Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @bybi  no super dakujem srdiecka nacvičene vobec to neni tazke 😃

• @katuskqa  no tak to som rada 🙂

Dobre ranko babule, ja som este doma, za chvilku sa pojdem chystat a do prace... ale uz len dneska, zajtra mame s drahym volno a ideme do Cardiffu a zostavame do soboty 🙂 😵

• Ahojte!
    @angieska  ja chudnem len teoreticky - recami... 😃 😃
    @bybi  Uzite si vylet! Videla som tvoju vyzdobu na auto - krasa, sikulka si!!

Baby kedy budete ozdobovat saly? Ak v piatok pred, to uz budete davat aj zive kvety na stoly?

• Sponzor fóra
  • @beronsche  jej dakujem bero, som rada ze sa paci, len dufam ze nam neodleti za auta 🙂 A vylet si uzijeme dufam, len hlasia prsat, tak mozno skoncime v shopping centre, co mi teda velmi neprekaza aj tak 🙂

• @beronsche  Cauko bero,
    ja som chcela salu zdobit sama, ale nakoniec som sa dala prehovorit na kvetinarku. Ta to chce zdobit vecer pred.

• @beronsche  
    @ladyjh  my budeme mat aranzerku, takze salu bude robit ona sama... Ale neviem, kvety by som na noc asi nenechavala... Teda ja neviem, nevyznam sa v tom, ale neviem, myslis ze by vydrzali pekne do dalsieho vecera? Asi zalezi aj ake kvety 🙂

• @bybi  Cauko bibi,
    ja budem mat kaly vo vode - vo vnutri vazi, asi takto - tak by to malo vydrzat, a budu svietniky tiez.............

• @ladyjh  jej pekne to vyzera...
    @bybi  presne toho sa bojim, ze mi kyticky povadnu cez noc.... Ty budes mat ake kvety?
    Inak myslite, ze kytica z cervenych ruzi bude velmi kriklava? Celkom sa mi zapacil ten napad, ale ma doma prehovaraju, ze cisto cervena bude velmi "kricat"...Tak neviem...

• @beronsche  bero, aka je sala? Co takto cerveno-biele ruze?

• @ladyjh  Aku salu myslis? Ta nasa je biela s plavajucou podlahou, tak si priam ziada vyrazne farby. Cize vyzdoba bude cerveno-biela.... Akurat sa mi nejako nepaci kombinacia cervene-biele ruze v svad. kytici... Asi skor nejake drobne biele kvietky...
    Strasne sa mi paci tato kytica, keby tak bola v cervenej farbe...

A ty ako? Uz mas zavoj? Si chcela sama usit, nie?

• Mam novu favoritku!! Akurat s bielou stuhou a bez tej zelenej rastlinky... 😃

• @beronsche  ja budem mať určite červeno-biele ruže...nemyslím si, že to bude nejaké krikľavé, v podstate všetko budem mať ladené do červeno-biela

• http://www.vimeo.com/23524645
    vierkine video pre tie co ho este nevideli 😵 je nadherne,prekrasne,uzasne,uuuuujuj 😵

• @angieska  ked ja menim nazor kazdy den... povodne som aj chcela bielo-cervene ruze, potom cervene ruze + biele kvietky, potom cisto cervene ruze a teraz neviem.... moj problem je, ze si ulozim foto a potom na to stale cumim, az sa mi to okuka a uz sa mi nepaci.... 😬
    Ake budes mat kvietky v sale?

• @beronsche  ešte to nemám kompletne doriešené, ale uvažujem, že v tescu alebo nejakom hypermarkete nakúpim tie kytičky ruží červené a biele, niečo zelené zo záhrady natrhám a to nejak naaranžujem do sály...to je moja prvotná predstava, uvidím, čo z toho vznikne, keď už naostro začnem uvažovať 😃

• Sponzor fóra
  • @angieska  super naaapad kupit tie lacne kyticky bielych ruziciek !! dakujeeem 😵 mozno pouzijem 😃 😛

• @trdielko149  nemáš za čo 😉 v podstate je zbytočné kupovať strašne drahé kvety v kvetinárstve, možno vydržia dlhšie o nejaký deň, ale na tú jednu noc postačia aj tieto maličké a lacné 🙂

• @angieska  to hej len ja co mam aranzerku do saly tak ona ma dodavatelku kvetin a asi uz objednala ona ma vsetko pod palcom nech nemaju nevesty stresy staci sa len dohodnut s nou to je cele ... takze sice horuca hlava som sa potesila ale je to zbytocne,a do kostolika kvetinky sa riesia zase tak ze zenska co ma na starosti kostolik-upratovanie aj vyzdobu tej sa dava nejaka dobrovolna suma co ja viem 30 eur a ona to uz pouzije na kvety a tak 😉

• @trdielko149  aha, no hej, keď máš na to ľudí, tam to riešiť netreba 🙂 ja si budem robiť sálu sama a kostol ešte budem musieť dohodnúť...

• @beronsche  bero tak som myslela - ja som zladila moju vyzdobu so salou, takze vsetko co budem mat, bude ladit spolu. Moja predstava je taka, ze ked ludia vojdu do saly, bude to mat waw faktor.

Zavoj robim ked mame bank holiday, ked mi nebude moj za patami. Stale sa snazim zistit, kedy nebude doma dlhsie ako 4-5 hodin.......... lebo nevie, ze si ho robim sama. 🤔

• @beronsche  
    bero toto je moja miestnost - a aj to bude presne tak vyzerat ako na obrazku - kremova vyzdoba s kremovymi stenami, budeme mat 8 stolov gulatych - 4 s velkymi vsietnikmi a 4 s kalami vo vazach. Tak som si to vybrala, aby som mala aj klasiku - kvety a aj romantiku - sviecky.
    Ja som chcela kedysi fialovu vyzdobu, ale by to nevyzeralo dobre......... 😬

• aj s fotkou.

• @ladyjh  waw krasnu mate salu!!!! Take nieco som aj ja chcela, len na spisi nic take nie je... aspon o tom neviem.... 😬

• Caute baby, aj ja sa vydavam v roku 2011 🙂 .

• @beronsche  bero ja budem may biele kaly s chrizantenkami (tusim tak sa to pise 🙂) Taku chcem aj kyticu 🙂
    Ikebana na stol bude tiez taka a taketo sviecky ako na obrazku, ale s chrizantenkami 🙂

• @ladyjh  lady ta sala je nadherna 😵 To budes naozaj ako princezna 🙂

• @vieri86  ahoj, vitaj medzi nami 🙂

• @bybi  @beronsche

diky bero a bybi! Uz sa tesim, 😃

Aj vy budete princezne, jednoznacne! Pozerali ste kralovsku svadbu? Ten farar mas supis kazen - ze kazdy par ma kralovsku svadbu, lebo zenich je kral a nevesta kralovna tych svojich tuzob, snov, predstav a predsavzati do manzelstva............. 🙂

• @bybi  takze aj ty budes mat kaly 😃 Paci sa mi ta tvoja sviecka, bude romantika! 🙂

• @vieri86  kedy mas svadbu?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov