Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
dobré ránko vám prajem :-)
dúfam, že trochu potrkoceme kým sa naša pani trochu zastaví a pridá nám - nedočkavým aspoň jednu fotku :-D x-) weri, veľmi sa tešííííííííííííííííííííííme!!!
inak som zaregistrovala, že niekto riešil, že táto stránka je o kvákaní a nie o plánovaní svadby alebo tak nejak.. a narážalo sa tam aj na to, čo sme písali o lulu/mati a bielej ruži/kwetinke.. ]-( akože že ohovárame a tak.. ]-(
@simcab dobré ránko aj Tebe Simi, ja som práve prišla z nočnej... ale fajne bolo, žiadny výjazd, supeeer partia ľudí na zmene... takýchto by mohlo byť aj viacej... :) a teraz konečne tri dni voľno...
kočky ako sa máte? ako idú prípravy? ...
@simcab no veru aj dobrú nocku, idem si trošku pospinkať... nech poobede môžem normálne fungovať... :) tak krásny dník ... a aj ja som už veľmi nedočkavá na Weruškine fotečky... :)
Dobre ranko kocky :)
Ja som taka nevyspata, este by som pospala teda :)
@simcab Simi a kde si to videla ze sa o tom pisalo??? A teda co to riesia, ked je tato stranka o planovani svadby a nie o kvakani??? :-D
@simcab simi a ako to je vlastne s bielou ružou/kwetinkou? Ona bola tuším z okolia alebo priamo trnavy, tak som si s ňou dosť často písala, ale netuším čo sa stalo. O Lulu som to čítala, ale toto veru netuším.
Ja som bola cez víkend na tej rozlúčke so slobodou u kamošky a bolo super, vytiahla asi päť koruniek čo mala požičané ku skúške účesu a každej babe dala jednu, tak sme tam celý čas sedeli ako princezničky a kamoška si dala aj závoj - aby bolo jasné ktorá je nevesta. :-D No bola sranda, a keď som si ja vyskúšala závoj, tak som mala taký zvláštny, ale krásny pocit, že už budem aj ja za chvílku nevesta. :-) Jeeej a kúpila som si nádherný svadobný album. :-)
@simcab simi ty si aky detektiv??? :-D
Najlepsie je ze ta osobka ma potrebu o tom rozpravat aby ohovarala nas :-D
Ale co, podme k svadbe, nikde sme sa od soboty nepohli, ale vcera som Zarku nafotila v novych satkach, aj s hrackarsku korunku som jej dala, tak vecer skusim pridat foto :)
@z.junasova no tak ste mali super zábavu, zuzi x-) som rada, že to dobre dopadlo.. a aj ty budeš mať takú rozlúčku??
o kwetinke neviem nič, ona so mnou nekomunikovala, lebo som jej nebola po srsti :-p
@simcab ešte som o tom neroznýšľala, ale ak áno, tak tiež len niečo také u nás doma, také babské posedenie. Alebo potom nejakú grilovačku vonku, ale to by muselo byť v Beladiciach, tak ešte uvidím.
@z.junasova my sme boli s kamoškou na diskotéke, a to tiež bola paráda x-) a to my na diskotéky nejak nezvykneme chodiť, no tam sme sa vyjašili poriadne.. a ráno pre nás chlapi prišli na 2 autách :-D
@simcab A bola som v sobotu u kaderníčky a bola som milo prekvapená :-) , krásne nové priestory a prišla som práve keď dokončila jednu nevestu, spravila jej fakt krásny účes a to nehovorím koľko ich mali na výber v katalógu, kopec takých , ktoré mám aj ja v albume. Takže sa teším. :-D Rezervovaného mám aj vizážistu, ktorý tam chodí a 24.6. idem na skúšku účesu. Veľmi mi to neodporúčali, lebo v deň svadby to aj tak nebude presne také isté ako na skúške, ale ja aj tak potrebujem vedieť čo mi vlastne pristane. :-)
@z.junasova neodporucali ti ist na skusku? Ja stale neviem ci mam ist alebo nie, lebo moj kadernik mi uz povedal ako mi spravi vlasy, nechavam to na neho, ale som zvedava ako to bude vyzerat aj tak :) Tak rozmyslam ze ked mi vlastne on vybera uces, ci ma zmysel na skusku ist :)
@bybi ja stále neviem aký typ účesu chcem, preto chcem tú skúšku a asi by som bola nervózna keby som to nechala až na deň svadby, ja už som taká. :-) Ale zase na skúšku make-upu nejdem, aj keď aj to by som chcela vidieť. Takže ja by som skúšku účesu a make-upu určite odpručila.
