Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ani mi nehovor.. ja stale v poslednej dobe ked priatelovi hovorim, ze mam dilemu, alebo potrebujem poradit, on na to hned "ohladom svadby, vsak?" :-D :-D :-D uz sa zo mna smeje ze som svadbou posadnuta :-D a vola ma "organizatorka" :-D :-D :-D
no doteraz som ja bombardovala inych, ale odkedy mame naisto zajednanu salu tak niekdy oni bombarduju viac mna :-D minule teta "ale uz sa ti to krati" :-D :-D :-D akoby som mala do svadby mesiac :-D :-D
pomalicky? :-. ja mam pocit ze sa to vali ako voda :-D ako fakt.. mozno preto ze nemam doma priatela a tak si stale zhanam nejaku pracicku, aby mi cas bezal rychlejsie.. :-)
nie nie.. naši vedia, a mamka sa teší (ocovi je jedno :-D ). svokrovci sú dlhodobo preč a nechceli sme im to hovoriť cez skype.. teraz koncom mája prídu, tak oznámime noviny :-.
:-D wow, tak to bude super.. urcite sa budu tesit.. :-)
my sme v podstate nikomu neoznamovali zasnuby, ani plany na svadbu :-D to nejak tak prislo spontanne.. sme spolu nieco cez sedem rokov a po bc statniciach mal svokrik napad ze by sme mohli svadbu spojit s oslavou mojho titulu mgr.. :-D s priatelom sme mali uz davnejsie jasno v tom, ze hned po mojej skole bude svadba, ale nejak sme to neriesili.. az ked svokrik mal taky napad.. nase rodiny boli pripravene na to ze sa to bude riesit po skole, takze my sme nemuseli nic oznamovat.. len datum sme si vybrali :-)
my sme to zas museli takto naplánovať, keďže oni sú preč a zvyknú takto v máji chodiť - preto ten máj :-) tiež sme spolu 7 rokov, tak už je najvyšší čas :-D ale inak tie zásnuby by som tiež brala.. už to nechcem drahému nadhadzovať, ale nejaký prstienok by sa šikol :-D no nebudem mu nič hovoriť, ak náhodou chystá nejaké prekvapko =-)
:-D áno chápem ťa.. ja som prsteň dostala úplne nečakane a to už dávno :-D tak ma prekvapil, že mi sánka padla k zemi, vobec som to vtedy nečakala že ma požiada o ruku :-D ale v podstate keby som ho aj nemala doteraz, tak by mi to bolo jedno.. dôležité je, že sa ľúbime/ľúbite :-) prstienok je aj tak len znak..
ale veď ja vieeeeem... len keď on absolútne nie je romantický, tak by som bola rada keby aspoň jeden romantický krok urobil.. :-) no ak ho aj nespraví, nič sa nedeje, hlavne, že viem, že je tu stále pre mňa a so mnou :-)
tanicka_photo tak to mas dobre ked ti povedia ze sa ti to krati mne stale rodina hovori ze mi sibe ze ta skoro planujem ze to je este strasne daleko a z toho ma ide hodit :-)
barborka, ja som včera mojej mamke vravela, že viem kde majú tie šatky, ktoré chcem a že by som si ich chcela skúsiť :-) tak sa najskôr na mňa tak divne usmiala, ale potom povedala, že to chápe :-D
barborka, no ja som si doteraz miestami pripadala ako ina, ale uz ked aj svokrovci a rodina to tak berie tak pohoda.. svokrovcom som hovorila ze salu treba min. rok dopredu lebo bude problem.. mi neverili az kym sa sami nepresvedcili. potom sa uz sami zacali angazovat :-D
co sa tyka siat tak este neskusam, aj ked by som sa rada videla vo svadobnych. ale este si pockam na buducorocnu kolekciu.. mozno najdem nieco pekne :-)
a simi, ani moj chlap nie je romantik :-D od neho sa dockat kytice ruzi, tak to musim mat narodky alebo meniny :-D inak mi take /podla neho/ zbytocnosti kupovat nebude :-D :-D vraj to aj tak vyschne a zahodim to :-D tomu zodpovedalo aj moje poziadanie o ruku :-D :-D :-D
tak ani moj nieje romantik a ked chcem romatiku tak si ju musim sama urobit :-( a co sa tyka kvietkov tak tie by som ani na narodky nedostala od neho keby som mu to nepripominala stale
:-D takze sme na tom podobne :-D ja stale ked dostal v praci odmeny alebo teraz co ma dostat od kalinaka cely policajny zbor, tak sa na nho len tak usmejem a hodim ocka a on mi povie "hej hej, budu ruzicky" :-D :-D :-D ale nikdy sa ich nedockam.. :-D :-D jaaaj.. ale raz za sto rokov ho pochyti romantika a zapne cervenu lampu, otvori vinko :-D to je tak vsetko z nasej romantiky :-D :-D
Holky nam sa teraz ozval jeden Dj a zda sa mi divne ze ani tu ani nikde na nete som o nom nenasla ziadne referencie. Do konca tyzdna sa mu mam ozvat, ma super portfolia aj velmi mili pristup ale nejako sa mi to nezda ze na neho nemozem najst ziadne referencie ked podla jeho slov hrava uz nejaky ten rocik na svadbach. Nepoznate niektora Dja bennyho? ma kontakt aj tuto v katalogu.
Ja by som radsej chcela niekoho na koho sa daju najst aj referencie, hoci vsetko co som mu vravela ze by som si predstavovala tak povedal ze super a nerobi mu to ziaden problem, ale ja neviem :-(
simi, ja som stale tu a cakam kto co napise.. nech sa troska rozptylim pri pisani seminarky :-D
miska, no aj mne ten dj pisal, ale kedze chceme zivu hudbu, tak nepotrebujem tam jeho.. a okrem toho nie ON je ten ktory si vybera a dava podmienky, ale TY, takze kludne hladaj dalej.. mozno najdes nieco lepsie