Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem viac u kadernika ako doma tie 2 tyzdne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 :-) a co vy, plánujete mimi? :-) @bybi @simcab aj ja som tuuuu :-D
Odpovedať
@bybi neboj sa, on je na "otravovanie" zvyknutý ;-) @wera.g áno, viem, že si tu, však si píšeme :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab a ako to že si potom napísala, že tu asi nikto nie je? :-D keď som tu ja, sme tu dvaja - aj drobec sa priúča na mojusvadbu :-D :-D
Odpovedať
@wera.g ale no tak, že sem nikto nepíše.. boooože :-p :-D :-D :-D no len ho uč, a bude závislý ako maminka :-D ;-)
Odpovedať
baby, pozrite aké krásne fotky: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/gue... waaaaw!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova zuzik pridem na gulas ;-) ja byvam s mojim 6 rokov a u nas je to vsetko o organizacii a komunikacii :-N A ked varim a navarim vela, zmrazim a potom dojedame, ked nahodou viem,z e budem mat dlhy den, vytiahnem nieco z mrazaka a vecere nachystana :-D
Odpovedať
@ladyjh super postup! len nám by sa tam už nič nevošlo, lebo tam máme čerstvé cestoviny a hranolky a zmrzlinu.. :-D
Odpovedať
baby, ja som strašný debil.. doteraz som bola v tom, že je len 15:40, a teda budem v práci ešte hodinu, a teraz som zistila, že je už 16:40, čiže o 20 minút odchádzam :-D :-D no ja som úplne mimo.. a bude strašná sranda, lebo tu prší a ja idem domov na bicykli :-N a nemám ani pršiplášť :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g uz sa na nom pracuje ;-) len vzhladom na moje zdravotne problemy nam velke sance nedavaju, takze ak sa nepodari, v septembri by nas malo cakat IVF
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab mne sa minule stalo, ze som dosla na zastavku, akurat autobusar zatvaral dvere, tak ze pockam na dalsi bus...za chvilku dosiel a ja som len stala a kukala...az po chvili som si uvedomila, ze to je moj bus, ale to uz zatvaral dvere a musela som cakat na dalsi :-D vobec som zo seba nechapala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dnes sme boli s drahym objednat obrucky, teda uplne ze nahotovo, lebo doteraz sme cakali, ci nam ich ten zlatnik bude moct spravit :-) ale dolezite je, ze to pojde a cca za mesiac ich mame hotove, tesiiim sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, idem vás prečítať, čo ste dneska popísali... dostala som sa sem až teraz.... do 14ej som spala po nočnej, potom som sa bola 2hodinky slniť, potom u našich, bola som si aj topánočky kúpiť :) ešte som čo to poupratovala, zajtra budeme mať návštevu ... :) a teraz som konečneee tu ... :) prečkávam búrku...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Simi presne tieto šaty aj v tej farbe má sesternica v salóne, aj naživo sú krásneeeee.... a krásne tvarujú postavu.... ja som nad nimi aj uvažovala, ale sú na vysokú postavu - teda tie čo má ona v salóne...
Odpovedať
Profilova fotka
taaaak ja som dorazila do Blavy pred chvíľou, v Poprade dážd, Ladce dážd, Trnava dážď, medzitým oblačno, Bratislava jasno a teplo :-D zajtra máme prvú náuku, tak som celkom zvedavá, čo to bude, čo sa nás budú pýtať a tak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska v Senci bola dneska riadna búrka, ani sa nečudujem z toho tepla... prajem Ti krásny víkend v spoločnosti tvojho snúbenca :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucia3006 no však ani mne nejak nesedeli, lebo ja som krpec.. tieto, podľa ktorých som si dávala šiť, sú v reále takmer rovnaké ako tie mercadal, len sú šité od pása, či ako to mám napísať..
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska pekny vikend s drahym zelam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam dnes takeho maleho chrobaka v hlave...mam pochybnosti ohladom siat. Vzdy ked si pozriem moje fotky v nich,tak sa mi az tak nepacia...neviem,ci je to tym,ze nie su take pekne upravene a ozehlene...ale zase ked som ich videla na inej neveste,tak som si povedala,ako super vyzeraju a ako som si dobre vybrala :-) tak teraz neviem...
Odpovedať
@nikol18 joooooooooooooooooooj, dačo mi o tom hovor.. :-D :-D :-D :-x :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 @simcab :-D :-D :-D tak vy dve ste sa tu teda dobre stretli :-D :-D :-D Simi sme už presvedčili, že je krásna, teba Nikol sme ešte síce nevideli, ale šatky na fotke sú krásne, takže určite budeš krásna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 @nikol18 ďakujem :-)
Odpovedať
@angieska myslíš???? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jasneeeee, obe máte rovnaký problém, aj keď si myslím, že nemáte dôvod na pochybnosti ;-) krásne šaty, krásne nevesty.....ešte čakaj, že aj ja začnem vymýšľať :-D
Odpovedať
@angieska myslela som to tak, že či si myslíš, že ste ma už presvedčili :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no ja pevne verím, že teba sme už presvedčili :-)
Odpovedať
@angieska ;-)
Odpovedať
@angieska a čo ty nespíš, prosím ťa??
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab moja, pri mojom snúbencovi????? ten už o šiestej buntoší :-D ešteže sa musí učiť a ja potom môžem kus spať :-D ale dnes je to kvôli náuke, akurát odchádzame, som zvedavá...
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab inak sú veľmi krásne, teraz sa mi páčia - počkaj nájdem fotku :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?