Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh no ja budem mať nové topánky, pančušky, bižu a podobné veci, požičané šaty, modré na podväzku...ale čo s tým starým, ešte som nevyriešila :-| ale tá 5koruna sa mi páči :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ja podvazok nebudem mat, tak neviem.................porad! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh no napadá ma jedine nejakú modrú stužku uviazať an stehno :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska no pockaj, ze by som mozno nieco modre zamotala do kytice? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ladyjh vidíš, to je ešte lepší nápad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a teraz pozicane :-N ........
Odpovedať
Profilova fotka
babule dalsie krasne nausnicky som nasla... no pomoooc, teraz neviem sa rozhodnut :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ďakujeeem, už sa to zlepšuje, ten fenistil gel pomáha veľmi :) možno ešte tak zajtra a už to asi celkom zmizne :) a ja si budem užívať slniečko :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tieto sú veľmi krásne tie visiace :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ja som tava, som sadla na ebay a teraz som nasla dalsi set ktory sa mi paci :) bude asi tazsie vybrat, pozri aj tu: http://cgi.ebay.co.uk/Silver-Necklace... A ktore nausnicky sa ti viac pacia, tieto co som dala posledne?
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi no ten set je krásny .... som za ten set :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 dakujem lucka, uz to drahy vyriesil za mna, kupila som si ten set a tie nausnicky co som sem dala este poobede :) Drahy povedal nech si kupim oboje a mozem si po polnoci zmenit :) A mam po dileme... Tie kvetinkove nausnicky su krasne, ale teraz som zistila ze su az 10cm dlhe a to je uz velmi dlhe pre mna :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@bybi no supeeeer tak ste to vyriešili :) budeš veľmi peknučká :) no vidíš to, však potom ho ešte určite využiješ teda oba - keď niekam pôjdete na ples, na svadbu alebo na nejakú inú príležitosť :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 no dufam :) A dakujem :) ALe nebolo to velmi drahe, to je len biza, asi ani nie striebro :) Este mi treba spodne pradlo a uz som asi aj vybavena :) Drahemu topanky a kosele a tiez je hotovy :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi no tak supeeeer, ty si šikuľka :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránečko kočky, dneska som tu asi prvá :) bola som s drahým vybavovať prepis auta, tak som si trošku privstala... ako sa mi máte? :)
Odpovedať
@lucia3006 ahoj lucka :-) no ty sa teda nezdáš - každé ráno vstávaš, hoci by si mohla spať :-) ja som dnes vstala vcelku v pohode, a dala som si rozcvičku - išla som do práce pešo.. a nejak som nestíhala, tak dobreže som nebežala :-N aj tak som prišla o 2 minúty neskôr, ale našťastie o tom nikto nevie :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ahoooj Simi :) no dneska som musela, slúbila som manželovi, že pôjdem s ním... on tam ešte zostal, však tam otvárajú o pol 8ej a už o pol 6ej tam bolo asi 20ľudí... a že ľudia nemajú peniaze a autá stále kupujú a prepisujú chichi :-D dneska si dám ešte voľno od športu, zajtra a pozajtra pôjdem zase ranný triatlon (švihadlo, korčule, beh) :) lebo v nedeľu už idem do robotky, v piatok ideme večer nakoniec spať k svokrovcom tak v sobotu čas na pohyb nebude... :)
Odpovedať
@lucia3006 zato my v sobotu budeme mať pohybu až až :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak ale to bude taký príjemný pohyb nie? :) a príjemné starosti :)
Odpovedať
@lucia3006 ale určite áno :-) len dúfam dúfam silno, že nájdeme čo potrebujeme..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no tak to áno, aby ste takú ďalekú cestu zbytočne neabsolvovali... :) tak nech sa vám podarí zohnať krásny oblek pre drahého... :)
Odpovedať
@lucia3006 ale tak tá cesta nie je až taká ďaleká, však za 2 - 2,5 hodinky sme tam :-) len ktovie kedy zas budem mať voľno, tak preto sa tak obávam.. a vôbec si neviem predstaviť kde by sme išli ešte zháňať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak nech sa podarí zohnať... :) aby ste mali všetko pekne na poriadku :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko kocky, zase praca, aspon pocko mame pekne, aj ked neni velmi teplo. A ja mam toho vela, tak sem skocim asi az cez prestavku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi dobré ránečko, tak nech ti to rýchlo ubehne v práci :) aj ostatným pracujúcim nevestičkám :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky,vy ste sa tu zase rozrozpravali :-D vcera som sa morila so spisom,ale uz som ho konecne dokoncila :-) ja budem mat na svadbe nove-topanky a bizu,pozicane-saty,modre-podvazok s modrou stuzkou ale mam problem najst nieco stare-asi to budem len ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 no takže budeme na tom podobne ;-) mne sa páči ten nápad so starou mincou, asi to nejak využijem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska @nikol18 baby dajme tu mincu, aj ja ju vsijem do siat :-D @bybi, takze ste to vyriesili, supis! Budes princezna :-) Ja este nemam spodne pradlo, musim sa po niecom popozerat. Ja by som ale chcela taky ten telovy stahovac, nakolko su moje saty 'na telo', bude to niektora mat? ktovie ako sa ma wera s mimi a bero pred svadbou.......... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babule pozrite ake som kupila Zarke do vlaskov :) a ze £1.56 za 6 kusov a zadarmo dorucenie :-) Tak som kupila hned 2 balenia, chcem jej vypnut vlasky do drdolu (to jej strasne svedci) a okolo toho copiku mozno dat tieto perlicky :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?