Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@lucia3006 ahoj luci.. aj ja mám dobrú náladu x-) to robí to slniečko :-) veľmi ťa obdivujem, že takto cvičíš.. ja neviem pri ničom vydržať, iba na bicykli chodím - to je moja jediná pohybová aktivita :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab mňa to teraz tak chytilo, najprv sa mi nechcelo, ale teraz keď vidím výsledky tak ma to strašne baví... a veľmi dobre sa cítim, mám kopec energie... :) a dobrý pocit zo seba :)
Odpovedať
@lucia3006 no veru aj mne to treba - aj dobrý pocit, aj energiu.. ale ja som taká otrávená zo života, že neviem ako sa dám na normál :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab mňa teraz naštartovalo to slniečko, že je už konečne teplo... ale pred svadbou sa mi tiež nič nechcelo, bola som unavená, stále sa niečo riešilo a tak... teraz keď už mám kľud, tak to ide lepšie :)
Odpovedať
@lucia3006 lucka, a aké máš švihadlo?? umelohmotné?? ja by som chcela to klasické "špagátové", no nikde som také nenašla :-( a ešte sa vás chcem spýtať, či mi neviete poradiť ohľadom bylinkových čajov.. kúpila som si sypané a od dnes to začínam piť.. môžu sa kombinovať ako sa mi chce, a vypiť ich môžem koľko chcem?? lebo na každej krabičke je napísané, že max. 3 za deň =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 takto cvicis kazdy den? obdivujem ta. Ja som sa tiez konecne donutila trochu korculovat, v nedelu 2 hodinky a v pondelok 1, dneska idem zase na nejaku hodinku a pol. Nie je to ktovie co ale musim sa aspon trosku hybat.
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ja vlastne nemám ani klasické švihadlo, lebo rúčky som z neho odtrhla a ono je vlastne z lezeckého lana :) ja som si zase včera nasadila karnitín - vraj skvelo odbúrava tuky - ale len ak sa hýbeš :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi, tak to sme dve! Ja ani neviem, ktora je moja lava a ktore prava ruka! =-) Ake ucinky maju tie caje ?
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka no dala som sa na to,lebo ideme s manželom na súťaž - schody 2011, tam treba vybehnúť na čas na 24poschodie v plnej hasičskej výstroji aj s dýchačom, tak potrebujem mať čo najlepšiu kondičku :) a chcem si aj vylepšiť postavičku do plaviek :) veľmi ma to začalo baviť, keď si nejdem zabehnúť aspoň každý druhý deň, tak som z toho normálne nervózna :) absťáky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi bybi, odkial mas prisavky? Aj ja hladam....... budem si robit vyzdobu na auto sama. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Luci, keby som aj ja mala taku pevnu volu! Mna taketo chute chytia na tyzden, a potom mam dost........ :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 Aj odo mňa máš obdiv, ja som z tých, čo naposledy niečo intenzívnejšie cvičili na hodinách telesnej na strednej škole. V zime som začala chodiť na aerobik, ale ako vždy, dlho mi to nevydržalo. V podstate všetko čo sa týky cvičenia mi nevydrží dlho. Ale tiež by som sa mala zaprieť, hlavne keď drahý cvičí o sto šesť, asi sa budem musieť k nemu pripojiť. Už mi tuším začínajú ovísať moje ochabnuté svaly na rukách :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ladyjh @lucia3006 @kacennnka kati, aj ja chcem ísť na korčule, len tu veľmi nie je kde korčuľovať :-( janka, aj ja chcem prísavky!!! daj vedieť keď budeš vedieť :-D lucka, odkiaľ máš také lano??
Odpovedať
@z.junasova u nás je to tak, že drahý chodí každý íkend hrávať florball, čiže nejaká kondička tam je.. ja by som aj chcela cez týždeň niekde behať/bicyklovať/korčuľovať, len jemu sa zas nechce.. a mňa to samú nebaví :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova no tak to sme na tom uplne rovnako :-D Baby mali by sme nieco podnuiknut spolu, aby sme mali inspiraciu!
