Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@angieska no ty uz nemas az tak skoro, ja som prve saty skusala v july minuleho roku
len tak pre ten pocit mat na sebe svadobne saty prvy krat
a v auguste som moje objednala a od septembra ich mam doma, tak preto hovorim ze ja som este nemala preco stresovat
Musim skusit, len sa do nich budem musiet sama nejako zaviazat... Aj s drahym musime skusit tancovat, ale nejako sa mu do toho nechce25. máj 2011@bybi nemám, ale nejak mi to nedochádza stále
teraz sa blíži bratrancova svadba v júni a keď budem sedieť ako svedok pred oltárom, asi mi to začne dochádzať
aj keď je pravda, že tak trošku to už pomaly prichádza, také momenty na náuke, keď som dávala výpoveď, prijali ma do roboty...ale to len na chvíľku, potom niečo iné to prehluší
som zvedavá, kedy mi to naplno dôjde
a o tanci mi nič nehovor...s mojím musíme poriadne nacvičiť, hlavne preto, že jemu sa tancovať celkovo nechce a dokopať ho bude ešte zaujímavé
25. máj 2011- Sponzor fóra
@angieska ani mojmu sa tancovay velmi nechce... no ale aspon ten prvy tanec bude musiet zvladnut
25. máj 2011@bybi veď to.... on si to predstavuje tak, že prvý tanec odtancujeme len tak-a to si nadiktoval viedensky valcik a potom on bude sediet a mna vzdy niekto vytancuje
a keby sa dalo, uz o polnoci mi zdrhne spat
to som mu zatrhla, takze uz je zmiereny, ze posledni pojdeme zo saly
25. máj 2011@bybi
@angieska baby ako to tak citam, tak ti nasi chlapi su rovnakimoj to iste, tancovat ani za svet...len ked velmi musi...tiez sa spolieha na to, ze ma niekto vytancuje
snazim sa mu to vsak vytlct z hlavy, ze sa mi proste bude musiet venovat a pekne so mnou tancovat, tak uvidim, ci budem mat uspech
25. máj 2011@angieska a kde mas tu fotku v satach? ci uz si ju vymazala?
25. máj 2011baby, tak salu mame uspesne vyzdobenu - naaadhera
))))))
@lucia3006 lucuska, prepac, ze som ti neodpisala, dnes som sa nestihla ani najest....25. máj 2011@angieska
toto poznam aj moj chlap taky je, ze ja budem cely cas tancovat a on sediet
26. máj 2011@nikol18 @dracica6663 no takže musíme niečo na nich vymyslieť spoločne
môj mi síce sľúbil, že po skúške už budeme spolu nacvičovať tanec, ale....no uvidím
ja som schopná ho stiahnuť do tanečnej školy, máme je pri bytovke
26. máj 2011@angieska
tak uvidiš ci nezostatne len pri sluboch....moj urcite nebude chciet nacvicovat
26. máj 2011@nikol18 moja, vymazala som hneď, drahý má heslo na mňa a nechcem, aby to videl
ale keď budem večer doma, ozvi sa a dám tam zase na chvíľu šaty
26. máj 2011@dracica6663 budem priebežne informovať
po veľkonočnej zábave bolo vidieť, že ho hnevalo, keď vydržal len jedno kolo a ja som bola nahnevaná poriadne
tak zistím, či si to ešte bude pamätať
26. máj 2011@angieska dobre
a neda sa ti zmenit heslo aby sem drahy nechodil??
26. máj 2011@dracica6663 no to neviem, je možné, že sa dá, ale tak sem-tam aj potrebujem, aby sa sem pozrel, takže to nemením...
