Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@dracica6663 presne tak.... Baby a aj vy placete, ked sa hadate? Ja si neviem pomoct, mne hned slzy ako hrachy tecu... a to ma potom nazlosti este viac.... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche presne aj ja tak :-D aj môj drahý tak isto, oboch nás to potom štve a hneď je po hádke :-) A na prípravách nám tiež vravel farárko, že treba hlavne komunikovať :-) hehe, no to je aká terapia, mne by potom tomi asi nemal možnosť ten predmet z ruky vziať, toľko by som mlela :-D alebo by som ho ešte aj musela nútiť aby si ho vzal a rozprával :-D :-D
Odpovedať
@beronsche ja urcite ani nieee, to skor ked odidem prec do inej miestnosti tak potom...alebo ked pride sa udobrit....
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche ja plačem stále :-D a už sa stalo aj že sme obaja plakali, tak sme sa tomu začali rehniť, aké sme trúby obaja :-D a potom začne - neplač... nie, ty neplač... plačem, lebo plačeš.. nechcem aby si plakal/a.. :-D :-D :-D a páči sa mi to som si všimla až keď mi ho sem niekto na niečo dal :-D
Odpovedať
@beronsche no ja som niekedy revala ako tur.. a potom ma drahý už začal stískať a mojkať, a to by som ho zabila, lebo som mala pocit, že už je dobre len preto že plačem.. ale v poslednej dobe nejak nezvyknem.. ale vlastne ani nemáme nejaké extra hádky x-) ja mám skôr ten problém, že sa začnem chvieť, ako keby mi bolo zima, a neviem to ovládať.. to je podľa mňa ešte horšie :-( alebo ešte je hrozné to, že neviem zaspať, a stále to chcem riešiť a drahý ma neskutočne vytáča tým, že on si ľahne a začne zaspávať.. a ja ho potom budím a šťuchám do neho :-D
Odpovedať
@wera.g ja si tiez myslim, ze komunikacia je velmi prevelmi potrebna! ale chciet musia obaja.... myslim, ze nedostatku komunikacie mi stroskotal predchadzajuci vztah - tym to zacalo a potom to uz islo a problemy sa nabalovali... Este stastie, lebo inak by som nebola s tym uzasnym chlapom, co sa za neho vydam na buduci tyzden!!! :-)
Odpovedať
@wera.g tak to sme asi velmi podobne natury, lebo tak to vyzera aj u nas... :-D @simcab ze revala ako tur... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche tak tak, súhlasím, veľmi potrebná a dôležitá :-) Presne tak to malo byť, aby si našla svojho vyvoleného x-) x-) krásne si to napísala ! ;-) hehe a keď sme pri tom plači, dnes som sa v práci rozplakala... a to len preto, že na nete som si čítala o pôrodnici, ktorú som si vybrala - len tak... z ničoho nič rev :-D :-D :-D tomi si už zvykol, sa vždy smeje, že mňa rozplače aj reklama na zubnú pastu, v poslednej dobe som veeeľmi precitlivená :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi my sme spolu zacali byvat po roku :) A hadku=y zacali az neskor potom :-D A ja robim tiez to co ty, tiez mam vzdy tendenciu riesit vsetko ked ideme spat, ale v poslednej dobe som taka unavena, ze ja idem spat skor sama... vcera ani neviem, kedy isiel spat :) Jaj baby, musim ist robit, pridem na prestavke, len nie ze budem celu prestavku docitavat :)
Odpovedať
@wera.g a ako sa ma malicky? kedy mas vlastne termin?
