Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@beronsche nooo, úplne istá si nie som, ale v Redute v Spišskej nie je podobná sála? bola som tam len raz na kolegyninej svadbe a zdalo sa mi, že to je podobné
@ladyjh budeš to mať fakt krásne12. máj 2011- Sponzor fóra
@trdielko149 juj dakujem za link. kukla som. wera bola naaaadherna nevesta.
12. máj 2011@bybi take prekvapka potesia
)
12. máj 2011@bybi dakujeem
13. máj 2011@ladyjh svadba bude 15.10. juj, uz sa tesim velmi
13. máj 2011@trdielko149 svadbicka sa zomlela tak narychlo, takze sme to zacali len teraz vsetko riesit.. dufam, ze to stihneme
a ze tu najdem vela inspiracie.
13. máj 2011@vieri86 zalezi na tom co chcete a aku mate predstavu najskor salu treba zajednat,kostlik (urad),matrika papiere,fotograf,hudba,kameraman potom cukrarka,vyriesenie menu,aranzerka-aku vyzdobu budete chciet ci sami alebo niekto vam to bude robit,kvety,kytica,saty,oblek,skusky ucesu,makeupu a zajednanie kadernicky,kozmeticky ti staci aj 2 tyzdne pred svadbou
my sme asi takto v tomto poradi riesili veci a uuplne ti staci v septembri nakupit doplnky ako nausnice,kabelka ...
pytaj sa co nevies/chces my ti vsetky radi poradiiiime13. máj 2011@simcab Ahoj,ja som tu
ako sa tu mavate? Ani nemam velmi cas sem chodit...v praci mame tuto stranku zablokovanu a nemam nervy kukat to cez mobil
videla som,ze weruska uz to ma za sebou,dufam,ze coskoro napise dojmy zo svadbicky
13. máj 2011- Sponzor fóra
@nikol18 ahoj..
ostatné asi víkendujú už.. ja som v práci, no je tu nuda, tak zabíjam čas.. Akurát som si objednala fotoalbum krásny prekrásny, tak sa tešííím
13. máj 2011@nikol18 to je fajn tak sa zabavte
ja skoda ze nemam kam ist na svadbu aby som videla co a ako, nikdy som na svadbe nebola13. máj 2011@dracica6663 juuu, tak svoja bude premiérová?? tak to by som mala obavy či bude všetko tak "ako má byť"
ale isto vám to dobre dopadne!
13. máj 2011@simcab no dik
vsak mi mama hovorila aby som zistila kto ma u nas svadbu a isla sa na nu pozriet...
13. máj 2011@ladyjh jeeej,mate nadhernu salu
mne sa tiez pacila
13. máj 2011@dracica6663 som niečo zlé povedala??
13. máj 2011@simcab ale nie...len co plasis ma viacej?
13. máj 2011@dracica6663 no my ideme iba kuknut na obrad,zablahozelat a potom domov
to fakt? Tak ja mam uz nejake za sebou a z kazdej som si zobrala nejaku inspiraciu
13. máj 2011@nikol18 no to mas stastie.....no mne by stacilo aj v koslole lebo to ma asi najviac zaujima ako to vsetko je....dufam ze bude nejaka svadba u nas a pojdem sa tam pozriet....
13. máj 2011@dracica6663 prepáč, to som nechcela..
a nejaké dvd si nemáš od koho požičať a kuknúť??13. máj 2011@simcab no ja uz tiez idem o chvilku domov. A co vikend? Ake mas plany? My chceme s drahym zajtra kuknut miesto nasho fotenia,tak dufam,ze to vyjde
13. máj 2011@simcab ale ja sa nehnevam to len tak zo zartu...ja si z toho tazku hlavu nerobim asi pretoze je to este tak daleko ze si to ani moc neuvedomujem....neviem..
nie nemam si od koho pozicat...
tak papapa ja uz idem domov13. máj 2011@nikol18 ja pôjdem domov až o piatej..
večer budem asi upratovať, lebo som na to nemala veľmi čas.. zajtra doobeda som v práci a potom budem sama doma, drahý ide pomáhať kamarátovi.. a inak neviem, nemáme žiadne plány..
super, tak to len dobre poobzerajte.. a odporúčam vziať foťák a poskúšať nejaké fotky urobiť.. my sme to tak spravili a bolo to super.13. máj 2011
@vieri86 vitaaaj medzi nami pojasenymi nevestickami
napis nam viacej o vasej svadičke som zvedaváá