Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
tanicka_photo
no ja som si myslela že mám kopec času ale ako to tu tak čítam asi ani nie... zatiaľ sme mali stretko s fotografom a teraz sa idem trošku sústrediť na školu a po štátniciach frčím na prípravách ...
michala.s
no my sme spolu asi tak 5 a pol roka ... minulý rok sme si kúpili byt v TN a tak už pekne žijeme spolu aj keď drahúšik je športovec a na jar a v lete som skôr sama lebo behá po sústredeniach a pretekoch...
no a ja si pekne pracujem a študujem ... a tak27. apr 2010kameramana nechceme jednak sa mi ešte nestalo že by som videla nejaké super video čo by ma uchvátilo a k tomu mám ešte aj psycho dedka ktorý všetko natáča a fotí .. ešte aj keď som mala prijímanie sa postavil vedľa kňaza a fotil ma tak som hanbila
a Ty a kamera ????
na fotkách ma veľmi zaujal vršatec ale osobne som ho naživo ešte nevidela a drahému sa páči aj fatima ale po tom čo tu človek číta už fakt neviem ...
a Ty si pozerala resp. rozmýšľala nad akými priestormi....27. apr 2010No ja som pozerala gazdovsky dvor v trenčianskej turnej, drahemu sa páči Vršatec, ale už veľmi dávno tam nebol, tak kto vie. My sme sa boli pýtať aj vo fatime a hoci mali krásny priestor ale pri našom počte hostí tam hrozilo že by vedľa nás dali ešte jednu svadbu a vonku by boli normálny zákazníci
Plus prevádzkárka na nás zazerala a ani s nami poriadne nekomunikovala...
My budeme mať na kamerovanie artvideo z Hnúšte, ich práca sa nám páčila a ani neboli veľmi drahýPoznáš ešte nejaké pekné čisté, nové reštiky tuto? Ja tu nepoznam nič lebo na Novej byvam len 4 mesiace
Tak som rada že už je tu niekto aj z tejto oblasti a nielen z východu slovenska27. apr 2010a koľko vás má byť? hm tak potom tá fatima asi fakt padá ...
na gazdovskom dvore mal kolega môjho drahého svadbu a im sa tam celkom páčilo ... len mňa trošku odráža to prostredie...
novééé? fúúha to ani nie ... ale zaujímala som sa ešte aj o brezinu ale tam ma odradila cena prenájmu a plus povinný odber alkoholu a tatru vraj budú v roku 2011 prerábať a nevedia presne dokedy že nech sa ozvem v júli 2011 .. ma pobavili27. apr 2010Tak to ano my sme sa boli pytat aj na brezine ale tam nas odradilo to ze mi budeme vnutri svadbovat a vonku si budu nejaky ozraty sopliaci opekat?...
V tatre bol velmi mili chlapik no prislo mi blbe mat rozdelene miestnosti kde sa papa a kde sa tancuje. Potom nas este napadla Zámocká dvorana v Klobušiciach, ale ten isty problem ako v Tatre.
Nas bude len najbližšia rodina a asi 5 kamaratov, cize tak do 50 ludi. mne sa velmi pacia take cistne nove priestory bez zbytocnych caciek a maciek27. apr 2010- Sponzor fóra
ahojte
no my sme dnes ale dopadli, pourazani, ponizeni, svokrovci nesetrili ani moju maminu, len co vosla do dveri a slusne pozdravila a predstavila sa, uz aj nabehla svokra s krikom ze co sme si to dovolili, a hned nas svokra poslala do riti ze nech ideme do inej izby a oni sa budu rozpravat s mojou mamou najprv, no nerozpravali, len ju okrikovali a kydali pred nou na nas, potom uz utocili aj na nu, no uz som mala dost treskla som dvermi a sadla si na schodisko, v tom svokra treskla z dvermi, vliezla do vytahu ze ide prec a v tom som jej povedala ze mat mater taku k.rvu tak sa hanbim a ona vyliezla z toho vytahu a a zacala do mna rypat, no mne to bolo jedno, ja som tam len sedela a uskrnala sa provokacne a ona ze nech odtial vypadnem a ja ze si mozem sediet kde chcem tak si tam na truc sadla za mnou... len sedela a drzala hubu, ja som si ju nevsimala, ticho som sedela a cakala kym sa vnutri dovadi svokor, priatel a moja mama, podotykam ze velmi slusna osoba, a oni taketo divadlo pred nou, ziadna ucta, same vulgarizmy. no fuj. a to cele len skrz to, ze drahemu nechcu dat kluce od bytu, lebo vymenili zamky a 4 mesiace mu odopieraju pristup. a este mu povedali ze ked ich chce tak nech sa tam ma u nich zastavit! no a boli sme a oni toto robili!!! no koniec. este tento tyzden vybavujeme pravnika.
P.S. ty chudera viem ze toto citas a ze ma hladas po celom internete, takze ti odkazujem, ze sa stretneme na sude, a ja som neni to najhorsie co sa Misovi stalo, ale TY si ta najhorsia mater aku len mohol mat.
sorry baby za "kulturnu vsuvku"27. apr 2010ale na druhu stranu,uz si nemusim robit ziadne starosti o tom aby sa oni nedozvedeli kde a kedy mame svadbu, praveze naopak, len nech z kazdej strany vedia, aj tak tam nepridu, som konecne bez obav
a aspon mame jasnejsie v tom kde chceme byvat, kludne aj na tej istej ulici kde oni ked bude dobra ponuka
viac sa po tomto obmedzovat nebudeme, len nech vidia ze sme stale spolu a ani oni a ich neprajnosti a nevrazivost nas nerozdeli
a veselo ich budeme ignorovat ked sa v meste zoci voci stretneme a este si aj neodpustim jedno slovo, ktorym ju odteraz budem nazyvat
27. apr 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
27. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
hainy ja sa necudujem ale je to strasne rozkosne ja by som mojmu mohla dat teraz chrapac