Ahojte dievcata :-) Dlho som tu nebola. Ja si myslim, ze je dobre ist aj na skusku ucesu aj licenia. Predsa len nas kadernicka a vizazistka potrebuju vidiet, aby vedeli co nam svedci. A samozrejme, aby sme aj my mali moznost sa vyjadrit k tomu ako to ma vyzerat. Aby sme potom neboli prekvapene, ze napr. vizazistka nas nalici vyraznejsie ako by sme chceli a teda sa nebudeme citit vo svadobny den dobre. Ja sa chystam na skusku 6.6. a uz sa neviem dockat. :-D
Ohovarame?? Tak som si pozrela par stranok spat, co sme teda pisali a ziadne ohovaranie tam nevidim.... Po tom ako si z nas lulu/mata osoba strielala a krmila nas klamstvami, som prekvapena, ze sa tu horsie veci o nej neobjavili.... Pre nezaiteresovaneho odporucam poziet starsie diskusie!!
@panaacik ;-)
@simcab simi teda tebe nic neunikne!! :-)
Baby, ja jednoznacne odporucam skusku ucesu, hlavne, ak vas ta konkretna kadernicka este necesala!! Ak by ma cesala na moju svadbu ta, co som u nej bola na skuske, tak asi uz z fotenia idem bez ucesu a s placom :-D , lebo po skuske mi uz pri ceste z kadernictva sponky vypadavali a to ani nehovorim o tom, ze uces vyzeral otrasne a s obrazkom mal spolocne jen to, ze bol na hlave!!! :-D Po jednom potraseni hlavou bolo po uzle... :-p No hroza... =-)
@wera.g Werus blahozelam!!!! A zelam vela prevela lasky na spolocnej ceste zivotom!!!!!
Dufam, ze ste si to uzili!
Chceme detaily!! ;-) A fotky samozrejme... ;-)
@simcab zohnala, teda vlastne az 2 nahrady... :-D Ani jedna mi neurobila uzol ako na obrazku, tak som to vzdala a vybrala si tu, co je blizsie a su na nu same chvaly... Tak ked nakoniec ani nebudem mat TEN uces, aspon dufam, ze sa nim inspiruje... :-D :-D
Ty si sa uz rozhodla, co s vlasmi? Budes mat ten vysnivany?
@beronsche a ktorý si skúšala?? nejako mi to uniklo ktorý chceš.. no ja som sa už dohodla s kaderníčkou, že sa začiatkom júna stretneme (ešte som u nej nikdy nebola, ale kamošky - nevesty mi ju odporučili) a uvidíme čo bude na hlave nakoniec.. zatiaľ som rozhodnutá, že to bude nejaká guľa tak doboku spravená a so závojom.. uvidím čo mi povie ona :-) ale ten vysnívaný mi aj tak stále vŕta v hlave.. :-(
@beronsche aha, predtým som si otvorila druhý album, tak som to nevidela.. a prečo bol ale problém ťa takto učesať?? človek by čakal, že to nebude nejaké zložité..
@simcab podla mna preto, ze sa len pozreli na foto, ze "ahaaa tak uzol" a jednoducho urobili taky, s akym mali skusenosti... Vyzera to tak, ze kudrlinky a prstienky a rolicky sa robia lahsie ako hladky uzol.... :-D :-D A moje vlasy su take droty - 4 vlasy dokopy ale robia si co chcu a vacsinou chcu visiet pricapene na hlave, tazko ich donutit drzat v ucese.. :-D :-D :-D
Ty uz mas zavoj? A co saty? Zmierena?
@beronsche ale ja hádam nebudem zmierená s nimi nikdy :-p ale tak čo narobím.. iba ak by sme už tie euromilióny vyhrali, tak budem spokojná a kúpim si originály :-D ale tak vydám sa aj v týchto, však hlavne, že mám môjho zlatúša x-) závoj je už doma, len tento je zas belší od šiat, no vraj belší môže byť, nesmie byť tmavší..
a teším sa teda aj ja na skúšku, lebo takisto chcem hladký uzol.. :-p