Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
katka, ja som tiež riadny nedočkavec, ale teraz som v takom rozpoložení, že si vychutnávam toto prípravné obdobie a chcem, aby trvalo čo najdlhšie :-) pretože sa strašne strašne teším na svadbu, ale ani sa nenazdám a bude na nej a bude po radosti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kde ste si rezervovali???
Odpovedať
Profilova fotka
no tak tam sú svadby krásne.. my sme tam mali strýkovu 50 a vedľa bola urobená výzdoba na svadbu, a vyzeralo to veľmi pekne.. je to pekný priestor, lebo je nový.. čo sa jedla týka, nám veľmi chutilo na tej oslave.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak baby aj ja to mam od dnes za 1rok a 4dni ;-) a tiez chcem, aby ten den trval co najdlhsie, ale to asi každá ;-)
Odpovedať
no však to je ten istý majiteľ ;-) akú vám vyrátali cenu na osobu???
Odpovedať
Profilova fotka
a ja ked vyhram v sportke tak to mam asi za 3 mesiace a necele 3 tyzdne. a ked nevyhram, tak si k tomu priratajte 12 mesiacov :-D :-D :-D
Odpovedať
rora :-D :-D :-D
Odpovedať
dievčatá, a koľko si budete dávať robiť oznámení??? ja absolútne netuším.. :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja tiez neviem, kedze praktickejsie mi bude posielat oznamka cez mail, takze tlacenych bude max.80. aj to je asi vela. a este si k tomu dame spravit 1 kus bez adresy, miesta a hodiny obradu, viete pre koho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
im pošlite oznámenie, že sa to už uskutočnilo :-D
Odpovedať
tento posledný príspevok patril rore ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj to je riešenie 8-)
Odpovedať
kočky, ja stále keď tu som, tak nikto nepíše a keď som mimo pc, tak sa rozpisujete na pár strán :-D :-D :-D irónia.. asi si kúpim prenosný net :-D :-D vam zavidim ze ste boli cez vikend s milaciikmi :-( uz nech je piatok, aspon na dva dni bude dobre :-S co sa tyka oznamenia, tak teraz je taky trend dat ho na fb a pooznacovat na nom priatelov :-D :-D nemusis posielat maily a ani cez postu :-D ale ja to budem posielat klasicky postou kazdemu a pre istotu to hodim aj na fb, aby som na nikoho nezabudla, ale nebudem tam oznacovat nikoho.. ale tlacit ich budeme velaaaaa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja prave uvazujem ci poslat vsetkym postou, alebo len pozvanym na svadbu a zvysku mailom. totiz v dnesnej pretechnizovanej dobe uz ani nepoznam adresy, ze kam to poslat :-D
Odpovedať
mne stacilo dat na fb svoj zmeneny stav "zasnubena" a uz len z kazdej strany pocuvam ze kedy bude svadba. to bude rachot ked tam vycapim aj oznamenie :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tanicka, tak ja som tu celé božie dni.. vždy mám zapnutú popri robote :-) .. len nepíšem keďže nikoho nevidím.. :-N no aj my dáme na facebook oznamko, no fakt netuším komu všetkému poslať normálne vytlačené.. aby sa tetky/ujkovia neurazili :-D a hlavne neviem ako sa to porieši s tou bližšou rodinou, ktorú nepozývame :-S
Odpovedať
simcab ono je to stale velky problem ze si vela ludi myli OZNAMENIE s POZVANKOU ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
rora inak toto nechapem ako si to niekto moze pomylit.
Odpovedať
aj ja mam tuto stranku zapnutu cely cas pri robote ale ked som doma alebo v skole.. cestou mestom nosim notebook zatvoreny :-D :-D :-D ked som koncila strednu skolu, tak sme kazdy mali taky zapisnik kde sme si pisali priania do buducnosti atd.. a aj adresy kazdy pridaval a mne /kedze som vtedy chodila s priatelom tri roky/ tak hned kazdy dopisoval "ps: posli svadobne oznamko" :-D takze adresy byvalych spoluziakov mam.. no a pre tych, co nemam adresy, dam na fb.. zvysok oznameni pre rodinu sa takisto posle postou
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka, rora, nestraste :-D :-D :-D do oznamka napisat "najedzte sa doma, nie ste pozvani" :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Profilova fotka
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?