Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@z.junasova zuzik pridem na gulas ;-)
ja byvam s mojim 6 rokov a u nas je to vsetko o organizacii a komunikacii :-N
A ked varim a navarim vela, zmrazim a potom dojedame, ked nahodou viem,z e budem mat dlhy den, vytiahnem nieco z mrazaka a vecere nachystana :-D
baby, ja som strašný debil.. doteraz som bola v tom, že je len 15:40, a teda budem v práci ešte hodinu, a teraz som zistila, že je už 16:40, čiže o 20 minút odchádzam :-D :-D no ja som úplne mimo.. a bude strašná sranda, lebo tu prší a ja idem domov na bicykli :-N a nemám ani pršiplášť :-N
@wera.g uz sa na nom pracuje ;-) len vzhladom na moje zdravotne problemy nam velke sance nedavaju, takze ak sa nepodari, v septembri by nas malo cakat IVF
@simcab mne sa minule stalo, ze som dosla na zastavku, akurat autobusar zatvaral dvere, tak ze pockam na dalsi bus...za chvilku dosiel a ja som len stala a kukala...az po chvili som si uvedomila, ze to je moj bus, ale to uz zatvaral dvere a musela som cakat na dalsi :-D vobec som zo seba nechapala :-D
dnes sme boli s drahym objednat obrucky, teda uplne ze nahotovo, lebo doteraz sme cakali, ci nam ich ten zlatnik bude moct spravit :-) ale dolezite je, ze to pojde a cca za mesiac ich mame hotove, tesiiim sa :-)
ahojte kočky,
idem vás prečítať, čo ste dneska popísali... dostala som sa sem až teraz.... do 14ej som spala po nočnej, potom som sa bola 2hodinky slniť, potom u našich, bola som si aj topánočky kúpiť :) ešte som čo to poupratovala, zajtra budeme mať návštevu ... :) a teraz som konečneee tu ... :) prečkávam búrku...
@simcab Simi presne tieto šaty aj v tej farbe má sesternica v salóne, aj naživo sú krásneeeee.... a krásne tvarujú postavu.... ja som nad nimi aj uvažovala, ale sú na vysokú postavu - teda tie čo má ona v salóne...
taaaak ja som dorazila do Blavy pred chvíľou, v Poprade dážd, Ladce dážd, Trnava dážď, medzitým oblačno, Bratislava jasno a teplo :-D
zajtra máme prvú náuku, tak som celkom zvedavá, čo to bude, čo sa nás budú pýtať a tak :-)
@lucia3006 no však ani mne nejak nesedeli, lebo ja som krpec.. tieto, podľa ktorých som si dávala šiť, sú v reále takmer rovnaké ako tie mercadal, len sú šité od pása, či ako to mám napísať..
Ja mam dnes takeho maleho chrobaka v hlave...mam pochybnosti ohladom siat. Vzdy ked si pozriem moje fotky v nich,tak sa mi az tak nepacia...neviem,ci je to tym,ze nie su take pekne upravene a ozehlene...ale zase ked som ich videla na inej neveste,tak som si povedala,ako super vyzeraju a ako som si dobre vybrala :-) tak teraz neviem...
@nikol18@simcab :-D :-D :-D tak vy dve ste sa tu teda dobre stretli :-D :-D :-D Simi sme už presvedčili, že je krásna, teba Nikol sme ešte síce nevideli, ale šatky na fotke sú krásne, takže určite budeš krásna ;-)
@simcab jasneeeee, obe máte rovnaký problém, aj keď si myslím, že nemáte dôvod na pochybnosti ;-) krásne šaty, krásne nevesty.....ešte čakaj, že aj ja začnem vymýšľať :-D
@simcab moja, pri mojom snúbencovi????? ten už o šiestej buntoší :-D ešteže sa musí učiť a ja potom môžem kus spať :-D ale dnes je to kvôli náuke, akurát odchádzame, som zvedavá...