Odpovedať
@simcab :-D :-D :-D to presne aj ja robim ja som nahnevana nemozem spat a on si len tak zaspi...ach chlapi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi jaj rozpútala si dobrú diskusiu :-) držím palce, aby ste už poobede boli zase len zadobre ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no...jak vás tu tak čítam.....začínam mať strach zo spoločného bývania :-D my sa zatiaľ nehádame vôbec, sem-tam sa ja hrám na urazenú a to skončí tým, že ma hneď začne objímať a kecať také kraviny, že nevydržím a začnem sa smiať no a potom sa už ťažko trucuje :-N
Odpovedať
@angieska a to kolko spolu chodite? mi sme sa sem tam hadali aj ked sme spolu nebyvali...potom sme byvali s jeho mamu...to sme sa ten rok stale hadali ale to nebolo kvoli jeho mame...a od tohto roku spolu byvame a je super spolu varime, upratujeme, pecieme kolaciky...neboj nic je super spolu byvat ked sa mate radi :-D hej su tam a aj budu obcas hadky ale neboj sa spolocneho byvania ;-)
Odpovedať
@angieska neboj sa, az take zle to nie je.... ;-) My spolu byvame takmer rok a hadame sa fakt zriedka...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no sme spolu rok a pol, poznáme sa asi 5 :-) ale jasné, teším sa na to, bude to jednoznačne zaujímavé :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska vôbec nemaj strach :-) my si spoločné bývanie užívame, úplne moc, je to fakt paráda :-) @beronsche maličký úplne super, teda myslím :-N včera som bola u doktorky, všetko v poriadku (ťuk ťuk ťuk o hlavu), videla som ho na ultrazvuku, taaaaak sa mrvil, škrabkal si hlavu, kopal o 100 6, naťahoval sa :-D a termin? nooo v knizke mam 10.10. ale posunuli mi tyzdne, tak asi zaciatkom oktobra, alebo kedy... :-) ale pupok uz mam riadny, kamoska sa mi smeje, ze ona taky mala v 8mom mesiaci :-D ked sa vidim v zrkadle, tak uplny hajzl pavuk :-D :-D :-D
Odpovedať
@wera.g :-D :-D takze si nepribrala, len brusko rastie? A este pracujes? to je dobre, ze sa vam dari!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ja som mala dosť veľký strach zo spoločného bývania, aj keď sme v podstate celých sedem rokov pendlovali medzi našimi a jeho rodičmi, takže sme boli spolu každý deň. No ale teraz je treba navariť, oprať, atď. Našťastie vie uvariť aj drahý, len sa musíme naučiť variť len pre dvoch, lebo už od pondelka dojedáme guláš a asi ho ani nedojeme :-N Úplne sami bývame od 1. mája tohto roku a zatiaľ je to fajn, tuším aj lepšie, lebo nejak sa začal nejak podozrivo viac zaujímať o vybavačky okolo svadby, dokonca tie lietajúce lampióny sa mu veľmi páčia :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova tak s varením to bude v podstate na mne len, môj drahý vie tak cestoviny a zemiaky uvariť :-) ale tak mňa to baví, takže to mi nejak nevadí :-) noooo, keď veľa navaríš, pozvi si nejakú návštevu a povinne servíruj :-D a guláš pre dvoch si ani predstaviť neviem :-) ja som zvedavá, či aj môj drahý začne mať väčší záujem o svadobné veci, lebo ma už hnevá, keď sa ho opýtam na názor a on mi len povie, že to nechá na mňa :-S
Odpovedať
@z.junasova tak to je skvele :-) aj moj tak niekedy sa angazuje do vybavovania a spolu vsetko riesime.... :-) To varenie poznam aj ja sa snzim malo varit ale uz ako tak sa mi to dari ze jedno zostane len na dva dni...ale minule robil sulance s makom a to sme mali tolko toho ze sme to tusim jedli skoro tyzden....uz mi to islo aj usami :-) tiez to nevedel odhadnut :-D
Odpovedať
baby precitajte si na stranke diva.sk kolko meria najväčši....su ta nejake rekordy skoro som zo stolicka padla ...to je dessss :-D :-D :-D =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche tak tak, ešte som dokonca aj schudla v zadku a stehnách, ale už aj naberám na váhe - od začiatku tehotenstva 3kg :-) a to odvtedy čo mi prestalo byť stále zle (cca 2 týždne), už mám tehotenské chute :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky,tak tu mame piatok. Ja idem na vikend domov,tak uz sa moooc tesim,lebo zajtra budem s mojou malou neterkou :-) vidim,ze tu riesite hadky a ako to tu tak citam,tak chlapi su asi vsetci rovnaki :-D aj my ked sa s drahym hadame,tak on sa po hadke tvari,ze je vsetko uz ok a fungujeme s cistym listom,ale ja to chcem riesit. Najviac nemam rada,ked ideme spat rozhadani,to sa mi vzdy snivaju take blbosti...
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g to je super,ze sa vam tak dari :-) moja kolegynka tiez caka babatko,tak to s nou vsetko prezivam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som uz na prestavke, kde ste vsetky???
Odpovedať
@bybi ja som tu, len tu nik nie je asi.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu stale... akurat sa snazim prihlasit na FB a dostat sa do sprav, idem zas pisat mojmu kadernikovi zlatemu a objednat sa uz treti krat :D a chcem sa ho rovno spytat, ci mu nebude vadit ak by prisla vizazistka do kadernictva za nami :)
Odpovedať
@bybi aj ja som tu stále.. no prišiel mi aj tovar, tak priebežne robím aj s tým.. a necht sa mi zlomi kuuuuuuurnik, tak som si musela pilnikovať - skracovať všetky nechty.. to bola fuška :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa uz prihlasila, mozem v praci len cez mobil, lebo mame bloknuty, ale napisala som mu a rovno som sa ho spytala ci mu nebude vadit ak ho budu fotit ako ma cese... Tak som zvedava co napise... Chudak stale ho s niecim otravujem :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?