26. máj 2011- Sponzor fóra
@angieska a preco to potrebujes??? ja by som nechcela aby sem chodil a videl napr.moje albumy
26. máj 2011@angieska
@nikol18
@dracica6663 Babule ja nejako aj pocitam s tym, ze prvy tanec a viac uz tancovat nebude, ale nevadi mi to, ved sa moze venovat hostom. Ja som si ista ze ten vecer bude nas, ale kazdy bude inde, kedze sa treba vsetkym venovat a nie len jeden druhemuTak poriadne spolu budeme asi len na foteni, na obrade a po prvy tanec
26. máj 2011@dracica6663 ale sem - tam mu chcem niečo ukázať, čo je prístupné len registrovaným, tak nech sa nahlási a pozrie... do albumu si dávam len veci, čo vidieť môže
26. máj 2011@bybi no ja uvidím, ako toho môjho ukecám, ale možno to tiež tak dopadne, že prvý tanec a potom ešte nejaký a už bude len pri hosťoch
26. máj 2011@bybi no ale to by zenich mal tancovat aj so svojo mamou, krsnou a inymi zenami to nemoze len tak sediet na svojej svadbe....Svokra povedala ze sa nema opovazit sediet ze to urcite nebude, to mu nedovoli....tak som zvedava
26. máj 2011@angieska to co je za blbost??? vsak ked sa tebe davno slubili tak preco to zmenili ?
Ja este som sa s nikym o to nerozpravala a ani o kvetoch v kostole
este je casuuuu
26. máj 2011@bybi Ahoj, prepáč, že vám do toho skáčem, ale čítam, že tvoj ženích sa hrnie do tanca asi ako moj
Ja som mu vysvetlila, že sa bude len "húpať" z nohy na nohu a on mi na to povedal, že to robí každý deň v práci a šef ho za to hreší
takže u nas hrozí asi tiež len ten prvý naš spoločný
26. máj 2011@bybi No trošku som sa sekla, sme v Chathame, teraz ideme na nákup a pobehať mesto a okolie.
26. máj 2011@dracica6663 no to neviem
a hnevá ma to aj preto, že pred rokmi som s nimi aj ja spievala a toto som chcela ako takú rozlúčku
26. máj 2011@petkaa28 Peťka v pohode, ja len že keby si potrebovala s niečim pomôcť, rada pomôžem... aj s tými prísavkami... síce ich nemám samostatne ale už s tým tylom na auto... tak nech Ti to všetko dobre dopadne moja, keby sme sa tu už náhodou nestretli... uži si svoj krásny dník...
rada by som prišla na radnicu, ale budeme s drahým odcestovaní, vrátime sa až večer... ale už sa veľmi teším na fotečky...
a s Weruškou sme sa dohodli, že stretko dáme neskôr, keď už budeš mať aj Ty po svadbičke a stretneme sa spolu
26. máj 2011@angieska aj ja chcem vidieť šaty!!!
a aj mne odriekol spevokol najprv jeden, a potom aj druhý, čo som mala v zálohetak nakoniec neviem, či tam nebude vyspevovať len teta organistka
26. máj 2011@simcab dobre simi, večer dám do albumu, keď tu budete, aby ste mohli pozrieť
vidím, že aj ty uvažuješ, čo ďalejkamoška, čo ho vedie, ide v ten deň na svadbu do Košíc, takže sa pokúša zohnať náhrady, ale ako vidím, postavili sa k tomu divne, dosť ma to sklamalo, keď druhá kamoška vymýšľa protiakcie.....
26. máj 2011Ahojte kocky, ja to mam dnes uz len 100 dni
)) Fakt to neskutocne rychlo leti.
@simcab odmietol ti to aj nas hrinovsky zbor? a detvianky sa teda nejak na tvoju svadbu nepozliepa?26. máj 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@bybi ja si tiež myslím, že ešte mám čas na to, len sa tam tvárili, že je to nezvyčajné
ja som momentálne v miernej eufórii, že posledné vybavovačky mi vyšli fajn,nákupy tiež, takže na mňa to príde neskôr
a zatancovať skús, je to sranda pocit, páčilo sa mi, ako sa tá spodnička krútila so mnou na každú stranu