Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • @bybi  ja si tiež myslím, že ešte mám čas na to, len sa tam tvárili, že je to nezvyčajné 🙂 ja som momentálne v miernej eufórii, že posledné vybavovačky mi vyšli fajn,nákupy tiež, takže na mňa to príde neskôr 😃 a zatancovať skús, je to sranda pocit, páčilo sa mi, ako sa tá spodnička krútila so mnou na každú stranu 😃

• @angieska  no ty uz nemas az tak skoro, ja som prve saty skusala v july minuleho roku 😃 len tak pre ten pocit mat na sebe svadobne saty prvy krat 😃 a v auguste som moje objednala a od septembra ich mam doma, tak preto hovorim ze ja som este nemala preco stresovat 😃

Musim skusit, len sa do nich budem musiet sama nejako zaviazat... Aj s drahym musime skusit tancovat, ale nejako sa mu do toho nechce 🙂

• @bybi  nemám, ale nejak mi to nedochádza stále 😃 teraz sa blíži bratrancova svadba v júni a keď budem sedieť ako svedok pred oltárom, asi mi to začne dochádzať 🙂 aj keď je pravda, že tak trošku to už pomaly prichádza, také momenty na náuke, keď som dávala výpoveď, prijali ma do roboty...ale to len na chvíľku, potom niečo iné to prehluší 🙂 som zvedavá, kedy mi to naplno dôjde 😬 a o tanci mi nič nehovor...s mojím musíme poriadne nacvičiť, hlavne preto, že jemu sa tancovať celkovo nechce a dokopať ho bude ešte zaujímavé 😒

• Sponzor fóra
  • @angieska  ani mojmu sa tancovay velmi nechce... no ale aspon ten prvy tanec bude musiet zvladnut 🙂

• @bybi  veď to.... on si to predstavuje tak, že prvý tanec odtancujeme len tak-a to si nadiktoval viedensky valcik a potom on bude sediet a mna vzdy niekto vytancuje 😒 a keby sa dalo, uz o polnoci mi zdrhne spat 😃 to som mu zatrhla, takze uz je zmiereny, ze posledni pojdeme zo saly 😃

• @bybi  
    @angieska  baby ako to tak citam, tak ti nasi chlapi su rovnaki 🙂 moj to iste, tancovat ani za svet...len ked velmi musi...tiez sa spolieha na to, ze ma niekto vytancuje 😃 snazim sa mu to vsak vytlct z hlavy, ze sa mi proste bude musiet venovat a pekne so mnou tancovat, tak uvidim, ci budem mat uspech 😛

• @angieska  a kde mas tu fotku v satach? ci uz si ju vymazala?

• baby, tak salu mame uspesne vyzdobenu - naaadhera 🙂))))))
    @lucia3006  lucuska, prepac, ze som ti neodpisala, dnes som sa nestihla ani najest....

• @angieska  😃 toto poznam aj moj chlap taky je, ze ja budem cely cas tancovat a on sediet 😃

• @nikol18  @dracica6663  no takže musíme niečo na nich vymyslieť spoločne 😃 môj mi síce sľúbil, že po skúške už budeme spolu nacvičovať tanec, ale....no uvidím 🙂 ja som schopná ho stiahnuť do tanečnej školy, máme je pri bytovke 😃

• @angieska  😃 tak uvidiš ci nezostatne len pri sluboch....moj urcite nebude chciet nacvicovat 😞

• @nikol18  moja, vymazala som hneď, drahý má heslo na mňa a nechcem, aby to videl 😃 ale keď budem večer doma, ozvi sa a dám tam zase na chvíľu šaty 🙂

• @dracica6663  budem priebežne informovať 😃 po veľkonočnej zábave bolo vidieť, že ho hnevalo, keď vydržal len jedno kolo a ja som bola nahnevaná poriadne 😒 tak zistím, či si to ešte bude pamätať 🙂

• @angieska  dobre 🙂 a neda sa ti zmenit heslo aby sem drahy nechodil??

• @dracica6663  no to neviem, je možné, že sa dá, ale tak sem-tam aj potrebujem, aby sa sem pozrel, takže to nemením...

