov ucet mozno ho budem moct mat aj ked sa vydam uvidime :-)
@trdielko149 my sme sa o tom ani nebavili ale tiez chcem dva ucty je to lepsie vsak ,,peniaze,, budu spolecne, tak ci tak ked nieco budeme chciet kupit kupime to spolocne alebo on kupi nieco a ja napr. jedlo, a ine vydavky...Tak to mame aj teraz, ja setrim na svadbu a on plati vydavky....a po svadbe uz budeme mat viacej penazi ked nebudem musiet setrit...
Ale rozmyslala som ze si tam nejake setrenie do buducna..
To je nejako vela 40 min. ja som pocula ze S OMSOu je to okolo 45 min. nie je to ani hodina....tak neviem vsak uvidim co nam povie knaz
my sme mali doteraz kazdy svoj ucet aj ked peniaze spolocne, ale asi pre rokom sme si otvorili spolocny a je to ovela lepsie, nam to aspon vyhovuje viac...
@trdielko149 to je pravda ze keby sme sa rozchadzali, bude to zlozitejsie, ale preco to mam teraz riesit??? Clovek niekdy nevie co sa stane. A mame spolu dom, zariadenie v dome, auta a co ja viem co este, ten ucet uz bude to najmenej co by bolo treba rozdelit. A ked sa dvaja rozvadzaju, vycitaju si uplne vsetko, nie len co kde kto minul. Mne to pride prirodzene mat spolu vsetko, ved sme rodinka :)
@bybi ja som ina,my sme ini oni si to nevycitaju teraz v rozvodom konani oni si to pocas celych 10 rokov manzelstva vycitali ked odisli z uctu peniaze a ona ich minula na nejake drahsie jedlo lebo mu chcela spravit dobru veceru dosiel domov cely nasraty vies ...a nasi dalsi znami ...ehm ehm spolocny ucet maju tiez a ona sa NEMOZE licit lebo kozmetika stoji vela penazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze prikladov v mojom okoli viac nez dost nato aby sme vedeli ze jednoducho financnu slobodu chceme mat ...sme rodinka uz 2 roky a mame ine ucty a vyhovuje nam to jednoducho ..konci nam uver tie peniazky budeme setrit ale nie vsetky chceme malej zalozit poistenie nejake lepsie ... ;-)
kazdy nech si urobi ako chce mna by ani stado volov nepresvedcilo o spolocnom ucte :-D
@trdielko149 ved presne, kazdy ma tak ako mu to vyhovuje :) My sme mali kazdy svoj ucet ale peniaze aj tak spolocne, teraz mame spolocny ucet a nam to vyhovuje, Ale zase ja sa nemusim spovedat za kazdu korunu a tak isto ani moj, takze mozne preto nam to funguje. Urcite by mi nevyhovovalo mat spolocny ucet a stale vysvetlovat, kde som co kupila :) A uz vobec nie ze by som nieco kupovat nemohla vobec!!! 8-(
A je to tak, kazdy sme iny, kazdemu ine lepsie vyhovuje a kazdy si podla toho aj spravi :)
ahojte babulky :-)
my máme zatiaľ účty oddelene, ale budeme fungovať na jednom - už teraz máme karty tak, že kto chce si vezme ktorú chce a všetky veci čo musíme platiť platíme spolu, a nikdy nikto nikomu nevyčíta že si kúpil to a to.. O väčších výdavkoch sa dohadujeme spolu, ale absolútne neriešime každé evríčko, ani nič také.. Ono my od začiatku vzťahu fungujeme tak spoločne, nikdy sme nič nedelili 2, vždy automaticky spolu.. A teraz - budeme 1 rodinka, máme svoju domácnosť, všetko platíme spolu a všetko máme tak, že je naše - nie tvoje, či moje.. A už vôbec peniažky - sú naše a preto, načo ich mať na 2 účtoch a aj zbytočne platiť poplatky 2 bankám.. :-)
Takto je to u nás, ale samozrejme každá máme na to iný názor :-)
no my máme každý svoj účet a drahý má ešte jeden navyše v banke, kde pracuje, takže má výhody. účty nám ostanú, všetky sú bez poplatkov, takže toto neriešime, jedine prehlásime jeden za spoločný, kde bude chodiť výplata a odtiaľ prepošleme na sporiaci a na nečakané výdavky. dohoda je, že ja mám na starosti jedlo a veci do domácnosti, ale keďže nákupy väčšie budeme spolu riešiť a už teraz má predstavu, koľko čo stojí, nebojím sa, žeby mi vyčítal nákupy :-) a samozrejme veľké výdavky spoločne budeme rozhodovať... dva účty by neboli bohviečo, keďže naše platy sa porovnávať nedajú, tak by som bola stále v strate a on by mal navyše, takže dokopy to dať je jednoduchšie 8-)
inak baby napadlo ma nebude dufam blbe ked chceme ist my dvaja spolu k olatru???? lebo ja nechcem aby ma odniesla k oltaru mama a draheho mama neodnasala ani jedno zo svojich deti a zenila uz 2 synov a 2 dcery vydavala preco by akurat jeho mala a tiez sice mam v rodine aj drahy muzov ale ani k jednemu necitim a nemam vztah taky aby ma nielsi k oltaru a tak chceme ist my dvaja spolu za "ručičky" Emmuska uvidime aku bude mat naladu :-)
no zatiaľ máme aj my dva účty, ale už prechádzame na jeden spoločný. Od začiatku vzťahu sme tiež fungovali spoločne, spoločné fiancovanie všetkého čo sa kupovalo, platilo, účty a pod. navzájom si dôverujeme vieme kto koľko za čo platí, drahý aj tak pozná každý jeden môj výdavok, nikdy mi neč nevyčítal, vie že sa snažím šetriť, že peniaze nerozfľakujem a pod. Vždy výplatu doniesie domov, ja vyplatím účty a z ostatných penazí si každý vezme kedy potrebuje. Vieme,že ani jeden z nás tie peniaze nerozhadzuje a zbytočne nemíňa. Aj tak spolu konzultujeme výdavky, vieme o svojich výdavkoch, a naozaj je zbytočné platiť poplatky 2 bankám. ja absolútne zdielam názor wera.g
@trdielko149 podľa mňa to vôbec nebude blbé, aj my sme tak chceli ísť.. no nakoniec ma asi drahý bude čakať pri oltári a mňa budú viesť obaja moji rodičia :-)
@wera.g weri tak ako keby si o nas hovorila, uplne si vystihla nasu situaciu.
A co nevesticka, pripravena na sobotu??? Veeeelmi sa tesim aj za teba :-N x-)
@bybi ahoj moja.. no a mne vtedy aj tak vypadol net, čiže z konverzácie by tak či tak nič nebolo :-( šaty sú skryté v skrini a nekukám na ne.. spokojná nejako nie som, ale tak budú musieť byť dobré.. ale aj tak si myslím, že nakoniec budem spokojná.. však budú úplne inak vypadať keď budú skrátené a vyžehlené..
@simcab ucite budes nakoniec spokojna a krasna. Uplne inak to bude vyzerat so spodnickou, krasne vyzehlene, ty krasne nahodena, budes krasna, uvidis :)
Idem hodit do albumu fotku Zarky v zavoji, len satky este kupime aj biele :)