Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@ladyjh mne včera fotograf napísal, že pôjde so mnou ku kaderníčke, tak ho vezmem.. nech vidno potom ten rozdiel že pred a po :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh kameru neviem este od kedy budeme mat, ale urcite nie hned od rana :) @simcab Simi no to neviem, ale u nas to bude problem draheho pofotit kedze on bude v Martine. Ja to nemam este vsetko premyslene, ale moj uces by mat trvat do 2 hodin a mozno tam ani nebudu celu dobu... Ale s mojimi fotografmi sa da kecat donekonecna, tak budeme kecat :-D To je Miska od nas s jej skoro manzelom :) Takze aj spolocna tema je :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi bybi ty si objednala autobus pre tvojho a jeho rodinu? Alebo budu niektore v hoteli blizko teba? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh oni zostavaju tam kde je aj svadba, ze hore hned budu mat izby, teda niektori od nas a jeho mama objednala v tej istej dedine, len ine miesto, lebo to bolo lacnejsie, takze jeho strana cela zostava spat tam, ale budeme mat autobus co ludi odvezie z obradu na hostinu a potom vecer budeme mat nejake auto co rozvozi domov moju rodinu :)
Odpovedať
Profilova fotka
nasla som krasne nausnicky, musim ich vecer pozriet ci ich este maju :) lebo to je ebay a tu ho mam bloknuty, len na google som ich nasla a strasne sa mi pacia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi jaj aha! Len to som nepochopila ze tvoj bude v martine, tak ho bude tazko fotit pred. Budu v hoteli aj noc pred svadbou? A prave moja svokra chodi za mnou s takymito vecami - za urcite ake bude mat auto, kto ju bude taxikovat, ako sa ostatni dostanu k nam na pytacky, od nas do kostola, potom na hostinu.........
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi krasne nausnice! Budes mat aj nahrdelnik?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh nie nebude, on pride rano , resp. pred obedom do hotela, tam sa prezlecie, lebo keby isiel tak 2 hodiny v aute sa cely pokrci, nachysta auto a pojde pre mna a pojdeme sa fotit.. A jeho rodina este neviem, rodicia so starymi rodicmi pridu mozno k nasim, ale ostatni sa nejako musia dostat na radnicu na 5-tu a odtial pojdu ba hostinu vsetci... Toto este nemam domyslene :) A nahrdelnik prave neviem, rozmyslam, ale nechcem zase aby to vyzeralo ze je toho vela, tak neviem :)
Odpovedať
Profilova fotka
hodili by sa take nausnicky k takemuto naramku?
Odpovedať
Profilova fotka
baby ja mam zase teraz taku dilemu................ mojho snubenca cela partia bude v hoteli ubytovana (rodina, kamarati a vsetci pozvani - 55), nakolko su z UK. Moja mamina bude mat jej brata u nej ubytovanych - styria. Ja s mojim budeme v svadobnu noc v tom istom hoteli tiez (moj tam bude aj noc pred svadbou). Teraz je tu taka situacia, ze nasi budu mat popravky a neviem co s celou ulicou, a rodinou. Svokra bude mat tiez popravky v hoteli, a obidve rodiny chcu, aby som tam bola. Svokra preto, lebo jej hostia museli cestovat taku dialku na nasu svadbu, a len sa patri, aby som s nimi bola co najviac. Mamina tiez chce, aby som tam s nimi bola..................... Ja by som najradsej bola doma, lebo neviem, kedy najblizsie nasich zase uvidim........... a aj tak budem odchadzat zo slovenska so vsetkymi anglickymi hostami spolu............. Asi sa budem musiet rozdelit na dve........ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh ja by som na tvojom mieste bola so svojou rodinou... Svokra sice cestovala, ale svoju rodinu vidis malo a preto aj s nimi chces stravit cas, tak by som jej to tak vysvetlila, aj ked neviem co su popravky :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi bybi ja budem mat sadu - nahrdelnik a nausnice a naramok. vyskusaj a uvidis ci bude vela.......... :-N Ja by som k tvojim nausniciam dala takuto naramok : Ja mam tiez podobny - skusala som aj takeho typu ako si dala na fotke, ale bol taky negramotny, neohybny, a vadil by mi na cely den......... takyto jemny sa aspon prisposobi tvojej ruke........... vies co myslim? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bybi popravky su ked sa dojeda, dopija a tak, a mozu prist aj ludia, ktori neboli pozvani ako z ulice a tak............ aj ja som si tak myslela, ale ked sa na mna svokra ohuri, ze sa patri a slusi......... ved uvidim! a vdaka za radu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh ja ten naramok prave uz mam a chcem ho mat na svadbe, dostala som ho od draheho k 9-temu vyrociu :) a k nemu skor hladam nausnicky :)
