Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
katka, ja som tiež riadny nedočkavec, ale teraz som v takom rozpoložení, že si vychutnávam toto prípravné obdobie a chcem, aby trvalo čo najdlhšie :-) pretože sa strašne strašne teším na svadbu, ale ani sa nenazdám a bude na nej a bude po radosti :-D
no tak tam sú svadby krásne.. my sme tam mali strýkovu 50 a vedľa bola urobená výzdoba na svadbu, a vyzeralo to veľmi pekne.. je to pekný priestor, lebo je nový..
čo sa jedla týka, nám veľmi chutilo na tej oslave.. :-)
ja tiez neviem, kedze praktickejsie mi bude posielat oznamka cez mail, takze tlacenych bude max.80. aj to je asi vela. a este si k tomu dame spravit 1 kus bez adresy, miesta a hodiny obradu, viete pre koho :-D
kočky, ja stále keď tu som, tak nikto nepíše a keď som mimo pc, tak sa rozpisujete na pár strán :-D :-D :-D irónia.. asi si kúpim prenosný net :-D :-D
vam zavidim ze ste boli cez vikend s milaciikmi :-( uz nech je piatok, aspon na dva dni bude dobre :-S
co sa tyka oznamenia, tak teraz je taky trend dat ho na fb a pooznacovat na nom priatelov :-D :-D nemusis posielat maily a ani cez postu :-D ale ja to budem posielat klasicky postou kazdemu a pre istotu to hodim aj na fb, aby som na nikoho nezabudla, ale nebudem tam oznacovat nikoho.. ale tlacit ich budeme velaaaaa :-D
ja prave uvazujem ci poslat vsetkym postou, alebo len pozvanym na svadbu a zvysku mailom. totiz v dnesnej pretechnizovanej dobe uz ani nepoznam adresy, ze kam to poslat :-D
mne stacilo dat na fb svoj zmeneny stav "zasnubena" a uz len z kazdej strany pocuvam ze kedy bude svadba. to bude rachot ked tam vycapim aj oznamenie :-D :-D :-D :-D
tanicka, tak ja som tu celé božie dni.. vždy mám zapnutú popri robote :-) .. len nepíšem keďže nikoho nevidím.. :-N
no aj my dáme na facebook oznamko, no fakt netuším komu všetkému poslať normálne vytlačené.. aby sa tetky/ujkovia neurazili :-D a hlavne neviem ako sa to porieši s tou bližšou rodinou, ktorú nepozývame :-S
aj ja mam tuto stranku zapnutu cely cas pri robote ale ked som doma alebo v skole.. cestou mestom nosim notebook zatvoreny :-D :-D :-D
ked som koncila strednu skolu, tak sme kazdy mali taky zapisnik kde sme si pisali priania do buducnosti atd.. a aj adresy kazdy pridaval a mne /kedze som vtedy chodila s priatelom tri roky/ tak hned kazdy dopisoval "ps: posli svadobne oznamko" :-D takze adresy byvalych spoluziakov mam..
no a pre tych, co nemam adresy, dam na fb.. zvysok oznameni pre rodinu sa takisto posle postou