Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi jasnééééé dohodneme stretko tak, aby sa nás stretlo čo najviac :) urobíme si taký babský deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petkaa28 Peťka, neboj to zmizne, ja som bola tiež... dokonca jedna vyrážka mi zostala až do svadby - ale sesternica ju riadne zamaskovala makeupom... :) ešteže máme tie líčidlá :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Simi ja som tiež rada, že existuje táto stránka... je to skvelé - stretla som tu supeeer baby... vďaka vám kočky, som sa tešila na svadbu, poradili ste mi... však s nikým iným sa o svadbe ani nedalo baviť (však každý má svoje starosti) ... tu som to s vami prežívala a stále aj prežívam... aj s vami, čo to už máte za sebou, aj s vami, čo pred sebou :) a dúfam, že to stretko výjde :) chcem vás vidieť osobne... :) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 nn, tie stretká budú musieť byť asi dve, kvôli Bybi jedno, kvôli mne druhé :-N
Odpovedať
@lucia3006 pozri Fb. nechcem to tu pisat...aj ked to bolo spominane ..ale tak neviem kto sem chodi aby ma tu nenacapal .-D @angieska no v lete mozem....len by som mala problem sa dostat do Senca, to by ma musiel drahy odviest...alebo by som prestupovala...
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g ozaj weri a kde ste prosim ta kupovali tie vystrelovacie srdiecka?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky,no vcera sme sa tu riadne rozkecali :-) som to nestihala ani citat :-D ako sa dnes mate? Opat mame krasny slnecny den ;-)
Odpovedať
@nikol18 ahoj, no to hej ma byt 28 stupnov parada... :-) dufam ze aj dnes tu budu baby...lebo sa unudim k smrti :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 ahojcek :-) fuuuuha, tusim este tuto cez bazar, ale to davno,este asi pred rokom, to boli v bazare este aj firmy.. Ale odkial presne, to si uz nepamatam :-( Jaaaaaaj dnes je tak krasne! Ja akurat cucim u doktorky v cakarni a silno uvazujem nad tym, ze by sme sa sli kupat s mojim milovanym manzelikom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi 24 sa mi zda velmi vela - ani vas vidno nebude :-)))) aj my sme mali tie mensie, cca 20cm mala jedna ta trubka (mozno aj menej, nemam dobry odhad :-D ). Ale kazdopadne odporucam, je to kraaaaasa :-))
Odpovedať
@wera.g a kde by ste sa isli kupat? nie je este studena voda?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 nooo taka Galanta, tam je super, alebo aj ten senec-ale nie na jazera, to by som zmrzla uplne :-)) ale asi nejdeme, rada by som sla kuk do avionu na tie dni rodiny ci ako sa to vola :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wera.g ale si spominala ze to bude az cez vikned nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko kocky :) @wera.g weri uz som ich nasla aj na mimibazari ci ako sa to vola a som uz pisala niekomu, ze by som zobrala 4 tie 30cm a jednu velku 80cm :) dokopy by to bolo vsetko 12 eur + postovne co nie je zle :) teda neviem, ale mne sa to zda ok... tu ma nenapadlo v bazari pozriet :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kočky :-) Tak o hodinu pôjdem oznámiť vedeniu, že odchádzam... už v žalúdku sú zmiešané pocity :-S Snáď to zoberú dobre...
Odpovedať
@angieska tak drzim palce potom daj vediet ako si dopadla...
Odpovedať
ahojte x-) @angieska držím palce :-) ja nerada robím takéto veci, tak sa viem vcítiť do tvojej kože..
Odpovedať
ahojte @angieska drzim palce, nech to dobre dopadne! babyyy vcera v noci mi tak akosi doslo, ze sa o tyzden vydavam a potom som nemohla spat... :-D Teraz nie som cely tyzden doma, tak som ani nemala cas na svadbu mysliet, ale ten moj teda stresuje riadne ... :-D dala som mu vyrobu menoviek na starost, tak ho zaskrtim, ak nebudu zajtra, ked pridem domov hotove... :-D :-D :-D a v sobotu ideme na slovenskooo, juj ako sa tesim.....
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab @dracica6663 tak som to nakoniec nevydržala a už to mám za sebou :-) šéfka to zobrala dobre, síce sa jej to nepáčilo veľmi, ale keďže vie, že sa vydávam, tak mi popriala veľa šťastia... uf.... tak prvá veľká vec za mnou, teraz ešte zohnať robotu v Blave, presťahovať sa, vydať sa a zvykať si na nový život :-) ďakujem, že ste na mňa mysleli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ďakujem :-)
Odpovedať
@angieska teda pre teba naozaj svadba znamena plno zmien.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche to teda :-) ale teším sa na to, trošku sa aj bojím....dúfam, že to celé dobre dopadne :-)
Odpovedať
@angieska ale neboj sa, urcite to dopadne dobre!!!!! Uz budete dvaja na vsetko... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche áno, to je to, na čo sa najviac teším :-) a ty ako, už úplne predsvadobná nálada? aj si nervózna, alebo proste to berieš úplne v pohode?
Odpovedať
@angieska tak super ze to uz mas za sebou...neboj vsetko zvladnete...dufam ze si rychlo najdes pracu.... :-) aj ja v Ba pracujem
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no to dúfam aj ja :-) v pondelok silno drž palce ;-) a v ktorej časti BA pracuješ?
Odpovedať
@angieska dobre budem aj tak enebudem mat nic na praci tak mozem drzat palceky ;-) v Ružinove
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 ďakujem :-) nooo, do Ružinova zatiaľ na pohovory nejdem, ale prechádzať tam budem :-D už sa "teším", jak budem blúdiť z úvodu po Blave :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g @lucia3006 ahojte, mozem sa pridat aj ja na stretnutie? buducu stredu idem akurat do BA na cukrovy test. :-)
Odpovedať
@angieska ale co by si bludila... ja ked som isla na pohovor to som hned sa v BA stratila...kazdy ma nasmeroval inde som myslela ze sa ani domov nedostanem :-D sranda
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?