Odpovedať
Profilova fotka
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no bybi to sa mi paci! :-) tak potom hej, najdi nausnice :-) co pojdu k naramku
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ze 9 rokov :-D Ja som pednedavnom povedala jednej znamej, ked som jej priniesla pozvanku, ze sme spollu 7 rokov a ona na mna, ze ved to je uz cas na rozvod, nie na svadbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh :-D :-D ze na rozvod :-D Takze sa nehodia nausnicky k tomu naramku??? :-|
Odpovedať
Profilova fotka
hmmmmmmmm, aj hodia! to iba ja som taka fifina! Ja by som asi kupila aj nahrdelnik, co ide spolu k nausniciam, aby to ladilo......... ale to je iba moj nazor. podla mna to bude pasovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh nahrdelnik este neviem, mam retiazku s takym pendantom ci ako sa to vola z tej istej kolekcie ako naramok, mozno pozriem z tej istej kolekcie aj nahrdelnik aj nausnicky... len sa mi nechce davat za to vela penazi, ked to potom uz mozno nevynosim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi bybi ja nemam drahe bizu, ale budem to nosit na vyrocie ked si niekam pojdeme sadnut a tak..........na dolezite udalosti........... taka mala spmienka na svadbu :-N Vecer odfotim a pridam.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh dneska vecer popozeram, ja by som uz keby som kupovala nejaky set, tak by som chcela tu istu kolekciu co mam naramok, ved vecer popozeram aj pozriem, mozno aj k tym nausnickam co sa mi pacia najdem aj nahrdelnik, aj ked vlstne ani neviem, ci nahrdelnik budem mat :) ale dakujem :) A odfot, pozriem vecer :)
Odpovedať
Profilova fotka
odfotim :-N Ten naramok budes mat ako 'nieco stare'? :-N budes mat aj nove, pozicane a modre? Alebo to som len ja taka fifina?
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh budem mat pozicanu spodnicku od kamosky, ktora ma modru maslicku :) nove saty, stary naramok, takze budem mat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bybi :-D ja vsijem staru 5 SK korunu do lemu siat, nove budu topanky a bizu (saty uz mam rok, hoci som ich este nemala oblecene poriadne, neviem, ci sa mozu klasifikovat ako nove :-N ) , pozicane neviem, a modre..........hmmmmmmmmmmmm, musim este porozmyslat! Baby ktore mate stare, nove, pozicane a modre?
Odpovedať
@ladyjh ja by som chcela mať nové, staré.. ale neviem kto by mi čo požičal :-D a vlastne ani staré nemám, tak neviem či mi to vyjde.. @bybi maťka, mne sa páči dokopy ten náramok s náušničkami.. podľa mňa to nemusí byť všetko z jednej sady..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dakujem simi, teraz si ma potesila :-) lebo sa mi velmi tie nausnicky pacia a naramok chcem urcite ten co som dostala od draheho... uvidim este nahdelnik ci bude alebo nie, mozno len tu moju tnucku retizku budem mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab @ladyjh problem pre mna je, ze ked aj pozeram sady, ja chcem vyraznejsie nausnicky, ale len jedniduchy nahrdelnik a ked su vyrazne nausnicky, tak aj naramok je velmi vyrazny a naopak :-D :-N
Odpovedať
@bybi no tak napr. ja budem mať len takú tenučkú retiazku, na ktorej je gulička taká väčšia.. a náušničky sú viac-menej tiež jemné.. nejak som nechcela také štrasové alebo také niečo.. len som rozmýšľala, či nebudem príliš jednoduchá.. a ani náramok nebudem mať.. ale síce, takou ozdobou ruky mi bude kytička, tak hádam už nejdem vymýšľať..
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 @lucia3006 ďakujem vám :-) dokonca som vôbec neblúdila, bez problémov všetko našla, aj som si sukňu kúpila na obchodnej, nejaké šaty na polnoc poskúšala.... :-) @lucia3006 jooooj lucka, tú alergiu nezávidím :-( moja mamka to vždy mala každý rok na začiatku, ke´d sa slnko ukázalo, jej pomáhal fenistil na skľudnenie.... a potom už nič, čierna bola jak od mora - robila doručovateľku, takže bola celý deň na slnku :-) takže máš dobré vyhliadky ešte na leto, teraz trošku vydrž ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?