Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab tak to aj ja,dozviem sa tu vselico a je super pokecat si s niekym :-) aj ked vas este velmi nepoznam,kedze som sa pridala az neskor (no hold drahy si nedal vysvetlit,ze svadbu treba dlho dopredu riesit :-D ) ale dufam,ze sa to coskoro zmeni a ze sa pripadne aj stretneme :-)
ahojte baby super ze si tu tak pekne rozumiete ze si organizujete stretko :-)
@wera.g ja som pisala nasmu kameramanovi ze co by som chcela a tak a on mi odpisal ze take to video co si dala na fb ste urcite nakrucali den vopred so steadycam-om napis mi teda prosim ta robili ste to v ten den a ako dlho to trvalo? diks :-)
@wera.g waw,tak to super,ze uz tak rychlo mas obciansky :-) len sa ty necervenaj,fotky su fakt uzasne,citit z nich ako ste si to uzivali. Ja sa toho dost obavam,lebo sa nerada fotim :-)
@wera.g hej hej,drahy na nich vyhral na fb listky. Jemu sa na fb s tymi vyhrami dari,som sa smiala,ze skoda,ze na fb nie je nejaka sutaz o bytik :-) ten by sa nam zisiel :-D
@petkaa28 neboj peti,urcite ti to prejde :-) ja mam z toho tiez hrozu,lebo ked mam stres,zvykne sa mi aj drahemu vyhodit herpes. Uz teraz sa smejeme,ze budeme vyzerat ako kacer donald ;-)
jeziiis babyyyy, ja mam len hodinovu prestavku a stale docitavam a to uz pol hodina je prec... nejako ste sa rozkvakali :-D a stretko v senci navrhujem na ten tyzden pred mojou svadbou lebo budem na SK aj JA :-D teda mozte mat aj viac (vam dovolim :-D ) ale jedno aj tento tyzden poprosim... zoberem Zarku a mozte mi ju zabavat :-D A weruska - ty mozes praxovat :-D
@trdielko149 ahoj mojka :-) ujo kameraman sa mýli, ten klip zo svadby je zo svadby, teda zo soboty a nič tam nie je hrané, opakované, ani robené vopred - sú to postrihané momenty zo svadby, ktoré nám kameraman natočil :-) a ako dlho to trvalo? nooooo kameraman bol na svadbe od 7mej ráno do skoro 1nej v noci, takže toľko ;-) nič hrané, žiadne divadielko, žiadne opakovanie, ani sme kameramana nevnímali, bol všade, natáčal na 2-3 kamery, teda tých záberov je kopec z veľa uhlov :-) dúfam som aspoň trošku pomohla ;-)
@bybi ahoooooooj :-) joooooj týždeň pred vašou svadbou ideme na dovču, akurát sme rezervovali, to tu nebudeeeem :-( teda od 3.7. do 10.7. nemôžem, potom kedykoľvek :-) jeeeeeej ja chcem praxovať na zarke, ona je taký malý krásny anjelik... :-) :-)
@wera.g weri ale my mame svadbu v auguste :-D
@simcab simi ja budem cez vikend zanoprazdnena, jedine ze by som niekoho poprosila aby za mna na svadbu zaskocil :-D
@simcab a ved ja viem, len srandujem :) my prideme niekedy v sobotu, ale to budeme unaveni z cesty kedze ideme autom a ten dalsi vikend po svadbe, to uz v piatok pred odchadzame... :-| skoda ze nie si blizsie :-(
@bybi jedaaaaa prepááááč, ja som sa seklaaaa :-D tak to budem môcť určite, to už budem materskodovolenkovať :-D
@simcab do štúrova len :-) ale je tam pekne, dá sa aj do maďarska ísť :-)
@wera.g weruska kolko ste mali tych vystrelovacich srdiecok??? Ja to chcem kupit, ani som to nechela, ale ked som to v tom vasom videu videla, tak sa mi to zapacilo a uz som nasla na nete, ale neviem ze kolko asi... :-)
@bybi uuuufff, boli tuším 4, alebo 5 tých konfiet :-) ešte sme vzali 2 na fotenie, ale zabudli sme na ne, tak ich máme ešte doma a vystrelíme na nový rok alebo kedy :-)) Je to krásne ako na teba pršia srdiečka, všetkým sa to páčilo, len nech nemieria na vás, sú to riadne pecky :-D
vy ste strašné, opaľovala som sa teraz v záhrade a nestíham dočítavať :-D
@bybi joj, týždeň pred tvojou svadbou, bude týždeň aj pred mojou svadbou a to budem akurát už na východe finišovať všetko :-( my dve sa asi stretneme až niekedy inokedy :-(
@simcab ja som tiež rada, že som vás tu všetky našla, v zborovni nechápu, celé prestávky nos v notebooku a nekomunikujem už s nikým poriadne :-N a keďže sú to už posledné týždne tam, čo sa zajtra dozvedia, asi by som mala kus viac kecať...ale takto s ami bdue ľahšie odchádzať....som nejaká rozpoltená :-.
@wera.g@nicol18@simcab@dracica6663 no a ja navrhujem stretnutie v senci v júli, najlepšie do 20, to budem v BA už a zvykať si na nové býv :-) anie
@simcab hej hej akurát sa nám bude Peťka vydávať... škoda, že jej nebudem môcť zagratulovať, kedže budeme asi 70km od Senca... ale navečer budeme už doma...
@angieska ja viem ze aj pred tvojou, len sommzabudla ze svadbu budete mat na vychode :-N no za 2 roky budeme na SK robit 30-tku, prideme na dlhsie, tak mozno potom :-D
@wera.g no jasné, koncom júna budem mať voľno, teda tak od polovice... tak by sme mohli ísť - budem rada :) no jazerá odporúčam ale len tak začiatkom sezóny, kým nie je voda už moc prekalené a znečistená - teraz je úplne krásne čistá - taká bude tak do konca júla, potom už býva taká kalná... ale každý rok prechádza hygienickými testami a doteraz vždy prešla ...