Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 jaj, tak to je nepríjemné :-( pamätám si na moje maturity, tam robili všetko pre to, aby sme prešli, pomáhali nám, aj keď dačo vypadlo... teraz to majú hnusné :-(
@angieska urcite to bude super :-) ja ked som tu zacala studovat,tak mi byvalo smutno a stale som chodila domov,no akonahle som zacala chodit s drahym,hned bolo lepsie ;-) hlavne je,ze nebudes sama :-) a nezabudni,staci sa ozvat a vybehneme von :-)
@nikol18 poznám tie pocity, keď som na výške začala, chodievala som domov pravidelne každý týždeň, ke´d sa dalo, aj v stredu som išla a vrátila sa vo štvrtok - mala som dobrý rozvrh na to... ale potom som si zvykla, už to bolo lepšie :-) a teraz určite nezačínam sama :-) a stretávať sa dúfam budeme ;-)
@lucia3006 dakujem!
@angieska nervozna este nie, to zacne az na buduci tyzden, ved este ani popolnocne saty nemam.... a tento tyzden som cely na skoleni, tak ani nic nemozem robit, ziadne svad. pripravy nehrozia...
Dnes vecer ideme s kolegami zapijat moju slobodu a kolegovi sa vnucka narodila dnes , tak aj malicku Paige budeme oslavovat... Sa tesiiiim, stretli sme sa tu super parta...
@dracica6663 to ma mrzi s tvojim bratom....
@simcab och simi zase si smutna zo siat, ved krasne su!!! Ja by som ich neupravovala......
@dracica6663 nezufaj. Myslim, ze na zapis moze na niektorych skolach ist aj ked nema ukoncenu maturitu ale vysvedcenie musi predlozit najneskor prvy den semetra ked nastupi. Pripadne sa da vacsinou dohodnut na inom termine zapisu. Maturity sa vacsinou opakuju v auguste alebo hned zaciatkom septembra, takze by to stihal...
@simcab ty uz nestresuj so satickami. Mas ich pekne, budu este krajsie,ked sa vyzehlia. Ak potrebujes nieco upravit, povedz pani Krnacovej ona ti to spravi rada:))
Nestiham Vas docitat, mam toho vela v skole momentalne. Zachytila som, ze sa planuje nejake stretko. Kedy a kde? Tiez by som sa rada pridala ale uvidim ako mi bude vychadzat cas.
Ako sa mate? Bero, tebe sa to blizi, budem drzat palceky. :)
@simcab nemozes napisat pekne ..... ;-) su krasnuckeeee :-)
@kacennnka dakujem, no aj ja nad tym rozmyslam ze ci by sa to dalo stihnut...dufam ze hej :-) ze este nie je nic stratene dufam
@kacennnka dakujem!
@simcab asi uz mas po krk toho, ako ti vravime, ze saty su bezchybicky, ked hladas radu, co? :-N Tak som si este raz pozrela tvoje fotky a fakt ti neviem poradit.... Asi by som ich naozaj nechala ako su, mne sa pacia.... :-N
@beronsche ach, ty si zlatá.. x-) asi si vieš predstaviť ako sa cítim, lebo aj ty si mala pochybnosti.. ja keď som bola u krajčírky a pekne mi to pozahýnala a tak, tak som bola neskutočne spokojná.. dokonca som v ten deň išla okolo salónu, kde som si skúšala originál šaty, a mali tieto moje vo výklade, a vravím tak drahému, že pozri, moje sú úplne rovnaké, sú krásne.. ale ako si pozerám fotky, tak ma to zneisťuje.. :-( už som si ich chcela aj vymazať, nech ma to zbytočne nedráždi.. na fotkách zo salónu sú tie šaty krásne vypasované, robia mi štíhly pás a tak.. a keď pozriem na fotky v mojich, tak som tam ako keby som bola o 10kg väčšia ako som :-p
@simcab neboj sa, ked ti to krajcirka zuzi tak v nich budes vyzerat presne rovnako. Mozno ti bude vediet urobit aj tie zahyby take ako chces:)) Budes krasna nevesticka.
@simcab ale vies co, ja zacinam mat obcas tiez pochybnosti so satickami. Nenasla som sice ziadne, co by sa mi pacili viac... ale neviem ci to v nich zvladnem. Su strasne velke a tazke. Dost tazko sa v nich da chodit nie to este tancovat. A neviem ci to bola spravna volba take siroke saty, kedze som taka malicka:( Ci v nich nebudem vyzerat ako daka torta.
A co ma najviac hneva, ze mi ocino povedal, ze sa mu nepacia:(
@kacennnka ach moja.. z vlastnej skúsenosti viem ( :-D :-D :-D :-N ), že žiadne sloví útechy nepomáhajú.. :-N musíš sa len sama preprogramovať na to, že si si dobre vybrala.. kurnik, ja vkuse plačem, že nemám tie originál šaty, ktoré boli asi ešte ťažšie ako tie tvoje (lebo boli celé saténové), ale mám ľahké, možno 1,5-kilové šaty.. čo sa niekomu môže zdať ako výhoda, lebo nebude problém sa pohybovať.. ale keď sa mi zdá, ako keby som mala na sebe také obyčajné šaty a nie svadobnú róbu..
a neboj sa, nebudeš ako torta, podľa mňa si v nich veľmi pekná.. nemáš takú tú obrovitánsku sukňu, že by okolo teba nemohol nikto prejsť :-D ;-) pozri, toto je torta: http://www.mojasvadba.sk/bazar/svadob...
@simcab simi ked vyhram v loterii, tak ti kupim originaly, tak uz len drz palce, aby som vyhrala.. :-D :-D ale nie teraz vazne.... mozno by si ich mohla skusit predat a pozicat originaly (nemam predstavu s cenach..)..
Alebo ak sa ti zda, ze ta nestahuju dost (moze to byt len pocit), tak sa porad s krajcirkou, iste by ti vedela vsit korzet, co by ta stiahol viac...
Bubliny na sukni sa mi zdaju ok v porovnani s tvojou foto v originaloch, na modelke to vyzera inak (ako vzdy)...
A co sa tyka vahy, napr. moje saty vobec nie su tazke... aspon v porovnani s MS satami.. :-D Mne to aj tak pride ako roba, lebo dlhe saty nikdy nenosim.. :-D
@kacennnka isto nebudes torta!! ani zdaleka!!
@beronsche no tak požičovné mojich šiat je 600€, a ja som za ušitie dala cca 230€.. :-p viem, že za tú cenu nemôžem čakať zázraky, ale aj tak chcem byť spokojná.. uuuuups.. a teraz neviem či som fakt tak nepribrala, ale to sa mi nejak nezdá :-S