• Sponzor fóra
  • @angieska  a preco to potrebujes??? ja by som nechcela aby sem chodil a videl napr.moje albumy

• @angieska  
    @nikol18  
    @dracica6663  Babule ja nejako aj pocitam s tym, ze prvy tanec a viac uz tancovat nebude, ale nevadi mi to, ved sa moze venovat hostom. Ja som si ista ze ten vecer bude nas, ale kazdy bude inde, kedze sa treba vsetkym venovat a nie len jeden druhemu 🙂 Tak poriadne spolu budeme asi len na foteni, na obrade a po prvy tanec 😬 😃

• @dracica6663  ale sem - tam mu chcem niečo ukázať, čo je prístupné len registrovaným, tak nech sa nahlási a pozrie... do albumu si dávam len veci, čo vidieť môže 🙂

• @bybi  no ja uvidím, ako toho môjho ukecám, ale možno to tiež tak dopadne, že prvý tanec a potom ešte nejaký a už bude len pri hosťoch 🙂

• no a mám za sebou prvé sklamanie, spevokol, čo mi mal spievať v kostole, mi práve oznámil, že nebudú spievať, lebo idú na inú akciu, hoci už pol roka dopredu vedeli o svadbe 😞

• @bybi  no ale to by zenich mal tancovat aj so svojo mamou, krsnou a inymi zenami to nemoze len tak sediet na svojej svadbe....Svokra povedala ze sa nema opovazit sediet ze to urcite nebude, to mu nedovoli....tak som zvedava 😃

• @angieska  to co je za blbost??? vsak ked sa tebe davno slubili tak preco to zmenili ? 😞 😐 Ja este som sa s nikym o to nerozpravala a ani o kvetoch v kostole 😐 este je casuuuu 😃

• @bybi   Ahoj, prepáč, že vám do toho skáčem, ale čítam, že tvoj ženích sa hrnie do tanca asi ako moj 😃 Ja som mu vysvetlila, že sa bude len "húpať" z nohy na nohu a on mi na to povedal, že to robí každý deň v práci a šef ho za to hreší 😃 😃 😃 takže u nas hrozí asi tiež len ten prvý naš spoločný 😞

• @bybi  No trošku som sa sekla, sme v Chathame, teraz ideme na nákup a pobehať mesto a okolie. 🙂

• @dracica6663  no to neviem 😞 a hnevá ma to aj preto, že pred rokmi som s nimi aj ja spievala a toto som chcela ako takú rozlúčku 😞

• @petkaa28  Peťka v pohode, ja len že keby si potrebovala s niečim pomôcť, rada pomôžem... aj s tými prísavkami... síce ich nemám samostatne ale už s tým tylom na auto... tak nech Ti to všetko dobre dopadne moja, keby sme sa tu už náhodou nestretli... uži si svoj krásny dník... 🙂 rada by som prišla na radnicu, ale budeme s drahým odcestovaní, vrátime sa až večer... ale už sa veľmi teším na fotečky... 🙂 a s Weruškou sme sa dohodli, že stretko dáme neskôr, keď už budeš mať aj Ty po svadbičke a stretneme sa spolu 🙂

• @angieska  aj ja chcem vidieť šaty!!! 🙂
    a aj mne odriekol spevokol najprv jeden, a potom aj druhý, čo som mala v zálohe 😞 tak nakoniec neviem, či tam nebude vyspevovať len teta organistka 😞

• @simcab  dobre simi, večer dám do albumu, keď tu budete, aby ste mohli pozrieť 🙂
    vidím, že aj ty uvažuješ, čo ďalej 😞 kamoška, čo ho vedie, ide v ten deň na svadbu do Košíc, takže sa pokúša zohnať náhrady, ale ako vidím, postavili sa k tomu divne, dosť ma to sklamalo, keď druhá kamoška vymýšľa protiakcie.....

• ahoooojte kočky,
    tak som tu zas 🙂 čo máte nového? tak Peťka a Beronsche sa nám o dva dni vydávajú 🙂

• Ahojte kocky, ja to mam dnes uz len 100 dni🙂)) Fakt to neskutocne rychlo leti.

@simcab  odmietol ti to aj nas hrinovsky zbor? a detvianky sa teda nejak na tvoju svadbu nepozliepa?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov