Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@beronsche nooo, úplne istá si nie som, ale v Redute v Spišskej nie je podobná sála? bola som tam len raz na kolegyninej svadbe a zdalo sa mi, že to je podobné :-)
@ladyjh budeš to mať fakt krásne :-)
@trdielko149 svadbicka sa zomlela tak narychlo, takze sme to zacali len teraz vsetko riesit.. dufam, ze to stihneme :-o a ze tu najdem vela inspiracie. :-)
Ahojte, porazi ma mam blby fotka aj na mobile, nejde mi spravit dobra fotka ( snazila som sa odfotit ) aby som mohla sem dat fotky - ked som sa sama malovala aby ste mi mohli povedat ktore licenie je dobre len nejde mi to odfotit :-( :-|
@vieri86 zalezi na tom co chcete a aku mate predstavu najskor salu treba zajednat,kostlik (urad),matrika papiere,fotograf,hudba,kameraman potom cukrarka,vyriesenie menu,aranzerka-aku vyzdobu budete chciet ci sami alebo niekto vam to bude robit,kvety,kytica,saty,oblek,skusky ucesu,makeupu a zajednanie kadernicky,kozmeticky ti staci aj 2 tyzdne pred svadbou ;-) my sme asi takto v tomto poradi riesili veci a uuplne ti staci v septembri nakupit doplnky ako nausnice,kabelka ... ;-)
pytaj sa co nevies/chces my ti vsetky radi poradiiiime
@simcab Ahoj,ja som tu ;-) ako sa tu mavate? Ani nemam velmi cas sem chodit...v praci mame tuto stranku zablokovanu a nemam nervy kukat to cez mobil :-) videla som,ze weruska uz to ma za sebou,dufam,ze coskoro napise dojmy zo svadbicky :-)
My ideme dnes s drahym kuknut kamoske na svadbicku,tak sa tesim. Maju to v kastieli v mierove,tak som strasne zvedava,ako to tam vyzera,lebo aj ja som tam chcela mat svadbu,no pre nas by to bolo male...a vonku by som sa obavala to mat,iba ak tak v lete ;-)
@nikol18 ahoj.. :-) ostatné asi víkendujú už.. ja som v práci, no je tu nuda, tak zabíjam čas.. Akurát som si objednala fotoalbum krásny prekrásny, tak sa tešííím :-)
@simcab ja budem vikendovat az na buduci tyzden... :-D :-D Asi sa potrebujem rozdvojit, aby som stihala.... Ale obcas sem nakuknem, upokojuje mi to nervy... :-D :-D
@nikol18 prijemnu zabavu na svadbe!!
@angieska vazne? to teraz mi vravis!? :-D :-D Na redutu som uplne zabudla, tam som ani pozriet nebola....
ja zase vikned o nicom :-( budem zajtra v skole cely den a v nedelu to este netusim asi sa budem ucit a varit |-| a dnes pridem domov a idem upratovat.....o 10 min. uz idem domov koenecneee :-D
@dracica6663 no my ideme iba kuknut na obrad,zablahozelat a potom domov :-) to fakt? Tak ja mam uz nejake za sebou a z kazdej som si zobrala nejaku inspiraciu ;-)
@nikol18 no to mas stastie.....no mne by stacilo aj v koslole lebo to ma asi najviac zaujima ako to vsetko je....dufam ze bude nejaka svadba u nas a pojdem sa tam pozriet....
@simcab no ja uz tiez idem o chvilku domov. A co vikend? Ake mas plany? My chceme s drahym zajtra kuknut miesto nasho fotenia,tak dufam,ze to vyjde :-)
@simcab ale ja sa nehnevam to len tak zo zartu...ja si z toho tazku hlavu nerobim asi pretoze je to este tak daleko ze si to ani moc neuvedomujem....neviem..
nie nemam si od koho pozicat...
tak papapa ja uz idem domov
@nikol18 ja pôjdem domov až o piatej.. 8-( večer budem asi upratovať, lebo som na to nemala veľmi čas.. zajtra doobeda som v práci a potom budem sama doma, drahý ide pomáhať kamarátovi.. a inak neviem, nemáme žiadne plány..
super, tak to len dobre poobzerajte.. a odporúčam vziať foťák a poskúšať nejaké fotky urobiť.. my sme to tak spravili a bolo to super.