Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@bybi jeeeej slimaciky :-) ja tomu tak hovorim...aj ja ich budem mat vo vlasoch ale este neviem ci nie kvetinky...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak sa hlásim z Rochesteru, let bol super a hneď na letisku prvý "zážitok". Bolo tam akosi podozrivo veľa policajtov, ochrankárov, médií a pod., tak asi mala priletieť nejaká celebrita. Nakoniec to bolo zrejme nejaké futbalové mužstvo, podľ dresov som ich nespoznala, ale mám to celé natočené. Nikoho známeho som tam nespoznala, až na ubytovni sa dvaja chalani rozplývali, že to boli futbalisti z Barcelony, tí čo hrajú ligu majstrov, vraj tam boli aj nejakí známi. Tak aspoň chlapci z toho boli na vetvy. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova ty si v Rochestri??? Tak ja byvam asi 5km od Rochestra, dedinka Hoo :) spytaj sa domacich ci to poznaju :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 draci aj ja budem mat take vo vlasoch :)
Odpovedať
@z.junasova super ze si stastne doletela.....a ty si sa nepokochala ? :-D
Odpovedať
@bybi :-) super....a ty budes mat vypute vlasy alebo este vobec netusis co bude kadernicka robit?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 mam predstavu co mi povedal ze spravi, ale nebudem mat vypnute :) Ale sama som zvedava co mi spravi :)
Odpovedať
@ladyjh jani, a ako by si cikala v takomto odeve =-) =-) =-) :-D či to má nejaké rozopínanie alebo čo ako "body"? :-N
Odpovedať
@bybi no ja by som chcela toto : ale zase neviem co ked mi bude teplo a som aj rozmyslala ze by som ich mala na jednu stranu ale tie kucerave
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab :-D :-D :-D no na to som nemyslela teda. fiiiiiiiiiha! esteze ta mam draci! budem musiet ist nieco vyskusat........... =-) zuzi vitaj v UK! Barcelona hra s Manchester United finalne kolo v tej lige, takze bude veselo! Hraju vo Wembly arene.
Odpovedať
@ladyjh preco, nieco mi uniklo?? :-D
Odpovedať
vecer pozerajte 4 svadby teraz ide ta z BA a jej manzel sa opije to bude sranda... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dracica6663 o kolkej to ide.. jooj nechcela by som take nieco a v telke... uf
Odpovedať
@oskvarka chodi to o 18 h
Odpovedať
fuj, tak som sa nasrala, isto mám tlak 300 na 500 ]-( milujem "milých" zákazníkov ]-( vytočí vás do nepríčetnosti, jebnute sa usmieva a ešte vám zaželá pekný deň ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab co sa stalo simi????
Odpovedať
@bybi bol tu jeden debil s reklamáciou.. ale nechcel ani počuť o reklamácii, chcel len peniaze naspäť.. to ja nemôžem dať peniaze hneď, môžem mu vymeniť ten tovar, alebo mu môžem dať iný v hodnote toho reklamovaného.. ale on mi silou-mocou tvrdil, že zo zákona mu musím do 7 dní peniaze vrátiť a bla bla.. tak ma tak vytočil, že som mu nakoniec tie peniaze vrátila.. a on ešte, že príde si kúpiť ešte lampu, ak dostaneme.. som mu chcela povedať, nech sa už neunúva, že ho neobslúžim, ale som si radšej zahryzla do jazyka ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no to potesi... Ja som taka rada ze nerobim s ludmi, mna ludska hlupost dokaze neskutocne vytocit :-N Sice obcas musim jednat so zakaznikmi cez telefon, ale to je len obcas, cvsetko vybavujem mailami a ked nemam naladu, tak nevybavujem :-D
Odpovedať
@bybi fúúú, vieš čo, ja som už rozmýšľala, že pôjdem radšej niekde do hory robiť.. alebo budem zootechnik.. to ak ťa zviera naštve, tak mu aspoň po riti capneš.. ale čo mám debilovi facku dať??? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab :-D no ved prave :) akoze aj u nas ta niekedy niekto nastve, ale teda mne sa to za ten rok co som tu stalo asi len raz :) Ono je dobre robit medzi ludmi, ale nie s ludmi :) Teda pre mna. Ja mam kamosku, ona robi v banke za okienkom a ked niekedy rozprava tie prihody... ty kokos mna by uz asi 100 krat odtial vyhodili :-D
Odpovedať
@bybi vieš, len človek si 3-krát rozmyslí, čo si môže dovoliť.. :-p ja by som tak niektorých do p*** poslala ]-( ale môžem byť tak ticho.. nepotrebujem, aby sa na mňa sťažovali, a mala som potom problémy.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no praveze viem :) Preto som rada ze s ludmi nerobim... Tie by som musela byt ticho a asi by si to doma odniesli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte konečne som vás dočítala :-) ja mám za sebou celkom úspešný ďalší deň, zmenila som si svadobné šaty, kúpila bižutériu a popolnočné a vybavila so sesterkou tlač svadobných oznámení :-) konečne sa to pohlo zase kúsok dopredu
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska jej super :) to si dneska vela vybavila. A ake budes mat nakoniec satky???
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi no dam ich do albumu na chvilku, pozri sa, potom to zmazem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska krasna budes nevesticka x-) x-) take nejake podobne aspon ten vrch ma aj Petka sa mi zda :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ďakujem :-) tak dúfam, že ešte účes, plus líčenie a nahodím normálny výraz , tak budem vyzerať normálnejsie :-D a tie šaty sú mi ešte veľké, budú m ich zužovať
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska jasne ze budes vyzerat krasne x-) a hej, vsimla som si ze su ti trosku volnejsie, ale to sa tyzden pred svadbou upravuje :) A nemas podobne Petke, teraz som to pozrela :-N len ten vrch mate obe taky iny, neviem ako to napisat :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi :-D hej, ten vrch je taký zvláštny, ale páčil sa mi :-) v salóne sa zo mňa smiali, že som netradičná nevesta, že väčšina neviest stresuje už a ja som si tam tancovala v šatách a premávala sa po salóne, obzerala veci a podobne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska vidis, to mi pripomina ze ja si musim skusit zatancovat v mojich satach :-N :-D ja som tiez v salonoch nestresovala, ved to bolo este skoro na stresy :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?