Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@angieska budem myslieť na teba
21. máj 2011- Sponzor fóra
@lucia3006 áno áno, tieto sú krásne.. mala ich kamarátova manželka
21. máj 2011@simcab jaaaaaj keby som si ich mohla dať hehe
hneď by som si obliekla
a s dlhým španielským závojom... zase by bola zo mňa iná nevesta...
21. máj 2011@beronsche ahoj maji.. no tak teda šťastnú cestu vám prajem!!! kedy odchádzate?? ako idete??
21. máj 2011@beronsche ahooooj Majka, tak štastnú cestu a uži si ten posledný týžden pred svadbičkou a už sa moooc teším na vaše fotečky, budúcu sobotu sa vydááááávaš - aj naša Peťka
v nedeľu čakáme potom podrobný opis vašich svadbičiek
21. máj 2011@simcab @lucia3006 Dakujem!
Simi letime do Blavy, tam prespime u kamarata a zajtra rano vlakom domov....
Pekny vikend prajem!!!21. máj 2011@simcab tak sme už doma
celkom fajn bolo, ďalšie stretnutie budeme mať súkromné až 11.6, keďže budúci víkend nemôžeme
21. máj 2011@beronsche tak ty to máš už za pár
21. máj 2011ahojte babule, ja len narcyhlo ze uz sme s drahym ok
to je super pocit
ale prvy krok som zase musela spravit ja
no nevadi, hlavne ze je vsetko ok
My akurat ideme ranajkovata potom von s havom a"obed" uvarit
dako sme dneska pozadu
Inak som bola vcera s kamoskou v kine na Something borrowed (Nieco pozicane - myslim ze by mohol byt preklad doma) a bolo to dost zabavne, take babske ale presne nieco take som potrebovala
21. máj 2011@beronsche peknu cestu a uz sa tesim ako budes referovat, asi na nas nebudes mat velmi cas buduci tyzden, tak si na nas najdi chvilku v nedelu a aspon narychlo nam napis ako bolo
Krasne si vas den uzite a uz aj ja sa tesim na fotecky
21. máj 2011@simcab
viem, si si prechadzala roznymi satmi pacei a nepacenia svojich saticiek...a mne sa tie moje akoze pacia, to len vcera ma dake pochybnosti chytili a zapacili sa mi ine, co som si skusala...na fotkach totiz vyzeraju super, ale viem, ze ked som si ich skusala, tam mi robili bruchooo
tak teraz neviem, co
21. máj 2011@bybi tak to je super, tesim sa s tebou
aspon budete mat pekny vikendik
21. máj 2011- Sponzor fóra
@beronsche tak stastnu cestu, davajte pozor na seba a tesim sa uz na foteckyyy
21. máj 2011@angieska ked sa k tomu dostanem, dam sem fotky a poviete mi vase nazory
21. máj 2011@simcab simiii, uz sme ta urcite presvedciliii
ved si v satach fakt krasna
21. máj 2011@nikol18 jasneee, už čakám a potom zhodnotíme
21. máj 2011@h.a.i.n.y ahojky
my sme mali aj s omšou - chceli sme to tak, pre nás to znamená, keď v kostole, tak aj s omšou
a trvalo to necelú hodinku...
21. máj 2011ahojte, v tejto teme som prvykrat, tento rok v novembri sa chystame s drahym konecne zobrat, no mam taky problem, nasla som krasne saty cez ebay UK za velmi dobru cenu o dvakrat mensiu nez keby som si saty pozicala, no bojim sa, ze ak si objednam moju velkost a nahodou sa mi podari do novembra schudnut o jedno cislo ci mi budu aj vtedy saty sediet, citala som, ze ak su snurovacie tak by to nemalo vadit
21. máj 2011@andrea_stella vitaj u nas
ak maju saty snurovacku,tak jedno cislo hore dole by nemal byt problem..
21. máj 2011@petkaa28 ahoj dakujem za info, cez tyzden ale pre istou vybehnem do salonu konecne si vyskusat par siat a sa rozhodnem
ide aj o to, ze my uz mame krpca a nemam tolko casu behat po salonoch a skusat saty od vymyslu sveta
som si povedala, ze nech mi vyberu trojo najkrajsich co v salone budu mat, ja si vyberiem jedny a do novembra uz na druhe ani nepozrem
21. máj 2011@andrea_stella ono to ma nieco do seba, potom clovek zacne moc vymyslat
22. máj 2011@h.a.i.n.y ja budem mať určite s omšou, sobášiť ma bude kamarát, takže to mám jednoznačné
@emili42 2 hodiny???? ja som bola už na veľa sobášoch s omšou, ale nikdy to hodinu nepresiahlo....22. máj 2011@petkaa28 super, dúfam, že ti to tak vyjde, vyzerá to na krásne počasie
@andrea_stella no, pozri na internete, čo by sa ti páčilo, v salóne vyskúšaj, či ti to aj sedí a je rozhodnutéa potom už nepozeraj po žiadnych šatách, aby si nedostala pochybnosti
22. máj 2011@petkaa28 tak to je super,aspon nebudete mat velmi horuco
a co predsvadobna nervozita,uz ta chyta?
22. máj 2011
krásny sobotnajšie ránko kočky, tak dneska sa nám vydáva Andrejka, možno ju aj uvidím, hostinu majú v jednom hoteli oproti našej bytovky
počasie majú krásne.... nás čaká dneska tiež krásny dník - prídu švagrovci s našim krstniatkom - tak sa moooc tešíme