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Presne v tom je pes zakopaný, ani mne sa samej nechce :-) , aj na ten aerobik som prestala chodiť vlastne preto že prestala aj jedna kamoška. Môj drahý skôr posiluje a na kondičku je lepšie aktívne cvičenie, napr. beh alebo korčule. A behanie z duše nenávidím ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh len tá vzdialenosť medzi nami :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh treba skúšať, ale zase netreba to robiť nasilu, mne sa zozačiatku nechcelo, ale teraz zase bez toho nemôžem byť... už mi chýba iba chlpatý spoločník, ktorý by chodil so mnou trénovať :) ale toho sa tak skoro nedočkám teraz... a toho čo máme, je už staručký a ledva chodí ...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab hm vieš že si to ani nepamätám :) to lano mám už tak dávno, že ani netuším - ale zdá sa mi, že mi ho zohnala moja mamina - ale to bolo ako originál švihadlo - len ja som si tie rúčky odmontovala... a je supeer, dobre sa s ním skáče... je pevné, mám ho už ale aj desať rokov...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab moja ale skús popozerať v nejakých športových potrebách alebo v takých tých špeciálnych predajňách - určite tam budú mať horolezecké lano... aspoň si teda myslím...
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova moja skús si hlavne nájsť takú pohybovú aktivitu, ktorá ťa bude baviť... na výber je kopec možností ... a ak Ťa napr. nebaví cvičiť sama, skús si nájsť dobrého spoločníka (kamošku, priateľa) alebo aj psíka... :) tí sú úžasní spoločníci, dobre sa pri nich aj zasmeješ :)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Miska no to "potesi"... Dufam ze my nebudeme mat ziadne problemy s dodavatelmi... :-| @ladyjh lady prisavky som objednala tu: www.suctioncupsdirect.co.uk Ja som zacala zase cvicit trosku, ale som zvedava kolko mi to vydrzi... dufam ze uz dlho... keby som hned aj vysledky videla, tak by som asi aj vydrzala, ale ked to tak dlhi trva... @lucia3006 Lucka ty si nejako aj stravu upravila??? A co robis na svihadle, len skaces?? Ja som si tiez kupila, asi ho vytiahnem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ja by som aj chlpateho spolocnika mala, aj chut my som mala, ale vydrznost mi chyba 8-(
Odpovedať
Ahojte dievcence moje :-) Ja som tu uz tak strasne dlho nebola, ze nemam sajnu, ako sa mate a co je nove. Uz par nevesticiek to uz ma za sebou a nas dalsie to caka zachvilocku. Ani som nevedela, ze nasa Vierka caka mimi :-N Super. Nemam vobec cas, ja to mam uz za 24 dni :-N a trcim este v Nemecku az do 24.5. ;-( Ale krasne vas vsetky pozdravujem a myslim na vas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no, to ja radsej chodim sama ako s drahym... s nim je to trosku katastrofa. On je sportovec, ma super postavu a kondicku a akosi nevie pochopit, ze ja moc nevladzem. Ked som s nim v nedelu bola a povedala som, ze si dam 5 koleciek tak ma totalne demotivoval a povedal, ze to ani nemusim, ze to je nic. Tak sa mi este viac nechcelo.
Odpovedať
@bambula27 nápodobne, netíham sem kuk tak často ako predtým :) nech sa všetko darí :)
Odpovedať
@kacennnka behať by sa malo vraj viac ako 20min., lebo že až po 20 minútach začne telo spaľovať tuky.. ale neviem či to je tak naozaj..
Odpovedať
@bambula27 aj ja teba pozdravujem!! nech ti to tam rýchlo zbehne a už si domkaaaa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jj, po 20 min je to najucinejsie. Takze treba aspon tych 20-30 min. Lenze on ma v nedelu nutil skoro dve hodiny:D
Odpovedať
@kacennnka švagriná povedala, že ona bude behať 22 minút, že to jej stačí :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?