Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@nikol18 jeeeeej, nádherná budeš, myslím, že sa nemáš čoho báť ;-) popri vás som ja najväčšia gulička, takže máš ešte ku mne veeeeľmi ďaleko :-D nestíhala som odpísať, akurát ma bol bratranec so snúbenicoupozvať na ich svadbu :-)
@angieska si zlata, dakujem :) jedine co ma na nich stve, ze ten spodok nevyzera tak super ako na fotke, ale ja dufam, ze ked budu krasne vyzehlene, tak to bude parada :-)
@beronsche@petkaa28 Babule myslim dnes na vas na obe od rana, dufam ze mate dobre pocko a krasne si tento dnik uzite, je len raz x-) x-) x-) tesim sa na prve dojmy a samo ze aj na fotecky x-)
ahooojte kočky,
tak mne sa dnešným dňom skončila dovolenka, zajtra už budem zarezávať v práci, predchvíľkou sme sa vrátili od svokrovcov, boli tam aj švagrovci s malou, tak som si užila krásny polvíkend :) tak Peťka aj Majka naše to už majú za sebou, už sú z nich čerstvé pani manželky... :) im prajem ešte príjemnú zábavu až do rána a vám ostatným krásny zvyšok víkendu :)
@lucia3006 tak som to tam dala na chvíľku :-)
4 svadby pozerám na internete len, v telke som nevidela, zatiaľ som pozrela tú prvú a je mi max nesympatická....a aj tá východniarka je taká...divná :-) som zvedavá na zvyšok
@angieska stačí ak si pozrieš len zo štvrtka a piatka... tá svadba bola najlepšia, pekne sa o tie zvyšné nevesty postarala tá Kika a bola z nich taká najsympatickejšia... :)
@lucia3006 joj lucka, ďakujem, aj ja sa teším, len niečo s mojim xichtom budú musieť urobiť, zatiaľ sa tvárim vždy strašne...najkrajšie fotky mám, keď sa pozerám úplne mimo, najlepšie keď do zeme :-D
@angieska aleeeee ... budeš taká krásnučká... si veľmi sympatická baba... a uvidíš účes, make up - ja som sa tiež nespoznala, síce sa maľujem aj snažím mať vždy vlasy upravené, tak v ten deň som sama zo seba nemohla... :) a vôbec si netreba všímať fotografa ... :)
@lucia3006 budem sa červenať ;-) tak účes veľa spraví, ja väčšinou len učešem, vietor rozvje, taže strapatá nonstop :-D a líčenie...no...čo stihneš za 5 minút ráno? :-D no a fotiť ma bude kamoška, takže tú si veľmi všímať nebudem a myslím, že na to ani čas nebude :-)
ahojte dievcata :)))
hlasim sa ako cerstvo vydata :))))
den bol super, az na to pocasie - nastastie som den vopred rezervovala muzeum dopravy na fotenie...
ale tak po poriadku:
vo stvrtok sme sa cela rodina (aj uz moja svokra) pohadali pri robeni vysluziek...babka plakala, ja som plakala...hruuuuza..cely vecer som plakala a rozmyslala, ako sa ti ludia budu po tej hadke bavit....
nastastie moje saty ich asi obmakcili, lebo to dopadlo super :)
kytica meskala cca 30 min, ale kedze sme mali velku casovu rezervu, vsetko sme super stihli :)
obrad na mu bol vazne pekny, som necakala...prislo nam blahozelat snad milion ludi...velmi nas prekvapili :)
hostina bola super, jedlo uuzasne, len sa ludia nejako nevedeli rozhybat do tanca
a to co uz bolo ked som ja tancovala :D
unos bol skvely, tak dobre som sa uz dlho nezabavila :)
hostia zacali odchadzat okolo jednej..posledny okolo piatej :))
myslim si, ze zabava dost viazla, neviem ci sa rodiny medzi sebou hanbili alebo co ?? :) ale ti co chceli sa bavili :)))
ale suma sumarum - ja som si svoj den velmi uzila :)))))
foto budu postupne, zatial aspon jedna na pobavenie (hlad je hlad) :D
@lucia3006 - dakujem :))